Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga B

Wales – Irsko

4:1

konec (3:0)

06.09.2018, 20:45 • Cardiff City Stadium • 1 • Skupina 4 • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.79 3.25 5.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

66

66. Shaun WILLIAMS - 4:1

66

Irsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jen se Irové dočkali, nutno ovšem poznamenat, že jim ke vstřelení čestného gólu výrazně pomohl Aaron Ramsey. Záložník londýnského Arsenalu chyboval před vlastní šestnáctkou, čehož okamžitě využil SHAWN WILLIAMS a elegantním obloučkem překvapil vybíhajícího Hennesseyho.

55

55. Connor ROBERTS - 4:0

55

Wales právě vstřelil branku!
Tohle už je demolice, Velšané se prosazují počtvrté a o jejich dnešním vítězství nemůže být sebemenších pochyb. Baleova nahrávka podél hranice pokutového území doputovala ke CONNORU ROBERTSOVI, jehož přízemní volej skončil až za zády Darrena Randolpha.

37

37. Aaron RAMSEY - 3:0

37

Wales právě vstřelil branku!
Demolice irského týmu pokračuje, Wales v posledních minutách opět zařadil na vyšší rychlostní stupeň a byl odměněn třetím gólem. Ampadu ve středu pole přetlačil Walterse, načež udělal několik rychlých kroků a přesným pasem vyzval ke skórování AARONA RAMSEYHO, jenž ranou k bližší tyči prostřelil Randolpha.

18

18. Gareth BALE - 2:0

18

Wales právě vstřelil branku!
Ofenzivní koncert v podání Giggsovy družiny pokračuje, domácí k obrovské radosti svých fanoušků vedou už o dvě branky. Dlouhý pas z kopačky Bena Daviese si před šestnáctkou učebnicově zpracoval GARETH BALE, jenž si navedl míč na silnější levačku a brilantní ranou do horního růžku překonal znovu bezmocného Randolpha.

6

6. Tom LAWRENCE - 1:0

6

Wales právě vstřelil branku!
Domácí vstoupili do tohoto utkání velmi aktivně a už po šesti minutách se naprosto zaslouženě dostávají do vedení. Pasivní irská obrana dala až příliš volného prostoru Allenovi, na jehož brilantní kolmici si naběhl TOM LAWRENCE a nekompromisní dělovkou pod břevno překonal marně se natahujícího Randolpha.

Wales – Irsko

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Lawrence (Allen), 18. Bale (Davies), 37. Ramsey (Ampadu), 55. Roberts (Bale) – 66. Williams

Karty:   51. Clark (IRL)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 16:13.

Wales: Hennessey – Roberts, A. Williams (C), Mepham, Davies (81. P. Dummett) – Ampadu (67. Smith), Allen – Lawrence, Ramsey, Brooks – Bale (75. Roberts).
Náhradníci: D. Ward, Davies – Gunter, P. Dummett, Chester, An. King, Vokes, Ledley, H. Wilson, Lockyer, Roberts, Smith.

Irsko: Randolph – Coleman (C), Duffy, Clark, S. Ward (61. Stevens) – C. Christie, Hendrick, Hourihane (56. Williams), O'Dowda – Robinson (77. Horgan), Walters.
Náhradníci: C. Doyle, McDermott – Meyler, Williams, G. Burke, Egan, O'Brien, Stevens, Horgan, Doherty, Keogh, K. Long.

Rozhodčí: Clément Turpin – Nicolas Danos, Cyril Gringore (všichni Francie)