Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

Bohemians Praha 1905 – FK Dukla Praha

2:5

konec (1:4)

19.08.2018, 11:00 • SK Čechie, Uhříněves • 5. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Bohemians právě vstřelili branku!
Rozhodčí Ondřej Lerch v poslední minutě nařídil pokutový kop také na opačné straně hřiště a ani ANH LE TUAN v závěru penaltou nepohrdl!

90

Bohemians rozjeli krásnou přímočarou akci na ose hřiště a odměnou je jim pokutový kop!

85

Dukla právě vstřelila branku!
Popáté v dnešním zápase Bohemians 1905 inkasují gól zevnitř pokutového území a Dukla vede krátce před koncem střetnutí zásluhou přesné trefy střídajícího TOMÁŠE LAUKA 5:1!

77

Hráči Dukly jdou do některých soubojů příliš tvrdě a rozhodčí vytáhl ze své kapsy další žlutou kartu. Tentokrát ji viděl na straně Dukly obránce Lukáš Kosík.

74

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází David Burget.

72

Dukla během posledních tří utkání Juniorské ligy nepoznala chuť porážky a vypadá to, že svou neporazitelnost prodlouží na čtyři zápasy.

70

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Marek Melíšek, přichází David Růžička.

67

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vetešník, přichází Dominik Nátr.

65

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Vojtěch Mentberger.

60

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ismar Begič, přichází Anh Le Tuan.

60

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází Vojtěch Hlinák.

60

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Vyleta, přichází Matyáš Kubů.

59

Jeden z fotbalistů Dukly sáhl k taktickému faulu, za který byl odměněn Štěpán Krunert žlutou kartou.

58

Dukla se před dnešním zápasem nacházela na sedmém místě, tedy těsně pod šesticí týmů tvořící část vítězů, ve které jsou Bohemians 1905. Pokud dnes ovšem tým z Julisky zvítězí, dostane se o bod před dnešního soupeře.

52

Celkem se oba týmy potkaly v Juniorské lize třináctkrát a hned v deseti případech vzájemné střetnutí nabídlo čtyři a více gólů. Obecně tedy platí, že v zápasech obou týmů padá hodně gólů. Nejvyšší výsledek se urodil 12. srpna 2013, kdy Dukla porazila doma Bohemians vysoko 7:3.

51

A ještě jedna zajímavost. Bohemians 1905 a Dukla Praha se od roku 2016 střetly šestkrát a všech šest střetnutí nabídlo nejméně pět gólů.

49

Oba týmy se naposledy střetly na konci dubna a Bohemians 1905 na hřišti Dukly zvítězili vysoko 5:2. Dnes to vypadá na skvělou odplatu Dukly.

46

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Kristian Janko, přichází Tomáš Lauko.

46

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází David Šolaja, přichází Karel Schneider.

40

Dukla pět minut před přestávkou sáhla k taktickému faulu, za který viděl jeden z hostů žlutou kartu. Karetnímu trestu se ovšem nevyhnuli ani Bohemians, kteří předchozí zákrok nesli hodně nelibě. Potrestáni byli Antonín Vaníček a hostující Dominik Preisler.

35

Do konce prvního poločasu zbývá odehrát deset minut a ještě je potřeba zmínit jeden zajímavý fakt. Dukla se ze hry dostala k šesti střelám na bránu a všechny přišly zevnitř pokutového území, stejně jako jediné dvě Bohemians 1905.

32

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla po další přímočaré akci a kolmé přihrávce do šestnáctky vybojovala pokutový kop, který bezpečně proměnil kapitán TOMÁŠ KOTT – 1:4!

27

Dukla opět sešlápla pedál a Bohemians se museli mít na pozoru, zejména brankář Marek Kouba, který zneškodnil další střelecký pokus hostů!

23

Dukla právě vstřelila branku!
To je neuvěřitelné! Dukla před pár okamžiky inkasovala a přišla o dvoubrankové vedení, jenže hned záhy si ho vzala zpět! Stejně jako při prvním gólu radosti Dukly předcházel rohový kop a střela zevnitř pokutového území v blízkosti hranice šestnáctky končící v síti. O odpověď se postaral MOHAMED DOUMBIA.

22

Bohemians právě vstřelili branku!
Hráči Bohemians 1905 převedli na pravé straně hřiště pěknou kombinační akci a po přihrávce do šestnáctky přišla přesná střela JANA VETEŠNÍKA, jejíž zásluhou se Klokani vrátili zpět do zápasu!

16

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Matyáš Buneš, přichází Michal Vrána.

16

Hra byla přerušena, protože jeden z hráčů Bohemians zůstal ležet na hrací ploše a nevypadá to s ním vůbec dobře. Ošetření.

11

Dukla právě vstřelila branku!
Klokani si opět nezvládli rozebrat hráče uvnitř pokutového území a poté na to tvrdě doplatili! Střela, která přišla z blízkosti hranice šestnáctky, skončila za zády Marka Kouby a Dukla po necelé čtvrthodině hry vede v malém pražském derby už 2:0. Z gólu se radoval bek DAVID ŠOLAJA.

9

Brzký úvodní gól zápasu hodně pomohl a oba týmy se prezentují ofenzivním stylem hry, který v rychlém sledu přinesl střelu na bránu na obou stranách! Marek Kouba i Matúš Hruška ale byli pozorní. Dukla tak stále vede v Uhříněvsi 1:0.

3

Dukla právě vstřelila branku!
Fotbalisté Dukly přešli do prvního nebezpečného útoku, poprvé vystřelili a hned jejich první střela po rohovém kopu končí za zády brankáře Marka Kouby! Prosadil se záložník ŠTĚPÁN KRUNERT.

Bohemians Praha 1905 – FK Dukla Praha

2:5

konec (1:4)

Zpět na online

Branky: 22. Vetešník, 90. Tuan (pen.) – 3. Krunert, 11. Šolaja, 23. Doumbia, 32. Kott (pen.), 85. Lauko

Karty:   40. Vaníček (BOH) – 40. Preisler (DUK), 59. Krunert (DUK), 77. Kosík (DUK)

Bohemians Praha 1905: Kouba – Farkaš, Bederka, Václavík (C), Buneš (16. Vrána), Vaníček, Záviška (60. Hlinák), Begič (60. Le Tuan), Nečas, Vetešník (67. Nátr), Melíšek (70. Růžička).
Náhradníci: Fiala – Hlinák, Nátr, Le Tuan, Vrána, Růžička. Trenér: Vladimír Hruška.

FK Dukla Praha: Hruška – Šolaja (46. Schneider), Kosík, Mašek, Preisler (74. Burget) – Krunert, Kott (C), Doumbia (65. Mentberger) – Janko (46. Lauko), Vyleta (60. Kubů), Bezdička.
Náhradníci: Šťovíček – Schneider, Lauko, Mentberger, Burget, Kubů. Trenér: Richard Polák.

Rozhodčí: Ondřej Lerch. Asistenti: Jakub Šimáček, Lucie Ratajová

Diváci: 120