Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – RB Lipsko

4:1

konec (3:1)

26.08.2018, 18:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • 1. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.7 4.19 4.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Marco REUS - 4:1

90+1

Dortmund právě vstřelil branku!
Lipsko se dostalo do poslední kombinace, která mu ale nevyšla. Dahoud zachytil míč a poslal jej na levé křídlo. Jadon Sancho se sprintem dostal až do dobré pozice, kde předal úžasnou přihrávku na MARCA REUSE. Ten zakončením na vzdálenější tyčku přidává čtvrtou trefu svého celku.

87

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marcel Schmelzer, přichází Raphaël Guerreiro.

85

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Diego Demme, přichází Bruma.

84

Lipsko se po dlouhé době dostalo do nějaké zajímavější akce. Timo Werner dostal přihrávku za obranu a na levé straně zakončoval ke vzdálenější tyčce. Bürki ale zasáhl nohou!

77

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Jadon Sancho.

75

Łukasz Piszczek následně u levé lajny fauloval a Mahmoud Dahoud inkasuje žlutou kartu za odkop míče na tribunu. Hra bude pokračovat standardní situací Lipska.

72

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Jean-Kévin Augustin, přichází Matheus Cunha.

70

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Maximilian Philipp, přichází Marius Wolf.

57

Pěkná akce Dortmundu, která měla oči. Marco Reus dostal centr na zadní tyč, odkud hned přihrával na penaltu. Mahmoud Dahoud měl na noze svou druhou trefu v duelu, branku ale přestřelil!

50

50. Klostermann v dobré akci neuspěl

50

To mohla být parádní gól, nebýt tedy Romana Bürkiho! Lukas Klostermann dostal centrovaný míč k pravé tyčce, kde nártem zakončoval pod víko. Míč ale skvěle vyrazil švýcarský brankář nad!

46

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Timo Werner.

43

43. Axel WITSEL - 3:1

43

Dortmund právě vstřelil branku!
Obrana hostů si ani neodpočinula a inkasuje i z dalšího centru do vápna! Mahmoud Dahoud zakončoval hlavičkou do Gulácsiho, jenž míč vyrazil pouze před sebe. Zde se nůžkami prosadil AXEL WITSEL!

40

40. Marcel SABITZER - 2:1

40

Dortmund právě vstřelil branku!
A následná standardní situace přináší branku a Dortmund otáčí vývoj utkání ještě v prvním poločase! Technický centr do vápna hlavičkou poslal do vlastní branky MARCEL SABITZER.

28

28. Augustin byl blízko druhé brance, Bürki jej ovšem skvěle vychytal

28

V domácí obraně nyní zůstalo místečko, kterého hned využil Jean-Kévin Augustin, jenž unikal do vápna. Z levé strany zakončoval k pravé tyčce, ale Roman Bürki předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil!

23

Marcelo Saracchi nefauloval poprvé, a tak po právu vidí po dalším faulu na Pulisice žlutou kartu. Domácí fotbalisté budou z poloviny hřiště rozehrávat standardní situaci.

21

21. Mahmoud DAHOUD - 1:1

21

Dortmund právě vstřelil branku!
Nyní je už ovšem vyrovnáno, parádní branka domácího celku! MAHMOUD DAHOUD si naběhl do vápna, kam dostal centrovaný míč od Marcela Schmelzera. Domácí záložník byl v náročné pozici, ale míč se mu povedlo trefit a je tak vyrovnáno.

19

Konečně akce také od domácích! Thomas Delaney se dostal po levé straně až do šestnáctky, kde se z úhlu rozhodl pro zakončení. Péter Gulácsi si ovšem vše pohlídal a domácího středopolaře vychytal!

7

To neplatí o pár sekund později, kdy přišel další faul. Dayot Upamecano vidí žlutou kartu, akce Dortmundu nicméně pokračovala a domácí celek si vybojoval další rohový kop.

1

1. Jean-Kévin AUGUSTIN - 0:1

1

Lipsko právě vstřelilo branku!
Takto je neskutečný začátek do fotbalistů Lipska, kteří jdou po třiceti sekundách do vedení! Hosté se s trochou štěstí dostali do vápna, kde střelou k levé tyčce uspěl přesným zásahem JEAN-KÉVIN AUGUSTIN!

Borussia Dortmund – RB Lipsko

4:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 21. Dahoud (Schmelzer), 40. Sabitzer (vla.), 43. Witsel, 90+1. Reus (Sancho) – 1. Augustin

Karty:   75. Dahoud (DOR) – 7. Upamecano (RBL), 23. Saracchi (RBL)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 8:11.

Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Akanji, A. Diallo, Schmelzer (87. Guerreiro) – Witsel, Delaney, Dahoud – Pulisic (77. Sancho), Philipp (70. M. Wolf), Reus (C).
Náhradníci: Hitz – M. Götze, Guerreiro, Hakimí, Sancho, M. Wolf, Zagadou.

RB Lipsko: Gulácsi – Klostermann, Konaté, Upamecano, Saracchi – Sabitzer (46. Werner), Kampl, Demme (C) (85. Bruma), Forsberg – Augustin (72. Cunha), Y. Poulsen.
Náhradníci: Müller – Cunha, Ilsanker, Laimer, Orban, Bruma, Werner.

Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger.