Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Líšeň 2019 – FC Zlínsko

2:0

konec (0:0)

04.08.2018, 17:00 • 1. kolo • Matouš Vojáček (@vojacekmatous)

Tipsport: 1.3 5.2 5.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. PŘICHYSTAL - 2:0

90+1

Líšeň právě vstřelila branku!
Domácí využili, že Otrokovice jsou ve všech hráčích v útoku. Balón se dostal k Davidu Krškovi, jenž se hnal sám na brankáře, naznačil střelu a následně přihrál JAKUBU PŘICHYSTALOVI, který měl velice jednoduchou úlohu, trefit prázdnou bránu. To se povedlo a dává razítko na vítězství Líšně.

88

Žlutou kartu dostává Krška (SK Líšeň).

84

Michal Zapletal si navedl míč na levou nohu a vystřelil z dvaceti metrů. Jeho rána byla dobře mířená, možná až příliš, jelikož trefila břevno!

82

Žlutou kartu dostává Demeter (SK Líšeň).

80

Jan Hladík si technicky obešel dva obránce, vedl si míč na střed kraje šestnáctky, ale pak po lehkém kontaktu spadl. Rozhodčí dal jasně najevo, že to faul nebyl. Hladík hlasitě protestoval a obdržel žlutou kartu.

68

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Machálek, přichází Černín.

63

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Šohaj, přichází Haldík M..

62

Žlutou kartu dostává Hanuš (SK Líšeň).

54

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Kiška, přichází Slaný.

48

48. PŘICHYTSAL - 1:0

48

Líšeň právě vstřelila branku!
Líšeň rychle přešla na útočnou polovinu. Nepřesný pas zahnal Krška k pravé autové čáře, všiml si osamoceného JAKUBA PŘICHYSTALA ve velkém vápně, přihrál mu a Přichystal vystřelil nechytatelnou ránu do levého horního rohu brány hostí.

46

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Minařík, přichází Zapletal.
Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Smrčka, přichází Fila.

45+2

Otrokovice se dostaly v závěrečných vteřinách do dvou velkých šancí. Ve velkém vápnu se ke střele dostal dvakrát Kiška, nejdříve trefil obránce a následně brankáře, který vyrazil míč před sebe. Zde byl Mlýnek, který mohl střílet do prázdné brány, ale střela mu nevyšla.

39

Tomáš Machálek byl osamocený ve velkém vápně, naskočil si na centrovaný míč a protáhl svou hlavičkou hostující brankáře!

35

Šohaj centroval míč přesně do rukavic Vítka. Ten vrátil míč zpět do hry. Po rychlém přechodu se dostal míč k Přichystalovi, který vyl ve vyložené šanci, ale místo střely volil lob přes brankáře, který se příliš nepovedl a skončil v zámezí.

32

Jan Hladík se dokázal s míčem obtočit kolem hráče a jít sám na branku, cestu mu křižoval Fall, který lehce podklouzl. Hladík se zahnal ke koncové čáře, zkusil tak najít Kišku, ke kterému se již míč nedostal.

17

Líšeňští faulovali na své obranné polovině. Ze standardní situace letěl míč do vápna a jen těsně minul pravou tyč domácí branky. To bylo hodně nebezpečné.

6

Centr na vzdálenější tyč našel našel nohu Hanuše, který však z první přestřelil bránu. To byla první dobrá šance domácích.

SK Líšeň 2019 – FC Zlínsko

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Přichytsal, 90+1. Přichystal

Karty:   62. Hanuš (LIS), 82. Demeter (LIS), 88. Krška (LIS) – 80. Hladík J. (OTR)

SK Líšeň 2019: Vítek – Bednář, Minařík (45. Zapletal), Krška (C), Hlavica, Machálek (68. Černín), Smrčka (45. Fila), Přichystal, Hanuš, Fall, Demeter.
Náhradníci: Leznar – Čampa, Černín, Fila, Zapletal.

FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Jasenský (C), Šohaj (63. Hladík M.), Hladík J., Kiška (54. Slaný), Vašulka, Markovič, Kaizar, Mlýnek.
Náhradníci: Jelínek – Červenka, Behan, Slaný, Hladík M.

Rozhodčí: Jaroslav Jahoda – Alex Denev, Roman Fabeš

Diváci: 358