Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Belgie – Panama

3:0

konec (0:0)

18.06.2018, 17:00 • Olympijský stadion Fišt (Soči) • Skupina G • Daniel Kinc

Tipsport: 1.23 6.61 16.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Escobar málem ranou z poloviny hřiště překvapil brankáře Courtoise, který se musel vracet, a míč vyrážet nad branku. Nakonec bylo všechno vzrušení zbytečné, už předtím bylo pískáno.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Nacer Chadli.

88

Navíc přichází také karetní trest, a to pro Kevina De Bruyneho, který na hranici vápna trochu nepřipraveně sestřelil svého soupeře. Šance pro Panamu na snížení.

86

Už to vypadalo po sražené přihrávce na velkou panamskou šanci, nicméně Courtois včas vyběhl, a navíc byl pískán, i když chybně, ofsajd.

83

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Thorgan Hazard.

75

75. Romelu LUKAKU - 3:0

75

Belgie právě vstřelila branku!
Hotovo, podtrženo – Belgie přidává svůj třetí gól. Nenápadná akce začala panamskou ztrátou ve středu hřiště, Hazard rozkmital své nohy a v pravý čas vysunul přesnou kolmicí doleva volného ROMELA LUKAKA, který nezaváhal a vyběhnuvšího Peneda pohodlně přeloboval – 3:0!

74

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází Moussa Sidi Yaya Dembélé.

73

Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Blas Pérez, přichází Luis Tejada.

69

69. Romelu LUKAKU - 2:0

69

Belgie právě vstřelila branku!
Druhá branka je na světě! Na první centr od Meuniera ještě Lukaku nedosáhl, když brankář dobře míč vyboxoval. Poté si už vzal míč De Bruyne, udělal parádní zasekávačku a šajtlí skvěle odcentroval na zadní tyč, kde se do jeho centru položil na hranici ofsajdu ROMELU LUKAKU a hlavou nasměroval balón k tyči – 2:0!

63

Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází José Luis Rodríguez, přichází Ismael Díaz.

63

Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Édgar Bárcenas, přichází Gabriel Torres.

59

Dalším adresátem žluté karty je Jan Vertonghen, který ve středu hřiště zasáhl Coopera, a karetní trest dostal od sudího za svůj skluz dodatečně.

57

Na druhé straně přišel další důrazný faul z panamské strany, Godoy za svůj skluz uviděl žlutou kartu a De Bruyne se chystá k rozehrávce další standardní situace.

54

54. Courtois dobře vyběhl proti Murillovi

54

Z ničeho nic obrovská šance na vyrovnání! Murillo si zaběhl za zády obránců na parádní pas do běhu a Courtois proti němu včas vystartoval, a hlavně jej ve velké šanci při střele z pravé strany vychytal.

52

52. Rána De Bruyneho z přímého volného kopu mířila jen těsně vedle pravé Penedovy tyče

52

K míči se podle očekávání postavil Kevin De Bruyne, který utaženou placírkou zakroutil míč dobře přes zeď, ale kromě zdi překonal také branku, kterou o pár čísel také přestřelil.

51

Další karetní trest. Murillo zcela vědomě a záměrně nakopl zezadu unikajícího Carrasca a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu. Belgie má navíc k dispozici hodně zajímavou palebnou pozici pro přímý kop.

49

A v tom budou moci pokračovat, k dispozici budou mít přímý kop. Cooper navíc za svůj tvrdý skluz na Hazarda vidí jasnou žlutou kartou.

47

47. Dries MERTENS - 1:0

47

Belgie právě vstřelila branku!
To, co mělo přijít, je tu! Nejprve obrana dobře zamezila centru na Lukakua, když Torres dobře odhlavičkoval balón. Hazard poté vyhrál důležitou hlavičku do DRIESE MERTENSE, který z první luxusním volejem přímým nártem napálil míč přesně na zadní tyč. Jedna z nejkrásnějších branek turnaje je na světě – 1:0!

45+2

Ještě jedna žlutá karta v první půli, když Bárcenas nestihl v souboji, a tak poté aspoň svého soupeře stáhl jasně k zemi, za což pochopitelně přišel karetní trest.

45

Nastavovat se budou dvě minuty.

40

40. Penedo včasným vyběhnutím zneškodnil šanci Lukaka

40

Další šance Belgie, ale opět nevyužita. Mertens narýsoval přesnou kolmici Lukakovi, tomu ale před Penedem chyběl jeden krok, a panamský brankář míč v pádu skluzem odkopl.

38

38. Eden Hazard se dostal k nebezpečné střele

38

A nakonec ji našla! Meunier poslal rychlý pas Hazardovi, před nímž se otevřel prostor ke střele, tvrdou ránu k pravé tyči ale brankář Penedo výborně vyrazil.

21

21. De Bruyne hledal Lukaka, před kterým odklidil balon na roh Torres

21

Další velká šance Belgie! Kevin De Bruyne se na pravé straně skvěle zbavil soupeřů a neméně dobře odcentroval na zadní tyč. Míč propadl kolem brankáře, ale Torres nakonec balón obětavě srazil před úplně volným Lukakem na rohový kop!

19

19. Mertensově střele z první moc nechybělo, míč ale skončil jen v boční síti

19

Obrana Panamy opět trochu při rohu zaspala, z čehož mohl těžit v úvodu hodně aktivní Mertens, jenže jeho tvrdá rána pravačkou kolem beka šla jen do boční sítě.

18

A následuje ještě další žlutá karta, kterou za předchozí faul na Mertense uviděl Davis.

14

José Luis Rodríguez si pohybem řekl o míč do nohy, ovšem dostal se do souboje s Meunierem, který jej zasáhl loktem do břicha, a právě obránce PSG vidí první žlutou kartu.

12

12. Chybu Torrese málem potrestal Hazard

12

Velká chyba v rozehrávce Panamy a další velká šance Belgie! Torres chtěl hrát malou domů, ale vůbec se nedomluvil s brankářem, čehož mohl využít aktivně napadají Hazard, nicméně z velkého úhlu pálil jen do boční sítě.

7

7. Mertensova střela nadělala Penedovi starosti

7

Znovu v centru dění Mertens! Ten dostal od Hazarda pas doprava, míč si hodil na pravačku a dobře vypálil, ovšem Penedo jeho ránu pohotově vyrazil na rohový kop!

Belgie – Panama

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. D. Mertens, 69. R. Lukaku (De Bruyne), 75. R. Lukaku (E. Hazard)

Karty:   14. Meunier (BEL), 59. Vertonghen (BEL), 88. De Bruyne (BEL) – 18. Davis (PNM), 45+2. Bárcenas (PNM), 49. Cooper (PNM), 51. Murillo (PNM), 57. Godoy (PNM)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:18.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel (90. Chadli), Ferreira-Carrasco (74. M. Dembélé) – D. Mertens (83. T. Hazard), R. Lukaku, E. Hazard (C).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Dendoncker, Kompany, Vermaelen, M. Dembélé, Fellaini, T. Hazard, Chadli, Tielemans, Batshuayi, Januzaj.

Panama: Penedo – Murillo, Torres (C), Escobar, Davis – Bárcenas (63. G. Torres), Cooper, G. Gómez, Godoy, Rodríguez (63. Díaz) – Pérez (73. Tejada).
Náhradníci: Calderón, Á. Rodríguez – Baloy, Cummings, Machado, Ovalle, Ávila, Pimentel, Abdiel Arroyo, Díaz, Tejada, G. Torres.

Rozhodčí: Janny Sikazwe (ZAM) – Jerson Dos Santos (ANG), Zakhele Siwela (RSA)