Menu

Fotbal

Niké liga

AS Trenčín – DAC 1904 Dunajská Streda

3:3

konec (0:1)

19.08.2018, 19:00 • Štadión Spartaka Myjava • 5. kolo • Miroslav Kováčik sk

Tipsport: 2.24 3.93 2.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Žltá karta

90+3

Osman Bukari sa postavil na nohy a hlavný rozhodca Michal Očenáš mu po chvíľke čakania udeľuje spomínaný kartový trest. Hráme už cez nadstavený čas a zrejme sa zápas čoskoro skončí.

87

87. Vakoun Issouf Bayo - 3:3

87

Dunajská Streda dala gól!
Hostia predsa len dokázali vyrovnať skóre dnešného výborného zápasu. K dispozícii mali rohový kop, na center Erika Pačindu z ľavej strany si nabehol VAKOUN ISSOUF BAYO a hlavičkou prekonal brankára Igora Šemrinca.

86

Michal Očenáš sa dnes poriadne zapotí. Vyťahuje už ôsmu žltú kartu, z toho štvrtú na strane domáceho celku. Jej autorom je holandský futbalista Joey Sleegers.

85

Posledné striedanie na strane hostí. Na ihrisko sa dostane aj čerstvá posila od našich výhodných susedov Stanislav Bilenkyi. Naopak, z ihriska smeruje na lavičku obranca Timotej Záhumenský.

84

Hostia sa z tešili z gólu, no ten nemohol platiť. Jeden z trenčianskych obrancov zaváhal, no Vakoun Issouf Bayo si následne pomohol pri spracovaní rukou. Dorážka Erika Pačindu do odkrytej brány tak bola zbytočná.

81

81. UBBINK - 3:2

81

Trenčín dal gól!
Tak to je neuveriteľné. Domáci mali po predošlom faule výhodu priameho kopu z hranice možno 20 metrov. DESLEY UBBINK sa pri jeho realizácii pošmykol, no napriek tomu skóroval. Martin Jedlička zostal prekvapený, keďže nečakal strelu na jeho stranu.

80

Kristián Koštrna môže byť rád, že po tomto zákroku nemusí ísť predčasne pod sprchy. Joey Sleegers dostal vynikajúcu prihrávku, smeroval sám na bránu, no hosťujúci hráč ho fauloval. Pokojne sa mohlo aj začervenať.

76

Tvrdých zákrokov pribúda a hlavný rozhodca to rieši ďalším kartovým trestom. Tentokrát dostáva žltú kartu Lukáš Skovajsa a zápas bude dohrávať pod hrozbou vylúčenia.

74

Tentokrát to prehnal so svojim dôrazom strelec úvodného gólu stretnutia Tomáš Huk. Odmenou mu za to je žltá karta, ktorú mu udelil rozhodca Michal Očenáš.

70

70. Christián HERC - 2:2

70

Dunajská Streda dala gól!
Hostia trošku kurióznym gólom vyrovnávajú skóre duelu. Po hlavičke Mátého Vidu smerovala lopta za čiaru, no zachytil ju CHRISTIÁN HERC a z ťažkého uhla prekonal Igora Šemrinca. Domáci protestovali, ale ofsajd to nebol, keďže v momente hlavičky bol Herc mimo hracej plochy.

68

Na hraciu plochu prichádza ďalší ofenzívny hráč Hamza Čataković. Za potlesku trenčianskych fanúšikov opúšťa trávnik Jakub Paur, ktorý mal v prvom polčase jednu veľkú šancu na skórovanie.

62

Hostia sú poriadne frustrovaní a prejavuje sa to na ich hre. Teraz zbytočne fauloval zozadu Zsolt Kalmár a je ďalším potrestaným hráčom dnešného zaujímavého súboja.

60

Druhé striedanie hostí je jasným signálom pre posilnenie ofenzívy mužstva zo Žitného ostrova. Souleymane Koné končí a na jeho miesto prichádza útočník Máté Vida.

56

56. Antonio MANCE - 2:1

56

Trenčín dal gól!
Ani to dlho netrvalo a domáci futbalisti otáčajú vývoj dnešného duelu. Do listiny strelcov sa opäť zapisuje ANTONIO MANCE. Tentokrát dostal od Osmana Bukariho kolmú prihrávku, prešiel bližšie k bráne a prekonal Martina Jedličku.

51

51. Antonio MANCE - 1:1

51

Trenčín dal gól!
Holandský tréner Ricardo Moniz mal šťastnú ruku pri striedaní. ANTONIO MANCE je na ihrisku len necelých šesť minút a už dokázal skórovať. Chorvát si nabehol na center Osmana Bukariho z pravej strany a nekompromisne zakončil.

46

46. Erik Pačinda (DUN), Igor Šemrinec (TRE)

46

Približne po 30 sekundách druhého polčasu musel Igor Šemrinec zasahovať. Erik Pačinda ľavačkou vystrelil spoza šestnástky a domáci brankár s námahou vytesnil loptu na roh.

46

Domáci tréner Ricardo Moniz urobil počas prestávky jednu zmenu vo svojej zostave. Na ihrisku vidíme hrdinu súbojov s Feyenoordom Rotterdam Antonia Manceho. Naopak, na lavičke náhradníkov už sedí Emeka Umeh.

41

Hosťujúci tréner reaguje na situáciu na trávniku striedaním. Žltou kartou potrestaného Milana Šimčáka sťahuje z hracej plochy a namiesto neho posiela Timoteja Záhumenského.

38

Teraz na ihrisku trošku zbytočne splynuli vášne. Hlavný rozhodca Martin Očenáš si okamžite zjednáva poriadok a šalamúnskym spôsobom potrestáva Milana Šimčáka aj Martina Šuleka.

30

30. Tomáš HUK - 0:1

30

Dunajská Streda dala gól!
Domáci futbalisti mali v doterajšom priebehu herne navrch, no inkasujú ako prví. Kristián Koštrna si nabehol do šestnástky po peknom kolmom pase Christiána Herca. Neulakomil sa, prihrávkou pod seba našiel voľného TOMÁŠA HUKA a ten z tesnej blízkosti nezaváhal.

27

27. Joey Sleegers (TRE), Martin Jedlička (DUN)

27

Hostia chybovali v rozohrávke a takmer na to doplatili. Joey Sleegers sa presadil po ľavej strane cez Ľubomíra Šatku, dostal sa až pred brankára Jedličku, no ten výborným zákrokom prekazil jeho gólovú príležitosť.

16

16. Jakub Paur (TRE)

16

Obrovská šanca na strane domácich. Cornelius Ubbink šikovne a hlavne nečakane rozohral priamy kop zo stredu ihriska. Na jeho kolmý pas si nabehol Jakub Paur, vystrelil cez brániaceho Souleymana Koného, no tesne minul.

9

9. Lukáš Skovajsa (TRE)

9

Martin Jedlička mal teraz poriadny kus šťastia. Po rohovom kope Trenčína vystrelil spoza šestnástky ľavačkou krajný obranca Lukáš Skovajsa, ale trafil len spojnicu brány súpera.

4

Už v štvrtej minúte hlavný rozhodca vyťahuje prvú žltú kartu. Potrestaným hráčom je domáci kapitán Cornelius Ubbink, ktorý sa snažil nafilmovať pád pred pokutovým územím súpera.

3

Prvú šancu dnešného súboja mali hostia zo Žitného ostrova. Zblokovaný center Milana Šimčáka z ľavej strany sa odrazil na kopačku Erika Pačindu, ale ten z vnútra šestnástky prestrelil bránu Igora Šemrinca.

AS Trenčín – DAC 1904 Dunajská Streda

3:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 51. Mance (Bukari), 56. Mance (Bukari), 81. Ubbink – 30. Huk (Koštrna), 70. Herc (Vida), 87. Bayo (Pačinda)

Karty:   4. Ubbink (TRE), 38. Šulek (TRE), 76. Skovajsa (TRE), 86. Sleegers (TRE), 90+3. Bukari (TRE) – 38. Šimčák (DUN), 62. Kalmár (DUN), 74. Huk (DUN), 80. Koštrna (DUN)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:7. Fauly: 18:9.

AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Mašović, Šulek – Zubairu – Ubbink (C), Paur (68. Čataković) – Sleegers, Umeh (46. Mance), Bukari.
Náhradníci: Hrdlička – Kvocera, Mance, Slávik, Čataković, Kleščík.

DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák (41. Záhumenský, 85. Bilenkyi), Koné (60. Vida), Šatka, Koštrna – Herc, Huk (C), Kalmár – Pačinda, Bayo, K. Vida.
Náhradníci: Macej – Záhumenský, Vida, Davis, Špiriak, Divković, Bilenkyi.

Rozhodčí: Michal Očenáš – Milan Štrbo, Peter Chládek – Pavel Ochotnický

Diváci: 964