Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy U19

Francie – Ukrajina

1:2

konec (1:1)

17.07.2018, 19:30 • Hietalahden jalkapallostadion, Vaasa (FIN) • Skupina B • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.44 4.51 6.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám hezký zbytek dne. (21:42:33)
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 15:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:10.
Je dobojováno! Evropský šampionát hráčů do devatenácti let má za sebou první velké překvapení, když Ukrajina vydřela výhru nad favorizovanou Francií. Ta ve třinácté minutě inkasovala jako první, ale hned vzápětí měla dlouho trvající tlak, ze kterého dokázala i vyrovnat. Po změně stran si ovšem obrana Francie vybrala několik slabších chvilek v krátkém časovém úseku, jednu z tutovek během toho Diouf ještě zlikvidoval, ale posléze sledoval vyloučení svého kapitána Sarra za faul na unikajícího Supriahu. Od té doby už tlačila hlavně Ukrajina, která v 86. minutě přečkala nebezpečnou chvíli jen díky nechtěnému bloku francouzského fotbalisty, jenž hlavou zastavil ránu Dembeleho. Z toho vznikl rozhodující kontr celého zápasu, kterým Buleca rozhodl o ukrajinské výhře 2:1.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Heorhij Citaišvili, přichází Mykola Musolitin.

90+3

Další náznak protiútoku rázně uťal Aurélien Nguiamba, který dokázal míč čistě vypíchnout. Moc času Francouzům už ale nezbývá.

90+2

90+2. Citaišvili uklízel míč do prázdné branky z ofsajdu

90+2

Školácká chyba Ukrajinců! Ti hned ve třech běželi proti dvěma obráncům, jenomže Remenjuk dával Citaišvilimu finální přihrávku do ofsajdu, takže gólová radost trvala jen velmi krátce.

90+1

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Olexij Chachlov, přichází Olexandr Bjeljajev.

90+1

Trošku času na vyrovnání Francouzi ještě mají. Rozhodčí nastavují nad rámec druhého poločasu čtyři minuty.

90

Viktor Kornijenko obětavě skočil po centru Adliho a novou jej zablokoval na rohový kop. Ten rozehrál právě Adli, jenže následný centr Kamary zmizel v autu.

89

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Serhij Buleca, přichází Andrij Remenjuk.

86

86. Serhij BULECA - 1:2

86

Ukrajina právě vstřelila branku!
Francouzi z vlastní standardní situace inkasují! Sami přitom měli poměrně solidní možnost, když se do odraženého míče opřel Dembele a napálil hlavu vlastního spoluhráče! Bleskově pak vznikl protiútok vedený SERHIJEM BULECOU, který se zasekávačkou zbavil Nguiamby a zhruba z dvaceti metrů zamířil přesně mimo dosah Dioufa.

84

Guitane byl faulovaný Chachlovem. Po hodně dlouhé době se chystá standardní situace ve prospěch Francouzů.

83

Opět to v solidně zaplněném hledišti jenom zahučelo. Prudký centr z levé strany letěl na jednoho z ukrajinských útočníků, k pořádnému zakončení ale znovu nedošlo.

81

Z prvního doteku sklepnutý nákop ze středu hřiště skončil u Citaišviliho, jehož pokus sice byl sražený, ale míč i tak proletěl jen těsně vedle pravé tyče Dioufovy brány.

79

Jeden z Francouzů se během rychlého brejku zastavil u koncové čáry a to už se do vápna stihlo vrátit sedm Ukrajinců. Z celé situace vzešel jen nikým nezachycený prudký centr z křídelního prostoru.

78

Bulecův centr z pravé strany jeden z obránců hlavou odvrátil na Dryšljuka, který pálil z druhého doteku hodně nepřesně a Diouf pouze vykopává.

Francie – Ukrajina

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Guitane – 13. Citaišvili, 86. Buleca

Karty:   12. Kamara (FRA), 63. Soumaré (FRA) – 27. Bondar (UKR), 70. Niakaté (UKR)   64. Sarr (FRA)

Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 15:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:10.

Francie: Diouf – Dembele, Kamara, Nguimba, Sarr (C), Niakaté – Diaby (66. Basila), Soumaré, Guintane, Pintor (46. Adli) – Maolida (75. Gouiri).
Náhradníci: Desprez – Cozza, Matondo, Basila, Adli, Alioui, Gouiri.

Ukrajina: Kučerjuk – Mykolenko, Bondar (C), Popov – Kornijenko, Chachlov (90+1. Bjeljajev), Dryšljuk, Konoplija – Buleca (89. Remenjuk), Supriaha, Citaišvili (90+4. Musolitin).
Náhradníci: Riznyk – Čech, Kulakov, Bjeljajev, Musolitin, Veremijenko, Remenjuk, Snurnicyn.

Rozhodčí: Dallas (SCO) – Nilsson (SWE), Bird (WAL)