Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Jiskra Rýmařov – FC Velké Meziříčí

2:3

konec (1:1)

09.05.2018, 17:00 • 30. kolo • Denisa Józsová

: 2.56 4.23 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Robin Demeter, přichází Adam Vlk.

89

Ten však nebezpečný nebyl. Naopak do útoku se hnal hráč Velkého Meziříčí, který byl o míč obrán. Následovala střela Radka Němce, jenž z vyložené pozice trefil jen protihráče!

83

Útočník Jiskry vyslal dobrou přízemní střelu z velkého vápna. Proti tě se však dobře postavil hostující brankáře, který drží náskok svého týmu.

83

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Tomáš Němec.

81

Na polovině hřiště byl nedovoleně atakován Jiří Polanský. Daniel Dydowicz navíc za úder do obličeje vidí žlutou kartu.

79

Už to vypadalo, že se do rychlého kontru dostanou hosté. Včas dokázal zakročit jeden z domácích obránců, jenž odpálil míč na poslední chvilku.

76

Obrovská chyba domácího brankáře nekončí gólem! Ten míč jen podběhl a ze strany se hnal na branky útočník hostí. Střílet už nemohl, jelikož byl hodně v úhlu a jeho přihrávku stihli domácí obránci zablokovat!

73

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Lukáš Berka, přichází Miloš Kriegsmann.

69

Žlutou kartu dostává Tomáš Šupák (SK Jiskra Rýmařov).

68

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Vlastimil Fiala, přichází Zdeněk Horák.

67

Toto už byl mnohem lépe zahraný přímý kop v podání Rýmařova! Činila se ovšem domácí obrana, která dokázala míč na poslední chvíli odvrátit.

66

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Radim Šuta, přichází Jiří Polanský.

66

Žlutou kartu dostává Lukáš Berka (FC Velké Meziříčí).

63

Nevybíravý zákrok předvedl hostující hráč, který dostal žlutou kartu. Navíc domácí mají možnost rozehrávky přímého kopu z dobré pozice.

59

59. ŠUPÁK - 2:3

59

Rýmařov právě vstřelil branku!
Už je to zase jen o jednu branku! To je tedy fofr a Rýmařov stále drží naději na srovnání stavu! Povedenou křižnou střelu z hranice šestnáctky vyslal TOMÁŠ ŠUPÁK, který zapisuje dnes druhou branku.

58

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Pavel Ondruška, přichází Daniel Dydowicz.

57

57. SIMR - 1:3

57

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Velmi pěkná akce v podání hostů! Petr Dolejš si vyměnil míč se svým spoluhráčem a poslal vydařený centr, na který si naskočil PAVEL SIMR, jenž poslal míč k tyči.

57

A klidně mohlo být srovnáno! To byla parádní střela, jež vyslal domácí hráč. Ta nakonec jen těsně minula šibenici Pokorného brány.

55

Autové vhazování rozehrávali domácí hráči nedaleko velkého vápna. Nakonec také přišel pas do šestnáctky, kde hosté zakončovali. Do šance skočil jeden z domácích, který odrazil míč na tyč, od které se odrazil do náruče Baroše!

46

46. DOLEJŠ - 2:2

46

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
PETR DOLEJŠ se postavil k exekuci pokutového kopu. Svou střelu poslal ke své pravě tyči, kam Baroš nedosáhl.

45

Velké Meziříčí obléhalo šestnáctku. Nakonec přišel faul, po kterém se bude kopat penalta!

41

Ten nadělal paseku před domácí bránou, kde brankář nezachytil míč ze vzduchu. Dorážet se snažil Simr, ale ze sedu to nezvládl. Poté je pískán faul hostů.

39

39. ŠUPÁK - 1:1

39

Rýmařov právě vstřelil branku!
Nádherná akce domácího týmu! Michal Furik vyslal parádní centr do šestnáctky, kde na něj naskočil osamocený TOMÁŠ ŠUPÁK, jenž rozveselil fanoušky Jiskry.

34

Konečně také zajímavá šance Jiskry! Roman György poslal ideální centr do pokutového území, kde se jeho spoluhráč dostal k hlavičce. Ta mířila těsně vedle brány, navíc neměla moc razance.

19

Parádní centr do vápna Jiskry, který našel hostujícího hráče. Jeho hlavičku však brankář chytil do náručí. O chvilku později dostalo Meziříčí míč do sítě, ovšem gól padl z ofsajdu, a tudíž nemůže být uznán.

18

Velké šance Velkého Meziříčí! Nejdříve běžel hráč ze strany na Baroše, ovšem ten ho skvěle vychytal. Poté se ještě mohl do míče opřít Bouček na hranici šestnáctky, jenže do jeho rány padl obránce Rýmařova.

16

16. DOLEJŠ - 0:1

16

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Brance předcházela obrovská chyba domácí obrany! Nejprve se nedomluvil gólman se svým obráncem, ale Simr zakončit nedokázal. Poté se k míči dostal PETR DOLEJŠ, který bez potíží dostal svůj tým do vedení.

SK Jiskra Rýmařov – FC Velké Meziříčí

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 39. Šupák, 59. Šupák – 16. Dolejš, 46. Dolejš (pen.), 57. Simr

Karty:   69. Šupák (RYM), 81. Dydowicz (RYM) – 63. Šuta (VEM), 66. Berka (VEM)

SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Němec, Fiala (68. Horák), Furik, Kocúr (C), Tilkeridis, György, Šupák, Ondruška (66. Dydowicz), Woitek (83. Němec).
Náhradníci: Němec, Piroška, Dydowicz, Horák, Hleba, Kubját.

FC Velké Meziříčí: Pokorný – Šimáček (C), Puža, Bouček, Dolejš, Šuta (66. Polanský), Simr, Demeter (92. Vlk), Berka (73. Kriegsmann), Komínek, Mucha.
Náhradníci: Kriegsmann, Vlk, Polanský, Kruba.

Rozhodčí: Žurovec – Šuba, Macrineanu

Diváci: 210