Menu

Fotbal

Divize skupina C

SK Benátky nad Jizerou – FK Turnov

5:1

konec (4:0)

19.08.2018, 17:00 • Městský stadion, Benátky nad Jizerou • 2. kolo • Ondřej Nejedlo

55

Benátky právě vstřelily branku!
Naopak po ubráněném rohovém kopu hostů sprintoval kupředu Jimmy, který tuto situaci vyřešil náramně, přihrávkou na JAKUBA KOCOURKA, kterému se tak odvděčil za branku těsně před poločasovou přestávkou. Domácí záložník poté poslal míč podél brankáře Špíny popáté do turnovské brány a tímto gólem tak korunoval svůj dnešní velmi dobrý výkon.

47

Turnov právě vstřelil branku!
Po rohovém kopu vyskočil nejvýše Horák, který svoji hlavičkou protáhl brankáře Straku, který míč dokázal vyrazit, avšak pouze k nohám JIŘÍHO ŠIMKA, jenž měl lehkou úlohu.

44

Benátky právě vstřelily branku!
Benátečtí zasazují svému sokovi další úder. Na polovině hřiště se uvolnil Kocourek, zbavil se padajícího Drahovzala a sprintoval sám na Špínu. Neunáhlil se, posunul míč doprava na nabíhajícího PEREMENE GIDIONA JIMMYHO, který ač tísněn, dovedl míč do prázdné brány.

38

Benátky právě vstřelily branku!
K pokutovému kopu se postavil VIKTOR ŠIMEČEK, který svůj pokus namířil přesně k tyči, kam Špína nedosáhl.

8

Benátky právě vstřelily branku!
Benátečtí mají opravdu snový začátek do tohoto zápasu. Podobně jako Kocourek se na druhé straně uvolnil Mižič a předložil míč LUKÁŠI GLÖCKNEROVI, který tentokrát patrně stehnem usměrnil míč do brány.

5

Benátky právě vstřelily branku!
Parádní akce domácího záložníka Kocourka, který se dokázal uvolnit na pravé straně a velice pěkně odcentrovat na JANA BOČKA, jemuž stačilo pouze nastavit hruď, aby dostal míč do prázdné brány.

SK Benátky nad Jizerou – FK Turnov

5:1

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 5. Boček, 8. Glöckner, 38. Šimeček (pen.), 44. Jimmy, 55. Kocourek – 47. J. Šimek

Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:13.

SK Benátky nad Jizerou: Straka – Jäger (66. Bohdan), Borovička, Glöckner, Sudek – Kocourek, Šimeček, Procházka (59. Machů), Mižič (75. O. Šimek), Boček (69. Košek) – Jimmy (59. Mbah).
Náhradníci: Zeman, Mbah, Košek, O. Šimek, Machů, Bohdan, Jíra

FK Turnov: Špína – Tvrdý (75. Veber), Kordík, J. Šimek, Beníšek (16. Toman) – Drahovzal, P. Havel (68. Syrovátka), Benek (28. Š. Havel), Cigánek (46. Hodač), Papoušek – Horák.
Náhradníci: Veber, Toman, Hodač, Taneček, Syrovátka, Š. Havel, Králíček

Rozhodčí: Míč – Baum, Krupka

Diváci: 160