Menu

Fotbal

Německý superpohár

Eintracht Frankfurt – Bayern Mnichov

0:5

konec (0:2)

12.08.2018, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Aleš Pur (@PurAles)

89

89. Wagner neproměnil loženou šanci

89

Mohl padnout i šestý gól, Kimmich si nejprve pohrál se Salcedem a od brankové čáry přihrál na Wagnera. Jenže ten z několika málo metrů netrefil prázdnou branku!

85

85. Thiago ALCÂNTARA - 0:5

85

Bayern právě vstřelil branku!
A Frankfurt dostal bůra... Na pravé straně zasprintoval Coman, probojoval se přes Salceda a i přes jeho zákrok přihrál na zcela volného THIAGA ALCÂNTARU. Ten už měl jednoduchý úkol, trefit odkrytou část branky. A to zvládl na jedničku.

76

Domácí potřetí vystřídali, Sebastiena Hallera nahradil Luka Jović.

72

Trenér Bayernu Roberta Lewandowskiho raději vystřídal, na plac místo něj poslal Sandra Wagnera.

70

Na trávníku nám vznikl menší šrumec, na startu byl zákrok domácího Davida Abrahama, který se dnes s Lewandowskim rozhodně neskamarádil. Za úder loktem do jeho tváře dostal žlutou kartu a mohl být rád, že to nebyla karta červená...

64

Hromadné střídání. V domácím dresu končí Jonathan de Guzmán a Marco Fabián, nastoupili Ante Rebić a Danny Blum. U Bayernu zamířil na lavičku Thomas Müller, čerstvou tváří se stal Leon Goretzka.

63

63. Kingsley COMAN - 0:4

63

Bayern právě vstřelil branku!
Demolice Eintrachtu pokračuje. Z levé strany nacentroval Alaba, Rønnow na míč nedosáhl a na zadní tyči dobíhající KINGSLEY COMAN hravě zakončil do odkryté branky – 0:4.

58

Bayern poprvé vystřídal, odešel Arjen Robben, místo něj nastoupil Kingsley Coman.

54

54. Robert LEWANDOWSKI - 0:3

54

Bayern právě vstřelil branku!
Je tu hattrick! Frankfurt ztratil na vlastní polovině míč, Bayern přešel do bleskového protiútoku, ROBERT LEWANDOWSKI si na hranici vápna tělem odstavil Abrahama a pak i prostřelil padajícího gólmana – 0:3.

48

48. Robben protáhl domácího gólmana

48

Nakonec z toho byly rohy dva. Po druhé rozehře se míč posunul do druhé vlny a Robbenův technický pokus Rønnowa hodně protáhl. Ten musel míč vyškrábnout na další roh.

45

Eintracht vybojoval míč, vypadl se do rychlého brejku a Mats Hummels musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Za zákrok na Gaćinoviće dostal žlutou kartu.

26

26. Robert LEWANDOWSKI - 0:2

26

Bayern právě vstřelil branku!
A už je to o dvě branky. Na centr od rohového praporku si naskočil ROBERT LEWANDOWSKI, kterého nechal Salcedo trestuhodně volného a výsledkem byla hlavička do odkryté části branky – 0:2.

21

21. Robert LEWANDOWSKI - 0:1

21

Bayern právě vstřelil branku!
Bayern jde do vedení! Po postupné akci se míč dostal na pravou stranu, odkud Kimmich poslal parádní centr do vápna a ROBERT LEWANDOWSKI skóroval umístěnou hlavičkou do protipohybu gólmana.

Eintracht Frankfurt – Bayern Mnichov

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 21. Lewandowski, 26. Lewandowski, 54. Lewandowski, 63. Coman, 85. Alcântara

Karty:   70. Abraham (FRN) – 45. Hummels (BAY)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:9.

Eintracht Frankfurt: Rønnow – Abraham, Hasebe, Salcedo – da Costa, Torró, de Guzmán (64. Rebić), Willems – Gaćinović, Fabián (64. Blum) – Haller (76. Jović). Trenér: Adi Hütter.
Náhradníci: Wiedwald – Rebić, Fernandes, Blum, Jović, Russ, Tawatha.

Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Martínez – Robben (58. Coman), Müller (64. Goretzka), Alcântara, Ribéry – Lewandowski (72. Wagner). Trenér: Niko Kovač.
Náhradníci: Ulreich – Wagner, Rafinha, Bernat, Goretzka, Rudy, Coman.

Rozhodčí: Marco Fritz – Dominik Schaal, Marcel Pelgrim

Diváci: 51 500