Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Belgie – Panama

3:0

konec (0:0)

18.06.2018, 17:00 • Olympijský stadion Fišt (Soči) • Skupina G • Daniel Kinc

Tipsport: 1.23 6.61 16.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek pondělního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (19:20:07)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:18.
Dnešní utkání je u konce a Belgie podle očekávání vstupuje do turnaje pohodlným vítězstvím 3:0 na nováčkem z Panamy.

Do druhé půle se vstupovalo za bezbrankového stavu, ten však velmi rychle změnil svou parádní ranou z voleje Dries Mertens, který se trefil parádně na zadní tyč. Poté mohla Panama ve své jediné šance vyrovnat, ale neuspěla, a tak přidali další branku Belgičané, když se prosadil dvakrát Romelu Lukaku. Nejprve po přesném centru šajtlí De Bruyneho hlavou, posléze také přesným lobem díky přihrávce do ulice od Edena Hazarda. Belgičané tak mají první povinné tři body.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Escobar málem ranou z poloviny hřiště překvapil brankáře Courtoise, který se musel vracet, a míč vyrážet nad branku. Nakonec bylo všechno vzrušení zbytečné, už předtím bylo pískáno.

90+2

Po kooperaci s bratry Hazardovými mohl vpřed proniknout čerstvý Chadli, na levé straně si však míč až moc předkopl, a ke střele se tak vůbec nedostal.

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Exekuce se chopil Eden Hazard, ale jeho centr byl nepřesný, přičemž panamská obrana opět dobře zasáhla.

90

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Nacer Chadli.

90

To na druhé straně po sraženém centru zprava uvidí diváci ještě jeden rohový kop pro Belgii.

89

Do míče se nakonec opřel Escobar, který obstřelil zeď, ale Courtois na míč moc dobře viděl, a schoval jej do svého náručí.

88

Navíc přichází také karetní trest, a to pro Kevina De Bruyneho, který na hranici vápna trochu nepřipraveně sestřelil svého soupeře. Šance pro Panamu na snížení.

88

Ještě jedna nadějná akce panamského celku, opět centroval aktivní Murillo, ale jeho pas byl hodně přetažený. Zbytek možní akce už přerušil hvizd sudího.

87

Witsel dostal ve středu hřiště pořádně naloženo do choulostivých míst od mstitele Escobara, o nic vážného se ale opět jednat nebude.

86

Už to vypadalo po sražené přihrávce na velkou panamskou šanci, nicméně Courtois včas vyběhl, a navíc byl pískán, i když chybně, ofsajd.

85

Hra už opět pokračuje, Belgičané ve středu hřiště předvedli divákům bago ve vzduchu a nyní se snaží opět přejít do útoku.

Belgie – Panama

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. D. Mertens, 69. R. Lukaku (De Bruyne), 75. R. Lukaku (E. Hazard)

Karty:   14. Meunier (BEL), 59. Vertonghen (BEL), 88. De Bruyne (BEL) – 18. Davis (PNM), 45+2. Bárcenas (PNM), 49. Cooper (PNM), 51. Murillo (PNM), 57. Godoy (PNM)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:18.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel (90. Chadli), Ferreira-Carrasco (74. M. Dembélé) – D. Mertens (83. T. Hazard), R. Lukaku, E. Hazard (C).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Dendoncker, Kompany, Vermaelen, M. Dembélé, Fellaini, T. Hazard, Chadli, Tielemans, Batshuayi, Januzaj.

Panama: Penedo – Murillo, Torres (C), Escobar, Davis – Bárcenas (63. G. Torres), Cooper, G. Gómez, Godoy, Rodríguez (63. Díaz) – Pérez (73. Tejada).
Náhradníci: Calderón, Á. Rodríguez – Baloy, Cummings, Machado, Ovalle, Ávila, Pimentel, Abdiel Arroyo, Díaz, Tejada, G. Torres.

Rozhodčí: Janny Sikazwe (ZAM) – Jerson Dos Santos (ANG), Zakhele Siwela (RSA)