Menu

Fotbal

Přípravný zápas

ŠK Slovan Bratislava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:0

konec (1:0)

15.06.2018, 17:00 • Daniela Mesíková sk

88

Belasí momentálne obliehajú pokutové územie, Rabiu centrom našiel Mohu, ten už bol v pokutovom území, príhrával ešte spätne Cmiljaničovi, ktorého brankár Pohronia vychytal.

79

Rabiu sa obul do strely, z pravej strany sa snažil trafiť vzdialenejší roh brány a obstreliť Packa, lopta skončila na hornej sieti.

72

Čikoš poslal výborný center z pravej strany do 16-tky na vzdialenejšiu žrď Cmiljaničovi, jeho hlavička bránu tesne minula. Cmiljanič bol však vo výbornej pozícii a toto mohol byť kľudne gól.

63

Rabiu ponúkol loptu Cmiljaničovi, ktorý mal na kopačke svoj druhý gól, no jeho strelu ešte tečoval obranca a následne ju spod brvna vyškriabal Packo.

59

Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Jenčo, prichádza Packo.

59

Slovan dal gól!
BORIS CMILJANIČ pridáva druhý gól svojho tímu, uspel v súboji 1 na 1 a loptu poľahky umiestnil k žrdi.

58

Cmiljanič zobral obrancovi Pohronia loptu, ocitol sa sám zoči-voči brankárovi, no vo vyloženej šanci zlyhal, nastrelil len Jenča, od ktorého sa lopta odrazila mimo brány.

45

Slovan dal gól!
Len pár sekúnd pred koncom prvého polčasu sa prvýkrát mení skóre zápasu. Postaral sa o to DÁVID HOLMAN, ktorý sa ocitol nikým nestrážený za obranou a oblúčikom prehodil bezmocného brankára Jenča.

43

Saláta aj Schet mali prácu s Obiechinom, ktorý zo súbojov vyšiel víťazne, hráči Slovana situáciu podcenili a nedohodli sa, Obiechina bežal z uhla sám na bránu, no v 100%-nej šanci napálil loptu do žrde!

32

Schet ukázal prehľad v hre, keď našiel Strelca, ten dobre vysunul Medveděva, ktorý loptu stihol pred bránkovou čiarou, vrátil ju Strelcovi do ideálnej pozície, ten sa do nej oprel, ale trafil len hráča, ktorý sa hodil do strely!

29

Van Kessel v ďalšej tutovke, ale Slovanisti akoby nechceli skórovať, pod nohy sa mu hodil Jenčo a chytil čistý gól.

27

Slovan mohol po hlavičke Hološka vyhrávať, no ten loptu umiestnil len do stredu brány, kde bol pripravený Jenčo. Ani ďalšiu akciu belasí nepretavili v gól, aj keď si ho pýtala. Jenčo najprv vyrazil strelu Strelca, lopta sa odrazila k Van Kesselovi, no ten z uhla trafil len bočnú sieť!

5

Holman zobral loptu hosťujúcim hráčom, prestrčil ju na Scheta na krídlo, ktorý vo veľkej šanci zaváhal, trafil len vybiehajúceho brankára Jenča.

ŠK Slovan Bratislava – FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Holman, 59. Cmiljanič

ŠK Slovan Bratislava: Ružinský – Medveděv, Saláta (C), Bajrič, Suchockij – Nono – Holman, Strelec – Schet, Hološko, van Kessel

FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Nosko, Tesák, P. Jacko, Pellegrini (C), Obiechina, Pavúk, Hatok, M. Jacko, Litwiak, Blahút