Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Líšeň 2019 – FC Hlučín

1:1

konec (0:0)

18.08.2018, 16:30 • SK Líšeň • 3. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Málek, přichází Jančík.

88

Tutovka jako hrom! Lamine Fall se rozhodl od poloviny hřiště k velkému sólu. Dostal se svými kličkami až k bezprostřední blízkosti Kolenka, který jej tváří v tvář vychytal.

81

Po rohu Kršky se míč dostal k Hanušovi, který mohl znovu poslat svůj tým do vedení. Zjevil se na zadní tyči a hlavičkoval, nicméně Kolenko předvedl zákrok odpoledne. K míči skočil a vytáhl ho z brankové čáry.

77

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Bednář, přichází Smrčka.

74

74. Lucas De Serra - 1:1

74

Hlučín právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno. Na hranici ofsajdu dostal míč na kopačky Heiník, odcentroval z levé strany na připraveného LUCASE DE SERRU, který z hranice malého vápna poslal míč přesně doprostřed brány. Vítek na jeho prudkou střelu nestihl zareagovat.

73

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází T. Machálek, přichází Minařík.

70

Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Ságner, přichází Krejčí.

65

Dnešní utkání sleduje 460 diváků. Pěkná návštěva.

59

59. DEMETER - 1:0

59

Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí tým jde do vedení. Krška dostal přesný pas na hranici vápna, odkud i vystřelil, leč Kolenko míč vyrazil. PATRIK DEMETER se však přiřítil z druhé vlny a odražený míč uklidil placírkou do sítě.

42

A byla to tutovka. Václav Mozol se opřel tvrdě do míče a mířil k levé tyči. O kousek ji však z trestného kopu minul.

37

Obrovská šance Hlučína. Ságner hlavičkoval do horních pater brány, kam zamířil i vysoký gólman Líšně Vítek. Konečky prstů dokázal vyškrábnout míč nad svou bránu.

22

Demeter poslal do brejku parádní přihrávkou Tomáše Machálka, který šel sám na bránu. Kolenkovi ještě udělal kličku, ale dostal do těžkého úhlu a jeho střelu poté brankář Hlučína vyráží do bezpečí.

12

Teď už to byla přímo gólová akce. Demeter přihrál míč na levou stranu vápna, kde byl Krška a jeho přízemní ránu musel likvidovat brankář Kolenko.

10

Sledujeme zajímavý fotbal. Dobrou šanci měl nyní Tomáš Machálek, který si naběhl na zadní tyč a jeho hlavička šla zhruba metr nad bránu.

SK Líšeň 2019 – FC Hlučín

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Demeter – 74. Lucas De Serra

SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář (77. Smrčka), Černín, Krška (C), T. Machálek (73. Minařík), Fila, Přichystal, Hanuš, Fall, Demeter, Zapletal. Trenér: Miloslav Machálek.
Náhradníci: Leznar – Minařík, Smrčka, Daněk.

FC Hlučín: Kolenko – Massaniec, Heiník, Málek (C) (89. Jančík), Mozol, Lucas, Ságner (70. Krejčí), Foltyn, Mac, Vengřinek, Adamovský. Trenér: Alois Skácel.
Náhradníci: Kodeš – Fojtík, Krejčí, Jančík, Hudeczek.

Rozhodčí: Petr – Machač, Popelák

Diváci: 460