Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Jiskra Rýmařov – SK Uničov

1:2

konec (0:1)

18.08.2018, 16:30 • 3. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 3.16 3.6 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! V druhém poločase jsme viděli dvě branky. Domácí tým dokázal srovnat zásluhou Petra Navrátila, jenž skóroval z penalty. Rýmařov pak byl o něco lepší, přesto to byl Uničov, kdo nakonec vstřelil rozhodující branku.

Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase na počtenou! (18:17:26)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází Jakub Svoboda, přichází Romana Bala.

90+1

Uničov měl velkou šanci! Martin Antl dostal pas a běžel vstříc Kameníkovi. Dokázal ustát dva osobní souboje, jenže se dostal mimo střelecký úhel a znovu zakončit nedokázal.

90

Rozhodčí nastavuje dvě minuty!

89

Uničovští hráči si zatím celkem kontrolují vedení, i když teď nechybělo moc, aby obdrželi. Nakonec to hostující obrana zvládla a odkopla míč na útočnou polovinu.

88

Kameník se snažil zabránit míči v tom, aby došel až za čáru. To s emu nepovedlo a Uničov zahrával rohový kop. Domácí gólman však bez potíží chytil.

86

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Pavel Ondruška, přichází Róbert Piroška.

85

Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází Pavel Jeřábek, přichází Martin Antl.

85

Po přiťuknutí od spoluhráče se dostal ke střele Aleš Krč, jenže jeho rána nebyla přesná a šla hodně mimo.

83

Po signalizované výhodě se dostal Rýmařov do útočné příležitosti. Střela z rohu vápna šla dobře k tyči, jenže Spurný ji stihl lapit tygřím skokem.

82

Na druhé straně pálil rýmařovský obránce, ale do jeho rány dal nohu protihráče, jenž odrazil míč na rohový kop. Ten byl zahrána a bude se odehrávat další.

81

Škoda pro hostující tým, který se sám připravil o míč. Dva hráči se nedohodli na tom, komu je adresována přihrávka, a pak se míč odrazil k obraně domácích.

80

Rýmařovský hráč se snažil napadat rozehrávku hostujícího brankáře, jenže ten si s tím dokázal poradit a našel volného spoluhráče na druhé straně.

79

Chyba gólmana potrestána není! Spurný podcenil centr na zadní tyč a nedokázal vyboxovat míč. Domácí hráč však nedokázal zamířit do odkryté brány z velmi těžké pozice.

77

Secvičený signál v podání Rýmařova k vyrovnání nevedl. Na centr na přední tyč si seběhl domácí útočník, jenže včas k němu stačil přiběhnout hostující obránce, který mu ztížil pozici pro zakončení.

76

Žlutou kartu dostává Petr Navrátil (SK Jiskra Rýmařov).

75

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Tomáš Němec, přichází David Hleba.

74

Dvě velké šance hostujícího Uničova! První parádním zákrokem zlikvidoval Spurný. Míč se však znovu odrazil k hostujícímu hráči, jehož střelu odpálil z brankové čáry domácí obránce!

73

Pokus o srovnání stavu v podání Rýmařova zatím nikam vedl. Nepřesná střela skončila daleko od branky a Spurný může v klidu vykopávat.

71

71. JEŘÁBEK - 1:2

71

Uničov právě vstřelil branku!
A hostující tým si bere své vedení o jednu branku zpět! Parádní střelu z hranice vápna si připsal PAVEL JEŘÁBEK, který trefil vzdálenější šibenici Kameníkovy brány.

71

Rýmařovskému záložníkovi se centr zrovna dvakrát nepovedl, jenže to samé se dá říct o odkopu hostujícího hráče, po kterém zůstali domácí u míče.

70

Tomáš Komenda vyhrál míč v osobním souboji a dostal se ke střele z hranice vápna. Ta však neměla velkou razanci a Kameník ho stihl lapit.

69

Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází David Bača, přichází Jakub Vichta.

68

Na zemi se ocitl hostující gólman Spurný, ale nakonec nejsou třeba ani zdravotníci a brankář Uničova bude moci pokračovat v dnešním utkání.

67

Uničovští hráči operovali s míčem v pokutovém území, jenže zakončující hráč to měl těžké, když byl zády k bráně a Kameník stihl po míči skočit.

66

Žlutou kartu dostává Tomáš Němec (SK Jiskra Rýmařov).

66

Hráči v modrém by rádi dokonali obrat v dnešním utkání a jsou hodně aktivní. Nyní se však provinili zbytečným ostrým zákrokem na útočné polovině.

65

Mám zde občerstvovací pauzu.

64

Centr před bránu Uničova odvrátil hostující obránce. Nedal tomu však přílišnou razanci a vypadalo to na dobrou šanci pro domácí, jenže je odpískán ofsajd.

63

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Tomáš Šupák, přichází Nikolas Tilkeridis.

61

Tento centr se hostujícímu hráči ale vůbec nepovedl. Byl moc dlouhý, takže nenašel nikoho z hráčů ve vápně a je z toho aut pro domácí.

60

Na druhé straně přišla střela z velké vzdálenosti. Mířila dobře k tyči, jenž jí chyběla potřebná razance, a tak si Kameník připsal lehký zákrok.

59

Centr Dydowicze mířil na jeho spoluhráče před gólmanem Spurným. Ten odvrátila hostující obrana. Poté se ještě ke střele dostal domácí hráč, jenž poslal míč vysoko nad bránu.

58

Dlouhý centr, který mířil na Komendu byl o něco delší, než by uničovský hráč potřeboval. Na druhé straně je Rýmařovu v dobré pozici odpískán ofsajd.

57

Rýmařovský hráč nestihl dlouhý pas na stranu hřiště, a tak může Uničov v klidu rozehrát. Zatím si jeho hráči přihrávají na své polovině.

55

55. NAVRÁTIL - 1:1

55

Rýmařov právě vstřelil branku!
A je srovnáno! Míč na penaltový puntík si postavil PETR NAVRÁTIL, jenž si počkal na pohyb brankáře, a poté poslal míč na druhou stranu.

54

Obrovská chyba Spurného, po které je odpískána penalta! Pro dlouhý centr si sbíhal domácí hráč, který byl mimo střelecký úhel, jenže Spurný mu podrazil nohy!

53

Pěkná akce na jeden dotek v podání fotbalistů v červeném. Škoda pro ně, že finální přihrávka byla o něco delší a jako první u míče byl Kameník.

52

Michal Furik dostával pas do strany, jenže na poslední chvíli dobře zakročil hostující obránce. Uničov se hned hnal do šance, jenže mu byl odpískán ofsajd.

51

Uničov měl k dispozici autové vhazování, ovšem dlouho jeho útočná akce netrvala, jelikož byl odmáván i odpískán ofsajd.

49

Hráči v modrém měli možnost standardní situace, jenže tu odvrátil první hráč v červeném, jenž stál na přední tyči. Je z toho roh pro domácí.

48

Rýmařovští měli míč na svých kopačkách, ale dlouho se u něj nezdrželi. Chtěli získat aut, jenže balon o soupeře neotřeli a je z toho aut pro hosty.

47

Uničov je zatím aktivnější a nepůjčují svému soupeři zkraje druhého poločasu balon. Centr do vápna však jen všechny přeletěl a skončil v autu.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas, po kterém vede hostující Uničov 1:0. Ten byl většinu prvního poločasu aktivnější, což dokázal vstřelenou brankou, kterou dal Ondřej Seibert. Rýmařov se poté snažil, ale do vážnější gólové šance se nedostal a Spurný si nemusel připisovat žádný těžší zákrok.

Další poločas začne přibližně v 17:30.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Ke konci poločasu měli ještě hosté zajímavou pozici! Po rohu se míč odrazil k hostujícímu hráči, jenž vypálil z první a Kameník si připsal parádní zákrok, kterým dostal míč na roh.

45

Rozhodčí nastaví jednu minutu!

44

A mohlo to být o dvě branky! Na centr před bránu si nabíhal Tomáš Komenda, který ho dokázala trefit, nicméně jeho dorážka neměla razanci, a tak si Kameník nemusel připisovat těžký zákrok.

42

Další útočná akce Rýmařova skončila nedostatečnou podporou spoluhráčů. V pokutovém území byl jen jediný hráč, a tak chtěl hráč, jenž celou akci táhl, počkat na spoluhráče. Nakonec si chtěl vybojovat rohový kop, jenže je z toho nakonec odkop od brány.

41

Rýmařov se posledních pět minut tlačí dopředu, ale něco tomu zatím chybí. Ještě se jim ničím nepovedlo překvapit hostující obranu, jež bez potíží odolává.

40

Rýmařov měl k dispozici rohový kop, který byl přetažený a nikdo z hráčů na něj nedosáhl. Bez větších potíží ho tak sebrala uničovská obrana.

38

Centr do pokutového území zblokoval domácí hráč a Rýmařov se hnal do šance. Dlouhý nákop ovšem sebrala hostující obrana a hosté mohou hrát.

37

Fotbalisté v červeném se hnali do útočné šance, ale nakonec o balón přišli. Obrana to však zvládla, navíc domácí hráč fauloval a Uničov se dostal k míči.

36

Pár šancí jsme sice v dnešním utkání viděli, ale zatím nemá toto utkání moc velký spád. Uničov většinu času drží míč, ale Rýmařov celkem dobře brání.

34

Zajímavá příležitost pro hráče v červeném! Na pas si nejrychleji naběhl Aleš Krč, jenž chtěl míč prostrčit svému spoluhráči, který by šel sám na gólmana. Obrana ho však dokázala zblokovat na poslední chvíli.

33

Velká šance pro Rýmařov! Rohový kop si našel hráč na zadní tyč, který ho předal svému spoluhráči, jenž pálil z první. Jeho střela se nakonec zastavila o klubko hráče před gólmanem!

32

Škoda pro hosty, kteří si nyní moc neporozuměli při útočné akci. Komendův pas nečekal jeho spoluhráč, který přestal běžet a Rýmařov se snadno dostal k míči.

31

Po velmi nepřesném centru může v klidu rozehrávat Spurný. Ten se svým pasem celkem dlouho otálel, ale nakonec poslal míč na polovinu hřiště.

29

Po souboji u postranní čáry se balon dostal k do autu, odkud mohou vhazovat domácí hráči.

28

Už se hraje a domácí hráči měli k dispozici standardní situaci, kterou rozehrával Daniel Dydowicz. Jeho centr na zadní tyč ovšem sebral Spurný ze vzduchu.

26

Rozhodčí nařídil občerstvovací pauzu.

25

25. SEIBERT - 0:1

25

Uničov právě vstřelil branku!
Jenže nakonec tím jen rozehrál útočnou akci hostujícího týmu, který střílí první branku zápasu. Ke střele se dostal ONDŘEJ SEIBERT, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

25

Centr Uničovských si v pohodě stáhl Kameník, jenž se snažil rychle rozehrát další útočnou akci domácích.

24

U míče jsou domácí hráči, kteří si zatím jen nahrávají mezi sebou nedaleko svého brankáře. Uničov ani nenapadá, a tak to pro ně není žádný problém.

22

Daniel Dydowicz natáhl ke střele ze slušné vzdálenosti. Ta mu sice i sedla, jenže mířila přesně doprostřed brány, kde byl hostující gólman připravený.

21

Následný roh již tak nebezpečný nebyl. Spurný ho dokázal vyboxovat přímo k nohám svého spoluhráče, jenž byl posléze faulován.

20

A Rýmařov se hnal do dobré šance! Petr Navrátil předběhl svého protihráče a centroval do pokutového území, kde míč odvrátila hostující obrana na rohový kop.

19

Fotbalisté v modrém se již dostávali do šance, ovšem nakonec je zastavil hvizd sudího – ofsajd!

18

Jinak jsme ale na začátku zápasu moc pohledných akcí neviděli. O něco lepší je Uničov, jenže nedokáže dobře vyřešit dobré příležitosti.

17

Další dobrá šance pro hosty! Tomáš Komenda si seběhl na cent před branku, kde balon ve skluzu netrefil jen o pár milimetrů.

16

Po faulu na polovině hřiště měli domácí hráči možnost rozehrávky. Dlouhý centr však našel jen nohu hostujícího hráče, jenž odpravil míč do bezpečí.

14

První velká šance utkání! Uničovský hráč parádním dloubáčkem našel svého spoluhráče ve vápně, který dokázal ještě špičkou kopačky trefit míč, jenže ten šel nakonec vedle.

13

Tak to se nepovedlo. Uničov měl k dispozici standardní situaci, jenže rozehrávající hráč poslal míč vysoko nad branku, takže z šance nebylo nic.

12

Žlutou kartu dostává Tomáš Šupák (SK Jiskra Rýmařov).

12

Kameník teď parádně přečetl možné nebezpečí! Na dlouhý nákop si totiž nejlépe seběhl hostující hráč, jenže domácí brankář ho dokázal odhlavičkovat.

11

Ne na dlouho, jenže ani útočná akce na druhé straně nebyla moc úspěšná. Dlouhý nákop doletěl až ke Spurnému, který mohl v klidu rozehrát.

10

Viděli jsme několik hlavičkových soubojů na polovině hřiště, po kterých se balon ocitl v zámezí. Jsou u něj znovu hráči v červených dresech.

9

Už to vypadá, že se domácí hráči začínají osmělovat a dokáží držet míč na svých kopačkách. K něčemu vážnějšímu to zatím nevedlo.

8

U míče však dlouho nezůstali, naopak! Petr Navrátil si nabíhal na dlouhý pas, který byl však odvrácen do autu. Poté však chyboval Spurný a domácí byli blízko prvnímu vstřelenému gólu!

7

Nepřesnost na domácí straně připravila Rýmařovské o balon. U něj jsou tak znovu hostující fotbalisté, kteří mají možnost autového vhazování na polovině hřiště.

5

Hráči Rýmařova se v prvních pěti minutách zatím moc nedostali k míči. Uničov zatím velmi dobře kombinuje, ale do gólové šance se ještě nedostal.

4

A znovu byl v akci Aleš Krč, jenž to nemyslel vůbec špatně! Obešel dva soupeře a poté posílal pas do pokutového území, kde ho obrana na poslední chvíli odpálila.

3

Aleš Krč si nabíhal na dlouhou přihrávku svého spoluhráče, jenže těsně před ním odhlavičkoval míč jeho protihráč a Krč se k k němu nedostal.

2

Hráči Uničova se snažili rychlými pasy dostat přes střed hřiště, jenže jejich úmysl vystihl Dadowicz, který však o balon rychle přišel.

1

Sudí odstartoval dnešní utkání! Domácí Rýmařov hraje v modrých dresech, zatímco hostující Uničov dnes zvolil červenou kombinaci, který obstaral rozehru.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Němec, Harazin, Navrátil, J. Furik (C), Dydowicz, M. Furik, Kocúr, Šupák, Ondruška, Kolísek.
Náhradníci: D. Furik, Piroška, Tilkeridis, György, Horák, Hleba, Baroš.

SK Uničov: Spurný – Vejvoda (C), Svoboda, Jeřábek, Komenda, Binar, Bača, Krayzel, Seibert, Krč, Můčka.
Náhradníci: Purzitidis, Antl, Bala, Dostál, Vichta, Uvízl.

Rozhodčí: Denev – Jahoda, Švehla.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání mezi domácím Rýmařovem a hostujícím Uničovem. Jiskře se první dva zápasy moc nepovedly. Získala v nich jen jediný bod za remízu. Celkové skóre je záporné, jelikož Rýmařovští vstřelili jen tři branky, zatímco jich dostali hned pět. To Uničov je na tom podstatně lépe. Nachází se totiž na druhém místě, když vyhrál oba své dosavadní zápasy.

Tento duel začne v 16:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

SK Jiskra Rýmařov – SK Uničov

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 55. Navrátil (pen.) – 25. Seibert, 71. Jeřábek

Karty:   12. Šupák (RYM), 66. Němec (RYM), 76. Navrátil (RYM)

SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Němec (75. Hleba), Harazin, Navrátil, J. Furik (C), Dydowicz, M. Furik, Kocúr, Šupák (63. Tilkeridis), Ondruška (86. Piroška), Kolísek.
Náhradníci: D. Furik, Piroška, Tilkeridis, György, Horák, Hleba, Baroš.

SK Uničov: Spurný – Vejvoda (C), Svoboda (90+2. Bala), Jeřábek (85. Antl), Komenda, Binar, Bača (69. Vichta), Krayzel, Seibert, Krč, Můčka.
Náhradníci: Purzitidis, Antl, Bala, Dostál, Vichta, Uvízl

Rozhodčí: Denev – Jahoda, Švehla