Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Slovan Velvary – SK Sokol Brozany

2:2

po penal. (3:5) (0:0)

11.08.2018, 17:00 • 1. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Utkání se nám v posledních minutách hodně přiostřilo. K vidění byla další žlutá karta pro domácího hráče, jenž zatáhl za záchrannou brzdu.

88

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Damián Farkaš, přichází Rijad Hajdarevič.

88

Žlutou kartu dostává Michal Obrtlík (TJ Slovan Velvary).

88

Žlutou kartu dostává Damián Farkaš (Sokol Brozany).

80

Nakonec z toho byl další centr před bránu. Na ten si sbíhal hráč domácích, který minul bránu Lipše jen o kousek.

79

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Petr Kovařík, přichází Lukáš Stýblo.

77

Velvary opět faulovaly a Východočeši měli možnost standardní situace. Na centr si křikl domácí gólman, před kterým hlavičkoval hostující hráč. Ten sice jen trefil gólmana, jenže balon se opět odrazil na kopačky Brozan, které pálil do prázdné brány. Na poslední chvíli ovšem zakročil domácí obránce, který odpálil míč z čáry!

74

Brozany právě vstřelily branku!
Je srovnáno! V posledních minutách se hraje parádní fotbal, ve kterém konečně vidíme branky. Ideální pas za obranu dostal MARTIN STUDECKÝ, jenž prostřelil Měsíčka střelou po zemi.

70

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Michal Doležal, přichází Tomáš Nosek.

70

A mohlo to být zase o dvě branky! Ze strany si nabíhal domácí hráč na Lipše. Toho sice překonal kličkou, jenže sám se dostal do velkého úhlu a nemohl zakončit!

68

Brozany právě vstřelily branku!
Jenže už je to zase jen o jednu branku! Sokol měl k dispozici další standardní situaci. Parádní centr si našel MARTIN STUDECKÝ, který ho poslal nechytatelně do brány.

65

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Petr Eliáš, přichází Matěj Marič.

63

Tým Velvary právě vstřelil branku! Neskutečné, co nyní předvedly Brozany! Brankář šel daleko s míčem do strany, ovšem nepřesně přihrál. Míč poslal akorát na polovinu pro JANA KALAŠE, kterému sice podjela noha, přesto se z půlky hřiště trefil! Domácí udělali velký skok pro tři body.

62

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Bohumil Havel, přichází Marek Polák.

62

Ten si v pohodě našel Lipš, který okamžitě poslal svůj tým do útoku. Jeho dlouhý výhoz sebral jeho spoluhráč, který nacentroval zleva. Míč se odrazil k úplně volnému hráči ve vápně, který svou šancí pohrdl!

58

Tým Velvary právě vstřelil branku! Domácí hráči jsou za svou aktivitu odměněni vedoucí brankou! Velvary měly dnes již několikátý rohový kop, který našel hlavu MICHALA OBRTLÍKA, jenž poslal míč nechytatelně do brány.

56

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jiří Michalec, přichází Adam Vlček.

44

A podobná situace ještě jednou! Brozany si hodně zahrávají. Kafka dostal míč do velmi těžké pozice, když ho napadali dva hráči. Proto poslal balon na Lipše, jenže u něj byl znovu protihráč, který mu málem míč sebral.

42

Tohle již ale brankou zavánělo! Lipš dostal malou domu, ale během chvilky se u něco ocitl protihráč a hostující gólman měl co dělat, aby míč odpálil včas.

38

Domácí útočník se již hnal za balonem, a kdyby ho dostihl, mohl jít sám na gólmana. Ten však dobře četl situaci pro míč doběhl a odpálil ho daleko od své brány.

24

Žlutou kartu dostává Ivan Šollar (Sokol Brozany).

23

Obrovská šance Velvar! Parádní pas na pravou stranu dostal Ladislav Vopat, který si navedl míč na stranu a vypálil. Do rány mu obětavě padl obránce, který odvrátil míč na roh.

15

Přichází však gólová šance na druhé straně! Ivan Šollar táhl celou akci, kterou zakončil parádním centrem do vápna. Zde trefil míč jeden z hostujících hráčů, ale netrefil poloprázdnou bránu! Měsíček dobře vyběhl a zmenšil střelci úhel, navíc se míče nedotkl a může odkopávat.

10

Žlutou kartu dostává Martin Studecký (Sokol Brozany).

TJ Slovan Velvary – SK Sokol Brozany

2:2

po penal. (3:5) (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Obrtlík, 63. Kalaš – 68. Studecký, 74. Studecký

Karty:   88. Obrtlík (VEV), 89. Ludvík (VEV) – 10. Studecký (BRO), 24. Šollar (BRO), 88. Farkaš (BRO)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:1   Studecký (BRO)
0:1   Vopat (VEV)
2. série:
0:2   Šollar (BRO)
1:2   Polák (VEV)
3. série:
1:3   Tichý (BRO)
2:3   Obrtlík (VEV)
4. série:
2:4   Hajdarevič (BRO)
3:4   Šalda (VEV)
5. série:
3:5   Benda (BRO)

TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Ludvík, Tenkl, Kafka, Kovařík (79. Stýblo), Kalaš, Šalda, Havel (62. Polák), Doležal (70. Nosek), Vopat.
Náhradníci: Nosek, Polák, Stýblo, Řepa.

SK Sokol Brozany: Lipš – Mešič, Šimral, Tichý, Benda, Michalec (57. Vlček), Cibulka, Studený, Farkaš (88. Hajdarevič), Šollar, Eliáš (65. Marič).
Náhradníci: Freitas, Marič, Hajdarevič, Vlček, Vávra.

Rozhodčí: Urban – Benedikt, Němec

Diváci: 482