Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

AZ Alkmaar – NAC Breda

5:0

konec (3:0)

12.08.2018, 16:45 • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.34 5.77 8.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:37:27)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:9.
Je dobojováno! Domácí AZ Alkmaar zcela opanoval dění na hrací ploše. Po vysoké výhře 5:0 se dostává na čelo Eredivisie. Domácí rozjeli svou exhibici už v prvním poločase. Soustavný tlak přetavil v úvodní branku dnešního střetnutí Jonas Svensson! O čtyři minuty později navíc přidal druhou branku Pantelis Hatzidiakos a na stadionu bylo mnohem veseleji. Krátce před přestávkou ještě potrestal chybu hostujícího brankáře Myron Boadu a do kabin se šlo za stavu 3:0. Alkmaar pokračoval v ofenzivním snažení i po změně stran. Obrana Bredy však dlouho odolávala. Až deset minut před koncem se pěknou střelou prosadil Teun Koopmeiners. To ale nebylo vše! V 86. minutě napsal gólovou tečku za dnešním soubojem střídající Björn Maars Johnsen.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty.

90

Hosté v závěru utkání podnikli ještě jeden výpad po pravé straně hrací plochy. Domácí fotbalisté se však stačili vrátit a útok s přehledem zastavili.

89

Marco Bizot se znovu dostal do kombinace domácího celku. Domácího brankáře napadali hned dva soupeři, ale Bizot s přehledem nakopl míč na polovinu soupeře.

88

Dorin Rotariu si navedl míč na hranici pokutového území a pokusil se zakončit levou nohou. Jeho technický pokus však prosvištěl kolem zadní tyče.

86

86. Björn Maars Johnsen - 5:0

86

Alkmaar právě vstřelil branku!
Exhibice stále nekončí! Domácí celek přidává svou pátou branku v dnešním utkání! Na centr z levé strany si mezi stopery naskočil BJORN MAARS JOHNSEN, jehož hlavička do protipohybu brankáře se zastavila až v síti!

85

Björn Maars Johnsen sprintoval do pokutového území, kam přiletěl krásný centr z levé strany hrací plochy, ale domácí fotbalista na něj nedosáhl.

84

Domácí fanoušci si závěr dnešního utkání nesmírně užívají. Hráči v červených dresech jsou prakticky všudě a zaslouženě jsou za svůj výkon odměněni potleskem.

83

Mark Birighitti neudržel v rukavicích střelu ze střední vzdálenosti. Hostující brankář vyrazil míč jen před sebe, ale Oussama Idrissi nedokázal z úhlu zakončit.

82

Arno Verschueren diriguje rozehrávku Alkmaaru na polovině soupeře. Domácí fotbalisté hrají s neuvěřitelnou lehkostí a jsou nadále nebezpeční.

81

Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Ron Vlaar, přichází Björn Maars Johnsen.
Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Myron Boadu, přichází Léon Bergsma.

79

79. Teun KOOPMEINERS - 4:0

79

Alkmaar právě vstřelil branku!
Přeci jen jsme se ještě dočkali čtvrté branky! TEUN KOOPMEINERS se kličkou ve stylu Zinedine Zidaneho zbavil obránce a krásnou střelou překonal brankáře!

78

Oussama Idrissi si po levé straně navedl míč až do pokutového území, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, ale z těžké pozice už nedokázal dobře vypálit.

77

Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Fredrik Midtsjö, přichází Dorin Rotariu.

AZ Alkmaar – NAC Breda

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 27. J. Svensson, 31. Hatzidiakos, 43. Boadu, 79. Koopmeiners, 86. Johnsen

Karty:   67. Sporkslede (BRD)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:9.

AZ Alkmaar: Bizot – J. Svensson, Hatzidiakos, Vlaar (81. Johnsen), Ouwejan – Til, Midtsjö (77. Rotariu), Koopmeiners – M. Seuntjens, Boadu (81. Bergsma), Idrissi.
Náhradníci: de Boer – Johnsen, Weigelt, Wijndal, Friday, Bergsma, Rotariu, Jacobs, Kramer.

NAC Breda: Birighitti – Sporkslede, Koch, Mets, Leigh – Verschueren, Damen – M. Rosheuvel, El Allouchi, Kastaneer (46. Ilić) – te Vrede (71. van der Gaag).
Náhradníci: Niemczycki – Klomp, Carolina, Reuvers, Palmer-Brown, van Hooijdonk, Nijholt, van der Gaag, Ilić.