Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Slovan Velvary – SK Sokol Brozany

2:2

po penal. (3:5) (0:0)

11.08.2018, 17:00 • 1. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání mělo spád až ve druhém poločasu, ve kterém padly hned čtyři branky, po dvou na obou stranách. Utkání tak dospělo až do závěrečných penalt, ve kterých si bonusový bod vystřelil hostující tým. (19:31:42)

Konec zápasu.

5. série 3:5

Benda proměňuje.

4. série 3:4

Šalda proměňuje.

4. série 2:4

Hajdarevič proměňuje.

3. série 2:3

Obrtlík proměňuje.

3. série 1:3

Tichý proměňuje.

2. série 1:2

Havel proměňuje.

2. série 0:2

Šollar neproměňuje.

1. série 0:1

Vopat neproměňuje.

1. série 0:1

Studecký proměňuje.

Střílení penalt začíná.

90+2

Druhý poločas skončil.

90+2

Velvary mají ještě k dispozici jednu standardní situaci, jež se bude opakovat. Nejprve chtěl domácí hráč rychle rozehrát, ale kromě míče trefil i svého spoluhráče. Po následném nákopu se již nic nestalo.

90

K vidění bylo několik ostrých soubojů na obou stranách, ale rozhodčí všechny pustil. To se nelíbilo ani jednomu z týmů, ovšem hra pokračuje.

89

Utkání se nám v posledních minutách hodně přiostřilo. K vidění byla další žlutá karta pro domácího hráče, jenž zatáhl za záchrannou brzdu.

88

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Damián Farkaš, přichází Rijad Hajdarevič.

88

Žlutou kartu dostává Michal Obrtlík (TJ Slovan Velvary).

88

Žlutou kartu dostává Damián Farkaš (Sokol Brozany).

87

Je vidět, že hráči v modrobílém by dnešní utkání rádi vyhráli. Jsou to především oni, kdo má míč pod kontrolou, jenže ke gólové šanci to nevede.

85

To další centr před branku Sokola byl nebezpečnější. Naskakoval si na něj sám domácí hráč, který ovšem míč netrefil. Poté ho odpálil jeden z hostujících obránců daleko za autovou čáru.

83

Velvary vybojovaly další rohový kop, jenže znovu z něj nic kloudného nevymysleli. Obrana Brozan si tento centr bez problémů pohlídala a hosté jsou u míče.

80

Nakonec z toho byl další centr před bránu. Na ten si sbíhal hráč domácích, který minul bránu Lipše jen o kousek.

79

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Petr Kovařík, přichází Lukáš Stýblo.

79

Až Teď se jim podařilo na chvíli uklidnit hru, přestože Brozany napadali vysoko. Navíc byl Východočechům odpískán faul a Velvary mají míč k dispozici na útočné polovině.

79

Fotbalisté v červených dresech stupňují svůj tlak. Do domácího vápna léta jeden centr za druhým. Naopak Slovan se nemůže do útočné akce dostat.

77

Velvary opět faulovaly a Východočeši měli možnost standardní situace. Na centr si křikl domácí gólman, před kterým hlavičkoval hostující hráč. Ten sice jen trefil gólmana, jenže balon se opět odrazil na kopačky Brozan, které pálil do prázdné brány. Na poslední chvíli ovšem zakročil domácí obránce, který odpálil míč z čáry!

75

A Brozany jsou nadále velmi aktivní! To by mohla být pro domácí velmi těžká čtvrthodinka. Teď měli štěstí, že hostům střela ale vůbec nesedla.

74

Brozany právě vstřelily branku!
Je srovnáno! V posledních minutách se hraje parádní fotbal, ve kterém konečně vidíme branky. Ideální pas za obranu dostal MARTIN STUDECKÝ, jenž prostřelil Měsíčka střelou po zemi.

71

Poté přišel faul těsně před velkým vápnem a Velvary měly dobrou pozici ke skórování. Míč si postavil Ladislav Vopat, jenž trefil někoho ve zdi.

70

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Michal Doležal, přichází Tomáš Nosek.

70

A mohlo to být zase o dvě branky! Ze strany si nabíhal domácí hráč na Lipše. Toho sice překonal kličkou, jenže sám se dostal do velkého úhlu a nemohl zakončit!

68

Brozany právě vstřelily branku!
Jenže už je to zase jen o jednu branku! Sokol měl k dispozici další standardní situaci. Parádní centr si našel MARTIN STUDECKÝ, který ho poslal nechytatelně do brány.

68

Hostující fotbalisté zahrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Centr však dolétl jen na hlavu domácího hráče, který míč odhlavičkoval do bezpečí.

65

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Petr Eliáš, přichází Matěj Marič.

65

Dlouhý nákop gólmana z Brozan sebral domácí hráč, jenž se s ničím nepáral a vydal se do rychlého útoku. Nakonec vybojoval autové vhazování nedaleko brány Lipše.

63

Tým Velvary právě vstřelil branku! Neskutečné, co nyní předvedly Brozany! Brankář šel daleko s míčem do strany, ovšem nepřesně přihrál. Míč poslal akorát na polovinu pro JANA KALAŠE, kterému sice podjela noha, přesto se z půlky hřiště trefil! Domácí udělali velký skok pro tři body.

62

Střídání v týmu TJ Slovan Velvary: ze hřiště odchází Bohumil Havel, přichází Marek Polák.

62

Ten si v pohodě našel Lipš, který okamžitě poslal svůj tým do útoku. Jeho dlouhý výhoz sebral jeho spoluhráč, který nacentroval zleva. Míč se odrazil k úplně volnému hráči ve vápně, který svou šancí pohrdl!

61

A byla to velmi nadějná akce! Začíná se hrát fotbal nahoru dolu. Na poslední chvíli odkopl hostující obránce míč před svým soupeřem. I následný roh nebyl špatně zahraný, ale Brozany ho odvrátily na další.

61

A ten již byl o něco zajímavější. Centr na zadní tyč chtěl prodloužit hostující hráč, ale těsně před ním ho vyboxoval Měsíček a Velvary založily rychlou akci.

60

Také Bozany měly k dispozici rohový kop, který však moc nebezpečný nebyl. Obrana domácích ho ale znovu odvrátila jen na další roh.

58

Tým Velvary právě vstřelil branku! Domácí hráči jsou za svou aktivitu odměněni vedoucí brankou! Velvary měly dnes již několikátý rohový kop, který našel hlavu MICHALA OBRTLÍKA, jenž poslal míč nechytatelně do brány.

56

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jiří Michalec, přichází Adam Vlček.

56

V druhém poločase se vlastně ještě nic nestalo. Oba týmy se přetahují o míč především na polovině hřiště. Chvíli ho mají domácí, chvíli hosté.

53

Diváci měli možnost vidět několik hlavičkových soubojů, po kterých se nakonec píská. Úder do obličeje schytal hostující hráč, a tak je to míč pro Brozany.

50

Slovan měl k dispozici další rohový kop, ale ani tentokrát z toho nebyla větší šance, jelikož Lipš si míč sebral ze vzduchu, a poté chvíli čekal s rozehrávkou.

48

První příležitosti si připsali i domácí fotbalisté. Jejich rohový kop ovšem neměl gólové parametry. Obrana Sokola si centr v klidu pohlídala.

46

Nakonec ještě chvilku trvalo, než začal druhý poločas, ale už je rozehráno. U míče jsou fotbalisté v červeném, kteří měli k dispozici autové vhazování.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas zápasu mezi Velvary a Brozany. Domácí tým, který je nováčkem v ČFL, sehrál velmi povedenou první půli a klidně mohl vést. Nakonec však nepadla branka ani na jedné straně, a tak je stav bezbrankový.

45

První poločas skončil.

44

A podobná situace ještě jednou! Brozany si hodně zahrávají. Kafka dostal míč do velmi těžké pozice, když ho napadali dva hráči. Proto poslal balon na Lipše, jenže u něj byl znovu protihráč, který mu málem míč sebral.

42

Tohle již ale brankou zavánělo! Lipš dostal malou domu, ale během chvilky se u něco ocitl protihráč a hostující gólman měl co dělat, aby míč odpálil včas.

41

Ani útok na druhé straně nepřinesl nic moc zajímavého. Domácí se sami zbavili míče díky nepřesné přihrávce. Tento poločas zatím není moc záživný.

39

Rohový kop na straně Brozan žádné větší nebezpečí nepřinesl. Domácí obrana byla pozorná a míč odkopla, přesto u něj zůstanou Východočeši.

38

Domácí útočník se již hnal za balonem, a kdyby ho dostihl, mohl jít sám na gólmana. Ten však dobře četl situaci pro míč doběhl a odpálil ho daleko od své brány.

36

Na poslední chvíli odvrátil domácí hráč balon před dobíhajícím protihráčem. Hostující tým však zůstane v bezprostřední blízkosti brány, díky autovému vhazování.

35

Po faulu domácího hráče měly Brozany k dispozici zajímavou standardní situaci. Tu rozehrával Šoller centrem do vápna, který obrana odvrátila.

34

V současné době nám tempo hry malinko opadlo. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do pořádného tlaku, jelikož obrany jsou pozorné.

31

Brozany vybojovaly rohový kop. Po centru do pokutového území jeden z hostujících hráčů upadl, ale nepíská se. Míč nakonec sebral Měsíček do rukavic.

30

Po krátké pauze se v utkání opět pokračuje. U míče je Slovan, který zatím neopustil svou obrannou polovinu. Nakonec navíc o balon přišel.

28

Nepříjemná situace nedaleko velkého vápna domácího Slovanu. Střetli se zde dva hráči hlavami a rozhodčí volal zdravotníky. Nakonec se to však bez nich obešlo a oba borci by měli být schopni pokračovat ve hře.

27

Tato akce hostí ale neměla dlouhého trvání. Po chvíli získaly míč Velvary, které byly opět zastaveny nedovoleně, a tak mohou v klidu rozehrát.

26

Po faulu rozehrával standardní situaci Michal Doležal. Jeho centr nebyl špatný, ale jako první si ho našel hostující brankář, který rychle rozehrál.

24

Žlutou kartu dostává Ivan Šollar (Sokol Brozany).

24

A po rohovém kopu zde byla další velmi dobrá příležitost. Nejvýše se vyšplhal jeden z domácích hráčů, jenže jeho hlavička se nevešla mezi tři tyče.

23

Obrovská šance Velvar! Parádní pas na pravou stranu dostal Ladislav Vopat, který si navedl míč na stranu a vypálil. Do rány mu obětavě padl obránce, který odvrátil míč na roh.

22

Už to vypadalo, že se domácí hráči dostanou do zajímavé příležitosti. Nakonec je pískáno, jelikož si jeden z nich pomohl faulem.

21

To se mu ovšem moc nepovedlo. Jeho nákop dopředu skončil jen v autovém vhazování a Brozany se tak jednoduše dostali k míči. Ne však na dlouho.

20

Další ostrý faul, po kterém je pískáno. Opět byl obětí domácí fotbalista. Tentokrát se to obešlo bez karetního trestu a Měsíček mohl rozehrát.

19

Vypadá to, že Sokol Brozany se začíná osmělovat. Už to není hra na jednu branku, naopak i hostující tým se již dostává do kombinace na útočné polovině.

15

Přichází však gólová šance na druhé straně! Ivan Šollar táhl celou akci, kterou zakončil parádním centrem do vápna. Zde trefil míč jeden z hostujících hráčů, ale netrefil poloprázdnou bránu! Měsíček dobře vyběhl a zmenšil střelci úhel, navíc se míče nedotkl a může odkopávat.

14

Vysoký nákop Lipše odhlavičkoval akorát hráč Velvar a domácí mančaft se tak může hnát do dalšího útoku. Nakonec ovšem míč skončil v zámezí. Míč pro hosty.

12

Nováček ČFL je na začátku utkání velmi aktivní a rozhodně by dnes mohl získat první body v sezóně. Rohový kop ale k ničemu nevedl, přesto zůstali hráči v modrobílém u míče.

10

Žlutou kartu dostává Martin Studecký (Sokol Brozany).

5

Na druhé straně přišla první střela utkání. Ta ovšem neměla gólové parametry a nevešla se mezi tři tyče. Lipš mohl v klidu odkopávat.

4

Rychlý kontr vedl především Martin Studecký, jenž předal míč svému spoluhráči. Ten mu ho chtěl vrátit, avšak poslal mu pas jen na paty.

3

Hráči v červeném měli možnost autového vhazování na polovině hřiště, ale o balon velmi rychle přišli. Netrvalo však dlouho a získali míč zpět.

2

Máme za sebou první minutu utkání a u míče jsou zatím především fotbalisté domácího týmu. Daleko se s ním však nedostali.

1

Utkání nám již začalo! Výkop obstarali hráči hostujícího týmu, který bude hrát v červených dresech. Domácí hráči zvolili bílomodrou kombinaci.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Ludvík, Tenkl, Kafka, Kovařík, Kalaš, Šalda, Havel, Doležal, Vopat.
Náhradníci: Nosek, Polák, Stýblo, Řepa.

Sokol Brozany: Lipš – Mešič, Šimral, Tichý, Benda, Michalec, Cibulka, Studený, Farkaš, Šollar, Eliáš.
Náhradníci: Freitas, Marič, Hajdarevič, Vlček, Vávra.

Rozhodčí: Urban – Benedikt, Němec.
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u prvního kola ČFL. V tomto utkání se střetne Slovan Velvary se Sokolem Brozany. V loňské sezóně na tom byl rozhodně lépe hostující tým, který skončil na patnáctém místě. Pro domácí bude tento zápas teprve prvním v jejich historii v ČFL! Ještě loni hrály Velvary divizi a svou skupinu ovládly naprosto s přehledem. Favoritem utkání jsou Brozany, potvrdí tuto roli, nebo si Velvary dnes připíší první body? To se uvidí, utkání startuje v 17:00!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

TJ Slovan Velvary – SK Sokol Brozany

2:2

po penal. (3:5) (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Obrtlík, 63. Kalaš – 68. Studecký, 74. Studecký

Karty:   88. Obrtlík (VEV), 89. Ludvík (VEV) – 10. Studecký (BRO), 24. Šollar (BRO), 88. Farkaš (BRO)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:1   Studecký (BRO)
0:1   Vopat (VEV)
2. série:
0:2   Šollar (BRO)
1:2   Polák (VEV)
3. série:
1:3   Tichý (BRO)
2:3   Obrtlík (VEV)
4. série:
2:4   Hajdarevič (BRO)
3:4   Šalda (VEV)
5. série:
3:5   Benda (BRO)

TJ Slovan Velvary: Měsíček – Obrtlík (C), Ludvík, Tenkl, Kafka, Kovařík (79. Stýblo), Kalaš, Šalda, Havel (62. Polák), Doležal (70. Nosek), Vopat.
Náhradníci: Nosek, Polák, Stýblo, Řepa.

SK Sokol Brozany: Lipš – Mešič, Šimral, Tichý, Benda, Michalec (57. Vlček), Cibulka, Studený, Farkaš (88. Hajdarevič), Šollar, Eliáš (65. Marič).
Náhradníci: Freitas, Marič, Hajdarevič, Vlček, Vávra.

Rozhodčí: Urban – Benedikt, Němec

Diváci: 482