Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

FBS Olomouc – FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň

9:4

konec (5:1, 3:2, 1:1)

08.09.2018, 20:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 1. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

51:41

Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
Plzeň se dostává znovu do pětibrankového odskoku! Po rychlé souhře na malém prostoru se NIKOLA STAŇKOVÁ nijak nerozpakovala a okamžitě pálila na přední tyč. Franková byla bezradná. Asistence: Lenka Přerostová.

42:25

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí pokračují v gólostroji! Po rychlé orientaci na velkém brankovišti se stačila dostatečně rychle ujmout míčku TEREZA TOMANOVÁ, která napálila svůj projektil přesně do levé šibenice. Fialová nestačila reagovat. Asistence: Tereza Bořutová.

32:02

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoucká dominance! Po rychlém brejku po levém křídle se zjevila s míčkem u mantinelu MICHAELA ŽÁKOVÁ a velmi chytře poslala svou bombu přesně k bližší tyči. Fialová byla bez větší šance na úspěšný zákrok. Asistence: Martina Pejzlová.

29:40

Olomouc právě vstřelila branku!
Hattrick je na světě! Loňská neužitečnější hráčka Olomouce a stříbrná medailistka z MS juniorek LUCIE CHOLINSKÁ se dostala k teči dalekonosné rány Jakubkovičové, když si hokejku nastavila přesně na letící míček. Asistence: Sára Jakubkovičová.

27:37

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí tým velmi brzy odpovídá! Souhra mladé krve a velkých kamarádek při standardní situaci nakonec totiž Olomouci přinesla šestou branku, když po ráně od mantinelu mohla slavit LUCIE CHOLINSKÁ. Asistence: Martina Pejzlová.

26:49

Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
Zápletka je na světě! Plzeň se dostává po delším období tlaku přeci jen k vytoužené brance. Znovu už je na světe jen dvoubrankový náskok Olomouce, po pumelici KATEŘINY ŠNEBERGOVÉ k vzdálenější tyči ale Franková natahovala ruce marně. Bez asistence.

22:17

Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
A je tu historicky druhá branka Slavie v extralize! Na ránu Sukové ještě sice Franková zareagovala levou nohou, k dorážce se pak ale dostala BARBORA KRŇOULOVÁ, která olomouckou brankářku dokázala překonat. Asistence: Anna Alexandra Suková.

18:34

Olomouc právě vstřelila branku!
Hanačky přidávají pátou branku! PAVLA MANOVÁ si první kariérní trefou v extralize připsala po hezkém výběhu a ránou přesně do šibenice PAVLA MANOVÁ. Fialová nestačila na ránu reagovat. Bez asistence.

17:55

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to byla florbalová paráda! Cholinská odstartovala esteticky překrásnou kombinaci lahodící i oku nestranného diváka, kterou nakonec ránou do odkryté branky zakončila TEREZA MOŠŤKOVÁ. Asistence: Jitka Oháňková.

07:34

Olomouc právě vstřelila branku!
A čtvrtá branka během něco málo přes půlminuty! Fialová sice dokázala reagovat na ránu Oháňkové, následné přehrání odraženého míčku na LUCII CHOLINSKOU už ovšem bylo pro hosty smrtelné. Plzeňská brankařka se nestačila přesunout. Asistence: Jitka Oháňková.

07:20

Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
A další brejk a další branka! Plzeňský ofenzivní šik se dokázal dostat po levém křídle ke střelbě a Franková i vinou špatného výhledu nedokázala reagovat. Autorkou rychlého snížení je MICHAELA MAŠKOVÁ. Asistence: Markéta Ježková.

07:10

Olomouc právě vstřelila branku!
Bleskostroj! Po rychlém vyjetí po vhazování se dostala ke střelbě tahem MICHAELA ŽÁKOVÁ, jejíž projektil proletěl přesně k pravé tyčce. Fialová byla bez šance, bývalá hráčka Bullldogs tak slaví první extraligovou branku v kariéře. Asistence: Pavla Manová.

07:02

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to je velké překvapení! Po rychlém úniku po pravém křídle se dostala ke střelbě TEREZA MOŠŤOVÁ, jejíž rána nečekaně skončila nad ramenem Frankové. Plzeň tak nečekaně inkasuje po dlouhém období, kdy byla jasně lepší. Asistence: Lucie Cholinská.

FBS Olomouc – FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň

9:4

konec (5:1, 3:2, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Mošťková (Cholinská), 8. Žáková (Manová), 8. Cholinská (Oháňková), 18. Mošťková (Oháňková), 19. Manová, 28. Cholinská (Pejzlová), 30. Cholinská (Jakubkovičová), 33. Žáková (Pejzlová), 43. Tomanová (Bořutová) – 8. Mašková (Ježková), 23. Krňoulová (Suková), 27. Šnebergrová, 52. Staňková (Přerostová)

FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – M. Grufíková, Pejzlová, Rozenbergová, Václavíková, Sedláková, Jakubkovičová – Bořutová, Cholinská, Kylarová – Manová, Oháňková (C), Mošťková – Slezáková, Žáková, Tomanová.

FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Fialová (Fišerová) – Denková, Krňoulová, Nachtmanová, Volkmannová, Vostracká, Koulová – Böhmová, Chalušová, Ježková – Křemenáková, Mašková, Přerostová – Staňková (C), Suková, Šnebergrová – Vaníčková.

Rozhodčí: Michal Prouza, Petr Rogowski

Diváci: 85

Průběh zápasu
1. třetina
07:02 OLO 1:0 Mošťková (Cholinská)
07:10 OLO 2:0 Žáková (Manová)
07:20 SLP 2:1 Mašková (Ježková)
07:34 OLO 3:1 Cholinská (Oháňková)
17:55 OLO 4:1 Mošťková (Oháňková)
18:34 OLO 5:1 Manová
19:56 OLO 2 Manová, Sekání
Po 1. třetině
2. třetina
22:17 SLP 5:2 Krňoulová (Suková)
26:49 SLP 5:3 Šnebergrová
27:37 OLO 6:3 Cholinská (Pejzlová)
29:40 OLO 7:3 Cholinská (Jakubkovičová)
32:02 OLO 8:3 Žáková (Pejzlová)
Po 2. třetině
3. třetina
42:25 OLO 9:3 Tomanová (Bořutová)
51:41 SLP 9:4 Staňková (Přerostová)
Konec