Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Dánsko – Austrálie

1:1

konec (1:1)

21.06.2018, 14:00 • Samara Arena (Samara) • Skupina C • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.98 3.39 4.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Schmeidel podržel svůj tým, když chytil střelu Arzaniho.

89

Arzani se mohl stát australským hrdinou, když dostal na levé straně spoustu prostoru, kterého využil k proniknutí do šestnáctky a následné střele na zadní tyč, Schmeichel ale skvělým zákrokem podržel svůj tým. Ihned poté to akrobaticky zkoušel Leckie, brankář Leicesteru ale znovu potvrdil své kvality.

84

Žlutou kartu dostává Pione Sisto (Dánsko).

82

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Thomas Rogic, přichází Jackson Irvine.

75

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Andrew Nabbout, přichází Tomi Juric.

73

73. Nyní šance Dánů. Sisto pálil směrem na Ryana, jeho technické střele ale scházely decimetry.

73

Šanci mělo i Dánsko! Sainsbury nejprve na hranici fotbalových pravidel a regulí atakoval Corneliuse, sudí ale nechal hru plynout. O chvíli později nebezpečně pálil Sisto, jeho technickému pokusu scházely pouze decimetry.

71

71. Mooyova rána skončila kousek nad horní tyčí dánské brány.

71

Australané potřebují vyhrát a na jejich herním projevu je to znát. Nyní se jim vytouženým bodům málem podařilo přiblížit, když po Arzaniho sklepnutí tvrdě pálil Aaron Mooy, jeho rána ale skončila kousek nad horní tyčí dánské pokladnice.

68

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Nicolai Jörgensen, přichází Andreas Cornelius.
Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Robbie Kruse, přichází Daniel Arzani.

59

Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Martin Braithwaite.

42

42. Po dobře rozehrané standardní situaci se míč odrazil od Sainsburyho, díky včasnému zákroku Ryana však vlastní gól nepadl.

42

Dánové si ztracené vedení málem vzali zpět! Eriksen rozehrál přímý kop velice chytře, když vyslal do malého vápna skákavou nabídku, která se nakonec u zadní tyče odrazila od Sainsburyho, díky rychlé reakci brankáře Ryana ale míč v síti neskončil.

38

38. Mile JEDINAK - 1:1 - proměněný pokutový kop.

38

Austrálie právě vstřelila branku!
Australané dostali obrovskou příležitost k vyrovnání tohoto utkání, kterou bez zaváhání využili! Exekuce pokutového kopu se podle očekávání ujal MILE JEDINAK, jenž jej zahrál úplně stejně jako proti Francouzům. Tato varianta opět slavila úspěch, Schmeichel totiž skočil na opačnou stranu, a Socceroos se tak vrací do hry o veledůležité vítězství.

37

Yussuf Poulsen tak zaviňuje už druhou penaltu proti svému celku na tomto šampionátu. Zároveň dostává žlutou kartu, a proti Francii si tak nezahraje.

37

37. Poulsen zahrál rukou. Sudí si nechal ověřit situaci u videa a vše se tak potvrdilo. Penalta pro Austrálii.u

37

Tak pozor, sudí si celou situaci ještě zkontroloval u videa a správně odhalil Poulsenovu hru rukou. Australané tak budou kopat druhou penaltu na tomto turnaji!

25

25. Jörgensen ve velké šanci jen těsně minul australskou branku.

25

Tohle musí být gól, Dánové byli blízko navýšení svého vedení! Bravurní kombinační akce Hareideho družiny započala u Poulsena, po jehož přihrávce odcentroval Dalsgaard na před brankou osamoceného Jörgensena, ten ale ve velké šanci minul.

7

7. Christian ERIKSEN - 1:0

7

Dánsko právě vstřelilo branku!
Krásná akce v podání dánského týmu, který se hned v úvodu utkání ujímá vedení! Celá situace se narodila po autovém vhazování, když Australané nedokázali odklidit balon do bezpečné vzdálenosti od branky, načež si CHRISTIAN ERIKSEN narazil s na vápně číhajícím Jörgensenem a poté exkluzivní bombou pod břevno poslal prostřelil marně se natahujícího Ryana. Záložník Tottenhamu tak fotbalovému světu předložil další důkaz své geniality.

Dánsko – Austrálie

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Eriksen (N. Jörgensen) – 38. Jedinak (pen.)

Karty:   37. Y. Poulsen (DEN), 84. Sisto (DEN)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:5.

Dánsko: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer (C), Christensen, Stryger Larsen – Delaney, Schöne, Eriksen – Y. Poulsen (59. Braithwaite), N. Jörgensen (68. Cornelius), Sisto.
Náhradníci: Lössl, Rönnow – Krohn-Dehli, Vestergaard, Knudsen, Braithwaite, Dolberg, Jørgensen, Fischer, Lerager, Cornelius.

Austrálie: Ryan – Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich – Jedinak (C), Mooy – Leckie, Rogic (82. Irvine), R. Kruse (68. Arzani) – Nabbout (75. Juric).
Náhradníci: Jones, Vukovic – Degenek, Meredith, Cahill, Jurman, Luongo, Juric, MacLaren, Arzani, Petratos, Irvine.

Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Roberto Díaz (všichni Španělsko)

Diváci: 40 727