Menu

Další

Fotbalové události

Cristiano Ronaldo v Turíně

konec

16.07.2018, 09:00 • Tomáš Kalas (@tomascipy)

21:49

Dámy a pánové, dnešní celodenní maraton a „Ronaldománie“ v Turíně je u konce. Cristiano Ronaldo se upsal italskému mistrovi na čtyři roky, ročně si přijde zhruba na třicet milionů eur. Po Juanu Cuadradovi převzal své tradiční číslo sedm a bude tváří Staré dámy. Bylo mi ctí vás dnešním liveblogem provázet. Za pozornost děkuje a někdy příště napočtenou se těší Tomáš Kalas. Dobrou noc! (21:53:43)

21:18

Bohužel nemáme žádné zprávy o tom, jak se přivítání na stadionu vyvíjí, proto vám nemůžeme zprostředkovat tuto „hollywoodskou akci,“ jak tvrdí nemálo médií.

20:23

Letištní policie turínského letiště zakázala jakékoliv starty menších letounů kvůli špatnému počasí, které ve městě panuje. Je tak jasné, že Ronaldo si pobyt v Turíně nuceně o jeden den prodlouží.

19:39

Přestup totiž zamotal vývojářům hlavy, neboť portugalská hvězda byla hlavní tváří. Stěhování se do Itálie ale přineslo nutnost nafocení nových materiálů, neboť nafocený Ronaldo v dresu Realu při FIFA 19 by nebyl nejlepší vizitkou. Vývojáři navíc po mnoha letech dotáhli do konce licenci na UCL a ušatý pohár má být symbolem právě nové FIFY.

19:33

Po tiskovce fanoušci španělského královského týmu hojně sdílí obavy, kdo nahradí Ronalda po odchodu. „Manchester United se o to pokoušel s Valenciou, Owenem a Obertanem. Nejsem si úplně jist, zda to fungovalo,“ zní například jeden názor z Twitteru.
Necelá půlhodina uběhla velice rychle. Na tiskové konferenci působila CR7 jistým, seběvědomým dojmem. Portugalský kapitán reprezentace má za sebou většinu věcí v dnešním programu. Chybí pouze představit se širší veřejnosti fanoušků v 21:00 přímo na fotbalovém stadionu. Mezitím bude zřejmě dávat ještě pár rozhovorů, ale nebude to žádná sláva.

19:00

Tisková konference byla ukončena!

18:59

Nyní probíhá focení s novým dresem. Účastní se ho nejvyšší představitelé klubu a samozřejmě i samotný hráč.

18:58

Přesto se Ronaldo dostal do angličtiny a odpovídá plynně anglicky. „Budu dělat to nejlepší, jako vždy, budu chtít, aby to dopadlo pro klub velice dobře a chtít vyhrávat. Na věku nezáleží, jsem motivovaný a těším se na start!“

18:56

Zda mohu překonat rekord Gonzala Higuaína v počtu nastřílených gólů? „Nevím, je to velice zajímavá výzva, nastřílet přes 36 gólů. Každý bojuje za svůj klub a já chci taktéž.“

18:54

„Chci pracovat pro klub, dávat mu tvář, vyhrávat tituly. Rozhodně, jak už jsem řekl, chci psát novodobou historii tohoto klubu. Chci jít příkladem i mládeži v klubu.“

18:52

„Věřím, že mohu dostat Juventus na vyšší úroveň mezi evropskými kluby. Mám zodpovědnost, jen tak vás klub neosloví.“

Cristiano Ronaldo v Turíně

konec

Zpět na online