Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Robstav Přeštice – TJ Jiskra Domažlice

0:6

konec (0:3)

15.08.2018, 18:00 • Přeštice • 1. kolo • MB

90+1

Hosté málem přidali sedmou branku, v obrovské příležitosti se ocitl Tomáš Vilček. Měl na noze hattrick, ale Ondřej Kašpar to odmítl a vyrazil balon na rohový kop!

83

Domažlice právě vstřelily branku!
Nádherná akce hostujícího týmu a je tu šestý gól! Milan Nemeš na levé straně krásně obehrál protihráče a předložil míč DAVIDU BRABCOVI, který pěknou střelou nedal Ondřeji Kašparovi šanci. 6:0 pro Domažlice!

81

Z následného protiútoku Jiskry Domažlice se do individuální akce pustil Jonáš Vais, jehož pokus brankář Ondřej Kašpar opět vyrazil! Vaisovi zkrátka není přáno...

73

Domácí kapitán Tomáš Kristl si pěkně obhodil protihráče a i když se ještě nedostal ke střele, míč se následně objevil u Tomáše Skály. Ten se odhodlal k pěknému zakončení, které Jan Švihořík vyrazil na břevno!

69

David Brabec ve vápně našel ve velmi dobré pozici Jonáše Vaise, kterého ale skvěle vychytal Ondřej Kašpar! Gólman Přeštic navíc vyrazil míč tak šikovně, že z toho není ani rohový kop.

62

Střídání v týmu TJ Přeštice: ze hřiště odchází Radim Remiáš, přichází Stanislav Staněk.

62

Domažlice právě vstřelily branku!
Minela domácího brankáře Ondřeje Kašpara vede k pátému gólu Jiskry! Pokus Jonáše Vaise z dálky totiž gólman Přeštic nedokázal zkrotit, a tak balon vypadl před něj k noze TOMÁŠE VILČEKA, který přidal svou druhou branku. 5:0 pro hosty!

60

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Mužík, přichází Jakub Kadar.

54

Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Petr Došlý, přichází Milan Nemeš.

53

Domažlice právě vstřelily branku!
A hosté už jdou do čtyřbrankového vedení! Střela Jonáše Vaise nejprve byla zblokovaná, krátce poté se ale k míči dostal místní odchovanec MARTIN RYCHNOVSKÝ, který přízemní ranou k tyči přidal čtvrtý zásah domažlického celku. Svou branku vzhledem k úctě ke svému mateřskému klubu ani neslavil.

46

Střídání v týmu TJ Přeštice: ze hřiště odchází Lukáš Mudra, přichází Ivan Blahoudek.
Střídání v týmu TJ Přeštice: ze hřiště odchází Tadeáš Přibáň, přichází Jan Duchek.
Střídání v týmu TJ Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Jiří Sedláček, přichází Martin Buršík.

45+1

A mohlo to být 4:0! Tomáš Vilček nahrával přihrával ve vápně na nepohlídaného Petra Mužíka, který se ale díky odkopu domácího beka nakonec k zakončení nedostal.

42

Domácí exekutor Michal Růžička ovšem prudkou ranou z pokutového kopu orazítkoval břevno domažlické branky! Velká škoda pro divizní Přeštice.

41

Lukáš Mudra skvělou přihrávkou vyslal do brejku Tomáše Skálu, který byl v pokutovém území faulován – bude se tak kopat penalta!

26

Velmi pěkná akce domácího celku! Tomáš Kristl pospíchal středem hřiště do protiútoku, poté poslal míč na pravé křídlo Zdeňku Sýkorovi. Jeho centr našel hlavu Tadeáše Přibáně, kterého ale vychytal Jan Švihořík!

22

Domažlice právě vstřelily branku!
Parádní střela hostujícího kapitána PETRA MUŽÍKA! Domažlický záložník to zkusil zhruba z 25 metrů a míč zapadl až za záda gólmana Přeštic. Jiskra vede 3:0 a s nadějemi domácích to nevypadá úplně nejlépe.

14

Domažlice právě vstřelily branku!
A už je to 2:0 pro třetiligový celek, který tak potvrzuje roli favorita velice brzy! Petr Mužík poslal míč do pokutového území, kde byl zcela nepohlídaný Petr Došlý. Jeho přesný pas následně našel DAVIDA BRABCE, který skóroval z téměř stejné pozice jako při první brance Vilček.

9

Domažlice právě vstřelily branku!
Hostující tým se dostává do vedení! Martin Hrubý přesnou přihrávkou z pravého křídla našel ve vápně nedůrazně hlídaného TOMÁŠE VILČEKA, který nekompromisní ranou překonal bezmocného Kašpara.

3

Dopředu se opět řítil Kulhánek, ve středu hřiště ho ale zastavil faul Jonáše Vaise, který dostává žlutou kartu.

FK Robstav Přeštice – TJ Jiskra Domažlice

0:6

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 9. Vilček, 14. Brabec, 22. Mužík, 53. Rychnovský, 62. Vilček, 83. Brabec

Karty:   3. Vais (DOM)

Neproměněná penalta: 42. Růžička (PRC), mimo

FK Robstav Přeštice: Kašpar – Skála, Lecjaks, Růžička, Přibáň (46. Duchek) – Mudra (46. Blahoudek), Zdeněk – Sýkora, Kulhánek, Kristl (C) – Remiáš (62. Staněk).
Náhradníci: Růžička – Duchek, Blahoudek, J. Bešta, Staněk, P. Bešta, Strejček.

TJ Jiskra Domažlice: Švihořík – Hrubý, Čihák, Teršl, Rychnovský – Došlý (54. Nemeš), Mužík (C) (60. Kadar), Vais, Brabec – Vilček, Sedláček (46. Buršík).
Náhradníci: Brych – Černý, Dvořák, Roubal, Nemeš, Buršík, Kadar.

Rozhodčí: Duda – Szikszay, Hodek.

Diváci: 416