Menu

Hokej

Slezský pohár

MSK Orlová – BK Havlíčkův Brod

0:5

konec (0:3, 0:2, 0:0)

18.08.2018, 14:30 • Zimní stadion města Opavy • Milan Sochor (@minusochor)

56:23

David Ballner proklouzl havlíčkobrodské obraně a postupoval sám na bránu, střeleckou smůlu svého celku ale neprolomil! Čeněk Novák si připisuje další úspěšný zákrok.

49:02

Sergej Golev přihrávkou přes brankoviště hledal Michala Danga, který mohl jenom doklepnout puk do odkryté části klece, jenže přihrávku promáchl! Tato situace asi nejlépe vystihuje aktuální rozpoložení mužstva Orlové.

43:24

Jan Milfait prošel středem hřiště až do útoku, přihrál doleva Davidu Michálkovi, ten ale při střele schytal nepříjemnou sekyru. Za sekání je vyloučen Petr Wolf (ORL).

37:59

Orlové se znovu podařilo přečíslit Bruslaře. Tentokrát se jí podařilo i přihrát před bránu, kde byl úplně nekrytý David Ballner, jeho blafák do forhendu ale zlikvidoval neuvěřitelný Čeněk Novák!

30:30

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři využívají další přesilovou hru a vedou již o pět branek! Vojtěch Holenda posunul puk pod modrou čáru JIŘÍMU KOPICOVI, jehož rána se zastavila až v síti. Asistence: Vojtěch Holenda, Tomáš Ludvík.

30:00

Luboš Voříšek při signalizované výhodě vybruslil před brankoviště, odtud ale trefil jen připraveného Svobodu. Na trestnou lavici usedne Sergej Golev (ORL) za sekání.

26:27

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři vyčíslili svoji aktuální převahu i gólově! Jan Milfait uvolnil TOMÁŠE CHLUBNU, který se dokázal prosadit a teď může zvedat ruce nad hlavu. Asistence: Jan Milfait.

22:13

Tomáš Vilček (ORL) se provinil proti pravidlům faulem vysokou holí, Bruslaři tak budou mít k dispozici přesilovou hru.

18:07

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Znovu se potvrdilo otřepané pravidlo nedáš – dostaneš! Radim Pejchal trefil od modré čáry jednoho bránících hráčů. Dobře se zorientoval Filip Beneš, od kterého se puk dostal k JANU MILFAITOVI, jenž už jen pohodlně doklepl puk do odkryté části klece. Asistence: Filip Beneš, Radim Pejchal.

17:33

Teď se ovšem Orlová dostala do přečíslení dvou na jednoho a byla blízko snížení! Jan Šmíd přihrál Sergeji Golevovi, kterého ovšem vychytal betony famózní Čeněk Novák!

15:47

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři početní převahu využili a rázem vedou o dvě branky! Filip Beneš uvolnil KRYŠTOFA KULHÁNKA, jehož rána se zastavila až v síti! Asistence: Filip Beneš, David Kozlík.

14:52

Marek Karoch (ORL) za vlastní bránou podrazil protihráče a domácí se tak budou bránit ve čtyřech.

13:37

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Orlová svých nevyužitých šancí teď může litovat. Třetí útok Havlíčkova Brodu se dostal do šance, po které zásluhou VOJTĚCHA HOLENDY otevírá skóre! Asistence: Tomáš Ludvík, Vojtěch Veverka.

13:06

Jan Šmíd byl blízko gólu, když po přihrávce přes brankoviště zakončoval do odkryté části klece, Čeněk Novák se ale stačil přesunout a puk vyrazil betonem! Následně si poradil i se střelou soupeře z pravého kruhu.

11:17

K další střele z pravého kruhu se dostal Radim Štěpánek, ale ani on Čeňka Nováka nepokořil! Jiří Čelanský reaguje na rostoucí aktivitu Orlové a bere si pro Havlíčkův Brod oddechový čas.

10:34

Tohle byl důležitý zákrok havlíčkobrodského brankáře! David Ballner su šikovně uvolnil u levé tyče Novákovy svatyně a snažil se přehodit brankářovo rameno, to se mu ale nepodařilo.

04:41

Kamil Klíma nabral rychlost na levém křídle a dostal se za obránce, Martin Kříž (HBR) si tak při bránění pomohl podražením, za což vyfasoval dvouminutový trest.

MSK Orlová – BK Havlíčkův Brod

0:5

konec (0:3, 0:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Holenda (Ludvík, Veverka), 16. Kulhánek (Beneš, Kozlík), 19. Milfait (Beneš, Pejchal), 27. Chlubna (Milfait), 31. Kopic (Holenda, Ludvík)

MSK Orlová: Svoboda (Ovčaří) – Štěpánek, Szturc, Kropka, Karoch, Janiczek, Frojda, Hladil – Ballner, Smrčka, Dang – Akhmetianov, Golev, Klíma – Vilček, Ferletjak, Šmíd – Wolf, Tvrdík, Pacoň

BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Pejchal, Pražák, Vala (C), Kopic, Kříž, Nepokoj – Beneš, Milfait, Michálek – Chlubna, Voříšek, Přidal – Holenda, Ludvík, Kozlík – Veverka

Průběh zápasu
1. třetina
04:41 HBR 2 Kříž, podražení
13:37 HBR 0:1 Holenda (Ludvík, Veverka)
14:52 ORL 2 Karoch, podražení
15:47 HBR 0:2 Kulhánek (Beneš, Kozlík)
18:07 HBR 0:3 Milfait (Beneš, Pejchal)
Po 1. třetině
2. třetina
22:13 ORL 2 Vilček, vysoká hůl
26:27 HBR 0:4 Chlubna (Milfait)
30:00 ORL 2 Golev, sekání
30:30 HBR 0:5 Kopic (Holenda, Ludvík)
Po 2. třetině
3. třetina
43:24 ORL 2 Wolf, sekání
Konec