Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Chrudim – TJ Sokol Živanice

2:0

konec (1:0)

14.07.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Petr Dejnožka

89

Definitivní tečku na výhru Chrudimi mohl udělat Sebastien Langr, který ostrou ranou protáhl gólmana Živanic! Skóre se tak po skvělém zákroku nemění.

78

Chrudim právě vstřelila branku!
A ta co nevidět přichází! ONDŘEJ KESNER dostal míč na penaltový puntík, kde z otočky po zemi poslal balon neomylně k tyči – 2:0!

75

Zatím největší šance druhého poločasu v podání Chrudimi přišla po precizním centru na hlavu Petra Rybičky, který hlavičkou jen o kousek minul prostor mezi třemi tyčemi!

30

S drobným zraněním odstupuje Tomáš Froněk, místo kterého se na hrací plochu dostal Sebastien Langr.

22

Další nepřesnost v obraně Živanic nabídla velkou šanci Petrovi Rybičkovi, který z velkého vápna prověřil pozornost Hrnčíře. Brankář Živanic chytal balon jako horký brambor, udržet v náruči ho ale dokázal.

20

Chrudim právě vstřelila branku!
Po dvaceti minutách hry se domácí dostávají do vedení! Hrdinou okamžiku je JAKUB ŠÍPEK, který se přehnal přes posledního hráče, nejprve si lobem přes brankáře narazil o tyčku a následně do poloprázdné branky dorazil balon – 1:0!

MFK Chrudim – TJ Sokol Živanice

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Šípek, 78. Kesner

MFK Chrudim: Mrázek, Zíma – Hlavsa, Krištof, Dostálek, Froněk, Langr, Stránský, Sulík, Vašulín, Drahoš, Rybička, Řezníček, Kesner, Díl, Mastík, Sixta, Šípek, Krčál, Kopecký

TJ Sokol Živanice: Hrnčíř – Petrus, Košťál, Motyčka, Polák – Kakrda, Buryánek, Staněk, Hundák – Ujec, Štěpánek

Rozhodčí: Kvaček – Zita, Jelínek