Menu

Fotbal

Niké liga

FK Železiarne Podbrezová – FC Spartak Trnava

1:0

konec (0:0)

04.08.2018, 19:00 • Zelpo Arena, Podbrezová • 3. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

90+2

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Miroslav Viazanko.

86

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Mikuš, prichádza Iľja Tereščenko.

85

Wiezik sklepol dlhý pas Bartoša na Breznaníka, ktorý sa cez dvoch obrancov dostal k poriadne akrobatickému zakončeniu, takmer vystrihol nožničky. Bránu však prehodil.

84

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Erik Grendel, prichádza Štefan Pekár.

72

Dávid Leško z hranice šestnástky neprestrelil hráčov Trnavy, následne ale Magda poslal dobrý pas medzi stopérov na Wiezika. Ten z ideálnej pozície hlavou minul bránu.

65

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Fabian Miesenböck, prichádza Anton Sloboda.

63

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Michal Breznaník.

63

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Filip Dangubič, prichádza Senad Jarovič.

56

56. Dávid LEŠKO - 1:0

56

Podbrezová dala gól!
Rýchla kontra domácich hráčov sa končí gólom. "Železiari" využili prečíslenie, Baran prihral na voľného DÁVIDA LEŠKA a ten zoči-voči Rusovovi našiel medzeru medzi jeho betónmi.

52

Erik Grendel spracoval loptu pred veľkým vápnom súpera a ľavačkou poslal veľmi dobrú tvrdú strelu pod brvno. Martin Kuciak ju vyrazil nad bránu.

35

K priamemu kopu sa postavil Marek Bakoš, krásne prestrelil múr. Lopta dobre padala do brány, Martin Kuciak na čiare zareagoval.

32

Podbrezová prešla rýchlo dopredu. Dávid Leško poslal parádnu štipľavú strelu z krídla. Rusov loptu neudržal, vypadla mu v malom vápne, no nakoniec na ňu zareagoval skôr než číhajúci Bernadina.

16

Bakoš sa v hlavičkovom súboji zavesil rukami na Bartoša, píska sa ofenzívny faul. Okamžite prišiel pas na opačnú stranu, pred Bernadinom v rodiacej sa šanci odkopol Greššák. Matúš Mikuš ale aj tak strieľal voľný spred vápna, tečovaný pokus lapil Rusov.

14

Mikuš krásnym jediným dotykom uvoľnil pred šestnástkou Trnavy voľného Obročníka, jeho parádna strela z prvej išla pod brvno, Rusov ju s vypätím všetkých síl dostal nad bránu.

7

Spartak získal na krídle priamy kop, rozohral ho Grendel. Centrom našiel iba pripraveného brankára Kuciaka. Ten pri výkope trafil Bakoša, od ktorého sa lopta odrazila tesne vedľa brány. Veľké šťastie pre Podbrezovú.

6

Matúš Turňa si naviezol loptu k hranici šestnástky a z jej rohu skúsili technickú strelu k vzdialenejšej žrdi. Bránu minul iba tesne.

FK Železiarne Podbrezová – FC Spartak Trnava

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Leško (M. Baran)

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, Krivák (C), Bartoš, Turňa – Obročník, M. Baran – Bernadina (63. Breznaník), Mikuš (86. Tereščenko), Leško (90+2. Viazanko) – Więzik.
Náhradníci: Drobnjak – Breznaník, Viazanko, Mejri, Tereščenko, Mojžiš, Mojžiš.

FC Spartak Trnava: Rusov – Lupták, Hladík, Tóth, Čonka – Greššák (C), Grendel (84. Pekár) – Jirka, Dangubič (63. Jarovič), Miesenböck (65. Sloboda) – Bakoš.
Náhradníci: Chudý – A. Kadlec, Janso, Sloboda, Jarovič, Pekár, Oravec.

Rozhodčí: Pavlík – Hrčka, Bednár – Ochotnický

Diváci: 1685