Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Fulham FC

3:1

konec (1:0)

18.08.2018, 16:00 • Wembley Stadium, Londýn • 2. kolo • Libor Štěpán (@libstep73)

Tipsport: 1.27 6.33 12.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Tottenham mohl přidat čtvrtý gól, ale Fabri si poradil jak s přízemní ranou Daviese, tak s dorážkou Lamely z těsné blízkosti, která se od těla brankáře odrazila za branku! Rohový kop.

89

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Harry Winks.

88

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Aboubakar Kamara, přichází André Schürrle.

85

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Joe Bryan, přichází Cyrus Christie.

77

77. Harry KANE - 3:1

77

Tottenham právě vstřelil branku!
Prokletí je prolomeno, HARRY KANE se poprvé v kariéře trefil v ligovém zápase v srpnu! Brejk do otevřené obrany táhl střídající Erik Lamela, natáhl na sebe dva hráče a předal míč doleva volnému Harrymu Kaneovi, který zasekl míč a dokonale přesnou střelou k pravé tyči zvyšuje už na 3:1! Na ligovou trefu v srpnu potřeboval 15 zápasů. Asistence: Erik Lamela.

74

74. Kieran TRIPPIER - 2:1

74

Tottenham právě vstřelil branku!
U míče stáli tři hráči Spurs, ale rozběhl se pouze KIERAN TRIPPIER, parádně přehodil zeď a zamířil přesně k levé tyči mimo dosah plachtícího Fabriho! Nádherná trefa z přímého kopu vrací Tottenhamu vedení! Bez asistence.

73

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Tom Cairney, přichází Stefan Johansen.

73

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Eric Dier, přichází Érik Lamela.

71

Kane ve výborném náběhu za obranu zakončil centr z pravé strany zblízka do břevna!

70

Další výborná příležitost Suprs, ale tentokrát se o ni připravili napůl sami! Po přihrávce na malé vápno sklepával Kane míč do druhé vlny Eriksenovi, jenže udělal to špatně a dánský záložník nemohl střílet tak, jak by chtěl. Jeho pokus byl nakonec zablokován. Vzápětí přiletěl do vápna centr, pro který si Fabri v pohodě šel, ale nedokázal ho zkrotit napoprvé a měl velké štěstí, že po odrazu od jeho kolene byl nakonec u míče první.

67

Z protiútoku mohl skórovat Fulham po výborné akci Mitroviće a Kamary, druhý jmenovaný prostrčil míč do šestnáctky do výborné pozice, jenže rozběhnutý Mitrović se ukopl!

66

Jenže Tottenham zůstal u míče, dlouhý centr z pravé strany Fabri rukou jen posunul k Allimu, který střílel mimo dosah brankáře, ale jeden z obránců před brankovou čárou vykopl míč do bezpečí!

63

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Davinson Sánchez, přichází Moussa Sidi Yaya Dembélé.

52

52. Aleksandar MITROVIĆ - 1:1

52

Fulham právě vstřelil branku!
Ale vyčkávání se domácím vůbec nevyplatilo! Bryan dostal na levé straně příliš mnoho prostoru, potáhl míč až k šestnáctce a nacentroval, zcela osamocený Ryan Sessegnon na zadní tyči zachoval chladnou hlavu a místo střely přihrál před prázdnou brankou, kde se ALEKSANDAR MITROVIĆ dokázal zvednout aspoň na kolena a hlavičkovat do úplně volné branky! Obrana jen stála a koukala. Je vyrovnáno! Asistence: Ryan Sessegnon.

49

Vzápětí dobrá příležitost i na druhé straně, Fabri reflexivně vyrazil bombu z prostoru penalty!

48

48.

48

Rychlý přechod do útoku po zisku míče na půlce v podání hostů, Mitrović dostal míč do uličky mezi stopery, ale na pomalou přihrávku musel čekat a nemohl tak jít sám na branku. Míč se ale k němu v pokračování akce vrátil a srbský útočník trefil z hranice šestnáctky levou tyč za zkoprnělým Llorisem! Pokus o dorážku pak skončil vedle.

43

43. Lucas MOURA - 1:0

43

Tottenham právě vstřelil branku!
Těsně před přestávkou se Spurs ujímají vedení! Po akci Trippiera dokázala obrana odvrátit přihrávku Alliho od brankové čáry, ale pouze na hranici šestnáctky k úplně volnému LUCASI MOUROVI, který nádherným technickým pokusem levačkou uklidil o tyč míč do branky! Fabri přes veškerou snahu neměl šanci. Bez asistence.

39

39.

39

Po pěkné narážečce vyslali hosté na zteč parádním pasem Sessegnona, který se rozběhl přesně ve správný moment a nebyl v ofsajdu, jenže špatné zpracování ho připravilo o výhodu a než si srovnal míč na střelu, byl u něj vyběhnutý Lloris a pádem pod nohy zhatil střelecký pokus!

28

28.

28

Fulham se ale přeci jen zmohl na rychlou akci a ta byla velmi nebezpečná! Bryan předal míč doleva Serimu, který chtěl přihrávat do pokutového území, ale míč byl tečován patami stínujícího obránce před půlkruh, kde z první pálil tvrdě po zemi k levé tyči Cairney, ale Lloris výborně zasáhl!

Tottenham Hotspur – Fulham FC

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 43. Lucas Moura, 74. Trippier, 77. Kane (Lamela) – 52. A. Mitrović (Sessegnon)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:5.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, D. Sánchez (63. M. Dembélé), Vertonghen, Davies – Dier (73. Lamela), Eriksen, Lucas Moura, Alli – Kane (89. Winks).
Náhradníci: Vorm – Rose, Aurier, Winks, Lamela, Moussa Sissoko, M. Dembélé.

Fulham FC: Fabri – Fosu-Mensah, Chambers, Le Marchand, Bryan (85. C. Christie) – Anguissa, Cairney (C) (73. Johansen), Seri – Kamara (88. Schürrle), A. Mitrović, Sessegnon.
Náhradníci: S. Rico – C. Christie, K. McDonald, Kebano, Johansen, Schürrle, Vietto.

Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn

Diváci: 58297