Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Líšeň 2019 – FC Hlučín

1:1

konec (0:0)

18.08.2018, 16:30 • SK Líšeň • 3. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Takřka 500 diváků sledovalo v parnů dnu pěkný fotbal, výsledek tedy 1:1. Z Brna se loučím a někdy zase u kopané napočtenou. (18:20:16)
Mnoho se toho nenastavilo, jen necelá minuta a duel končí. Snesl slušné parametry, i když jsme pár hluchých míst viděli. Oba týmy chtěly rozhodnout, získat tři body. Blíž k nim byla Líšeň, která v závěru několikrát zahrozila, ale proti byl gólman Kolenko. Skóre otevřel po hodině hry Demeter, brazilský fotbalista Lucas De Serra však vybojoval pro mužstvu Hlučína bod. A řekl bych, že s ním trenér Skácel bude nakonec spokojen.

90+1

Konec zápasu.

90

Fila se s ničím dlouho nepáral a protáhnul svižnou ranou gólmana Kolenka, který se tak v podstatě stává hrdinou svého týmu. Ve druhém poločase několikrat podržel Hlučín.

89

Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Málek, přichází Jančík.

88

Tutovka jako hrom! Lamine Fall se rozhodl od poloviny hřiště k velkému sólu. Dostal se svými kličkami až k bezprostřední blízkosti Kolenka, který jej tváří v tvář vychytal.

86

Na Líšni je vidět, že by chtěla duel rozhodnout, ale nesmí zapomínat na zadní vrátka. Hlučín je v útoku hodně nebezpečný.

84

Závěr zápasu začíná být hektický, rozhodčí však hráče uklidňuje a prozatím se duel obešel bez karetních trestů.

83

Přichystal se řítil středem hřiště na bránu a vypadalo to před vápnem na faul. Rozhodčí k nelibosti diváků trestňák nepíská.

81

Po rohu Kršky se míč dostal k Hanušovi, který mohl znovu poslat svůj tým do vedení. Zjevil se na zadní tyči a hlavičkoval, nicméně Kolenko předvedl zákrok odpoledne. K míči skočil a vytáhl ho z brankové čáry.

80

Líšeň bude zahrávat roh, zatímco Černín ještě zůstal po jednom ze soubojů otřesen na hřišti.

79

Máme tedy vyrovnáno a psychická výhoda je na straně Hlučína, který chce dál hrát. Možná má ještě více sil. Přeci jen ve středu nehrál pohár jako domácí.

77

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Bednář, přichází Smrčka.

74

74. Lucas De Serra - 1:1

74

Hlučín právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno. Na hranici ofsajdu dostal míč na kopačky Heiník, odcentroval z levé strany na připraveného LUCASE DE SERRU, který z hranice malého vápna poslal míč přesně doprostřed brány. Vítek na jeho prudkou střelu nestihl zareagovat.

73

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází T. Machálek, přichází Minařík.

72

Lucas Serra znovu ukázal svou šikovnost na míči a mnoho nechybělo, aby zakončil. Byl z toho jen roh a poté střela Heiníka. Ovšem vysoko nad.

70

Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Ságner, přichází Krejčí.

SK Líšeň 2019 – FC Hlučín

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Demeter – 74. Lucas De Serra

SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář (77. Smrčka), Černín, Krška (C), T. Machálek (73. Minařík), Fila, Přichystal, Hanuš, Fall, Demeter, Zapletal. Trenér: Miloslav Machálek.
Náhradníci: Leznar – Minařík, Smrčka, Daněk.

FC Hlučín: Kolenko – Massaniec, Heiník, Málek (C) (89. Jančík), Mozol, Lucas, Ságner (70. Krejčí), Foltyn, Mac, Vengřinek, Adamovský. Trenér: Alois Skácel.
Náhradníci: Kodeš – Fojtík, Krejčí, Jančík, Hudeczek.

Rozhodčí: Petr – Machač, Popelák

Diváci: 460