Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

AEK Larnaka – AS Trenčín

3:0

konec (2:0)

30.08.2018, 17:30 • AEK Arena - George Karapatakis (Larnaca) • Play-off • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 1.55 4.66 5.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já vám děkuji za pozornost u přenosu a přeji pěkný zbytek dne. Utkáním vás provedl Tomáš Suchánek. (19:31:56)
Statistiky utkání:
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:5.
Střely mimo: 5:9.
Rohy: 2:6.
Ofsajdy: 1:0.
Fauly: 9:16
Nad stadionem AEK vypukl ohňostroj a to znamená logicky jednu věc a to že AEK Larnaka postupuje do základní skupiny evropské ligy.
Postup si AEK zasloužilo. Po remíze na Slovensku dnes kyperský celek vyhrál jednoznačně 3:0 a tak postupuje do základní skupiny oprávněně.
Základ pro dnešní výhru dal již v 1. minutě Giannou, do přestávky ještě zvýšil vedení Larnaky Reyes a razítko ve druhém poločasu přidal opět Giannou, který uzavřel skóre na konečných 3:0!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Žlutou kartu dostává Paur (AS Trenčín).

90+2

Žlutou kartu dostává El Mahdioui (AS Trenčín).

90+2

Hlavní sudí Karašev nastaví zápas o 3 minuty.

90+1

Trenčín mohl být odměněn z aktivitu, ale dnes opravdu není slovenskému celku přáno! Ránu Čatkoviče z poza šestnáctky zastavilo až břevno domácí branky!

89

Paur mohl střílet z levé strany, ale dlouho mu to trvalo a Silva mu stihl míč zablokovat na rohový kop, který skončil útočným faulem hostů.

88

I v 88. minutě je Trenčín hodně aktivní a to je velmi sympatické i když je de facto o postupu Larnaky do EL rozhodnuto.

87

Žlutou kartu dostává Garcia (AEK Larnaca FC), který musel zastavit Azanga. Azango je dnes jednoznačně nejlepším hráčem Trenčína.

85

Umeh se tlačil k centru Juliena, ale obrana Larnaky dnes potvrzuje svoji pověst a zůstává tak zatím v dnešním utkání 100%.

84

Střídání v týmu AEK Larnaca FC: ze hřiště odchází Larena, přichází Garcia.

82

Mohl z toho být čtvrtý gól! v síti Trenčína Rána Hevela z dálky orazítkovala levou tyč! K dorážce se dostal Taulemessemu a dorazil míč do prázdné branky, nicméně asistent zdvihl praporek nad hlavu a tak branka nemohla platit pro ofsajd!

81

Na druhé straně se Umeh ujal míče za velkým vápnem a pravačkou to zkusil, ale branku Ramireze přestřelil, dnes Trenčínu není souzeno.

80

Reyes dnes hraje výborně a opět rozdával míč na Taulemesse, ale ten si ani v této situaci nepočínal dobře a z výhodné pozice se sám vytlačil kličkou do úhlu.

78

Trenčín by rád alespoň korigoval skóre a z toho důvodu se tak hrnou do útoku i za rozhodnutého stavu, centr Juliena však odhlavičkoval pozorně Mojsov.

77

Tak teď je to den otevřených dveří v obraně Trenčína. Taulemesse měl druhou loženku, tentokrát sám před brankářem Šemrinecem ranou minul levou tyč!

75

A střídající Taulemesse se mohl zapsat hned mezi střelce, ale Šemrinec byl proti a předvedl úžasný zákrok. Reyes poslal míč v situaci dva na jednoho doslova do prázdné branky pro Taulemesse, ale Šemrinec se vrhl ještě do jeho rány a fantasticky jej zlikvidoval.

AEK Larnaka – AS Trenčín

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 1. Giannou (Barrera Reyes), 36. Barrera Reyes, 65. Giannou

Karty:   52. Larena (LAR), 70. Cases (LAR), 87. Garcia (LAR) – 2. Mance (TRE), 67. Catakovič (TRE), 90+2. Mahdioui (TRE), 90+3. Paur (TRE)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:16.

AEK Larnaka: Ramirez – Silva, Mojsov, Gonzalez, Truyols – Larena (84. Garcia) – Barrera Reyes, Hevel, Tričkovski, Tete (62. Cases) – Giannou (74. Taulemesse).
Náhradníci: Christodoulou – Antoniades, Cases, Catala, Garcia, Gbayara, Taulemesse. Trenér: Iraola.

AS Trenčín: Šemrinec – Julien, Šulek, Paur, Yem – Catakovič, El Mahdioui, Ubbink (73. Kleščák) – Sleegers (62. Bukari), Mance (73. Umeh), Azango.
Náhradníci: Hrdlička – Bukari, Kleščík, Masovič, Skovajsa, Umeh, van Arnhem. Trenér: Moniz

Rozhodčí: Karašev – Demeškov, Luněv (všichni Rusko)

První zápas: Trenčín - Larnaka 1:1