Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Jiskra Rýmařov – FC Velké Meziříčí

2:3

konec (1:1)

09.05.2018, 17:00 • 30. kolo • Denisa Józsová

: 2.56 4.23 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi utkání mezi Rýmařovem a hostujícím Velkým Meziříčím. V tom nakonec zvítězili hosté, kteří si výhru nakonec zasloužili, přestože ke konci utkání se domácí hráči nadechovali k vyrovnání. Prostějov navíc v Otrokovicích padl, a tak ztrácí hráči z Vysočiny na svého soupeře už jen dva body! Koncovka MSFL bude ještě hodně zajímavá. (18:53:10)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Takhle to nepůjde, když ztratí míč na polovině hřiště! Ten dostal Petr Dolejš, který ho posílal do vápna. Nakonec na něj jeho spoluhráč o kousek nedosáhl.

90+3

Vypadá to, že domácí fotbalisté mají jednu z posledních šancí na vytvoření si nějaké šance. Zatím však mají míč na své obranné polovině.

90+2

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Robin Demeter, přichází Adam Vlk.

90

V posledních vteřinách se ještě dostali hráči v červeném ke střele. Z hranice šestnáctky pálil Robin Demeter, jemuž rána nesedla a skončila hodně mimo.

89

Ten však nebezpečný nebyl. Naopak do útoku se hnal hráč Velkého Meziříčí, který byl o míč obrán. Následovala střela Radka Němce, jenž z vyložené pozice trefil jen protihráče!

88

Dlouhý aut v podání domácích skončil mimo hrací plochu, ovšem s přispěním hostujícího hráče. Rohový kop pro domácí fotbalisty.

87

Pavel Simr se vyšponoval nejvýše na dlouhý nákop. Jeho hlavička ovšem nebyla přesná a skončila v zámezí. Rýmařov má poslední tři minuty.

86

Na druhé straně zahrávali domácí fotbalisté rohový kop. Ten všechny jen přelétl a skončil mimo hrací plochu. Pokorný může v klidu rozehrát a také nikam nespěchá.

85

Velké Meziříčí rozehrávalo autové vhazování. Nakonec se dostal k míči jeden z hostujících hráčů, ale jeho hlavička nebyla ani trochu nebezpečná.

83

Útočník Jiskry vyslal dobrou přízemní střelu z velkého vápna. Proti tě se však dobře postavil hostující brankáře, který drží náskok svého týmu.

83

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Tomáš Němec.

82

Na druhé straně běžel podél lajny domácí hráč, avšak dostal se mezi dva protihráče, kteří ho dokázali o balón obrat.

81

Na polovině hřiště byl nedovoleně atakován Jiří Polanský. Daniel Dydowicz navíc za úder do obličeje vidí žlutou kartu.

79

Už to vypadalo, že se do rychlého kontru dostanou hosté. Včas dokázal zakročit jeden z domácích obránců, jenž odpálil míč na poslední chvilku.

78

Hráči v modrých dresech jsou usazeni na útočné polovině, nicméně zatím jen u postranní lajny, kde si hostující obrana ví rady.

77

Rýmařovu se začíná čas neúprosně krátit. Do konce utkání nám chybí posledních patnáct minuta a domácí fotbalisté stále o branku prohrávají.

76

Obrovská chyba domácího brankáře nekončí gólem! Ten míč jen podběhl a ze strany se hnal na branky útočník hostí. Střílet už nemohl, jelikož byl hodně v úhlu a jeho přihrávku stihli domácí obránci zablokovat!

75

Velké Meziříčí se zadarmo dostalo k balónu nedaleko šestnáctky. Nakonec se pokusil centrovat Martin Puža. Měl ovšem těžkou pozici a míč skončil u gólmana.

73

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Lukáš Berka, přichází Miloš Kriegsmann.

72

Hodně přetažený centr, který vyslal Dolejš, přesto ho stihl Robin Demeter doběhnout a vybojovat pro svůj tým alespoň rohový kop.

70

Domácí hráči přece jen trochu přidali na obrátkách a jsou to oni, kdo má častěji balón na svých kopačkách. Velké Meziříčí zatím ale bráni dobře.

69

Žlutou kartu dostává Tomáš Šupák (SK Jiskra Rýmařov).

69

Hra hodně ztratila na tempu. Začátek druhého poločasu se hrál v hodně vysokém tempu, které ovšem dále nepokračuje. Navíc je hra hodně rozkouskovaná.

68

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Vlastimil Fiala, přichází Zdeněk Horák.

67

Toto už byl mnohem lépe zahraný přímý kop v podání Rýmařova! Činila se ovšem domácí obrana, která dokázala míč na poslední chvíli odvrátit.

66

Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Radim Šuta, přichází Jiří Polanský.

66

Žlutou kartu dostává Lukáš Berka (FC Velké Meziříčí).

65

Velké Meziříčí rozehrávalo rohový kop. Ten našel jednoho z hráčů hostí, ten však poslal svůj míč přesně do náručí domácího Baroše.

64

Následná střela ovšem šla jen do zdi. Tato rozehrávka se domácímu týmu zrovna dvakrát nepovedla.

63

Nevybíravý zákrok předvedl hostující hráč, který dostal žlutou kartu. Navíc domácí mají možnost rozehrávky přímého kopu z dobré pozice.

63

Hráči v modrých dresech se snaží tlačit svého soupeře. Rádi by alespoň srovnali stav utkání, ve které stále o jednu branku prohrávají.

61

Po jednom ze střetů zůstal na trávníku ležet jeden z hostujících hráčů, který nakonec potřeboval ošetření. Vypadá to však, že bude moci pokračovat ve hře.

59

59. ŠUPÁK - 2:3

59

Rýmařov právě vstřelil branku!
Už je to zase jen o jednu branku! To je tedy fofr a Rýmařov stále drží naději na srovnání stavu! Povedenou křižnou střelu z hranice šestnáctky vyslal TOMÁŠ ŠUPÁK, který zapisuje dnes druhou branku.

58

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Pavel Ondruška, přichází Daniel Dydowicz.

57

57. SIMR - 1:3

57

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Velmi pěkná akce v podání hostů! Petr Dolejš si vyměnil míč se svým spoluhráčem a poslal vydařený centr, na který si naskočil PAVEL SIMR, jenž poslal míč k tyči.

57

A klidně mohlo být srovnáno! To byla parádní střela, jež vyslal domácí hráč. Ta nakonec jen těsně minula šibenici Pokorného brány.

56

Fotbalisté v červených dresech jsou hodně aktivní v posledních minutách. Obléhají bránu domácích, kam posílají jeden centr za druhým. Stále to však je o jednu jedinou branku.

55

Autové vhazování rozehrávali domácí hráči nedaleko velkého vápna. Nakonec také přišel pas do šestnáctky, kde hosté zakončovali. Do šance skočil jeden z domácích, který odrazil míč na tyč, od které se odrazil do náruče Baroše!

54

Fanoušci domácí Jiskry nejsou ani trochu spokojení s tím, jak dneska píská rozhodčí a dávají to hlasitě najevo.

53

Z rohového kopu přilétl centr do pokutového území, ke kterému se dostával domácí hráč, ovšem těsně před ním ho odhlavičkovala obrana hostí.

52

Hráči Rýmařova se dostávali do rychlého přečíslení, jenže sami si ho zbrzdili. Přesto se nakonec dostali k přihrávce do velkého vápna, kterou hosté odvrátili.

51

Hráči v červených dresech zahrávali standardní situaci lehkým lobem do velkého vápna. Zde přišla přihrávka na lépe postaveného spoluhráče, jenž netrefil ideálně.

50

Rýmařov se snažil o rychlou odpověď, avšak Velké Meziříčí jeho pokus zablokovalo. Na druhé straně se do šance řítili i hosté, ale ani oni nezakončili.

46

46. DOLEJŠ - 2:2

46

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
PETR DOLEJŠ se postavil k exekuci pokutového kopu. Svou střelu poslal ke své pravě tyči, kam Baroš nedosáhl.

45

Velké Meziříčí obléhalo šestnáctku. Nakonec přišel faul, po kterém se bude kopat penalta!

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas utkání mezi domácím Rýmařovem a hostujícím Velkým Meziříčím. Po tom je stav vyrovnaný 1:1. Prvních třicet minut byli hosté jasně lepší, za což byli odměněni vedoucí brankou, o kterou se postaral Petr Dolejš. Jiskra se poté ovšem zlepšila a šest minut před koncem poločasu srovnala, zásluhou Tomáše Šupáka.

45+1

První poločas skončil.

44

Další standardní situace hostů nenašla nikoho z hráčů v červeném. Barošův nákop ovšem sebralo Velké Meziříčí, které ještě může do konce poločasu zaútočit.

42

Hru ovšem brzdí spousta nepřesností v posledních minutách. Tu poslední předvedli hosté a domácí mohou v klidu rozehrát ze své obranné poloviny.

41

Ten nadělal paseku před domácí bránou, kde brankář nezachytil míč ze vzduchu. Dorážet se snažil Simr, ale ze sedu to nezvládl. Poté je pískán faul hostů.

40

Robin Demeter se hnal podél lajny, ale na poslední chvíli ho odzbrojila obrana domácích. Velké Meziříčí bude zahrávat rohový kop.

39

Rýmařov tato branka nakopla a drží míč i nadále na svých kopačkách. Tentokrát dobře zafungovala obrana hostí, a ti tak mohou odkopávat od své brány.

39

39. ŠUPÁK - 1:1

39

Rýmařov právě vstřelil branku!
Nádherná akce domácího týmu! Michal Furik vyslal parádní centr do šestnáctky, kde na něj naskočil osamocený TOMÁŠ ŠUPÁK, jenž rozveselil fanoušky Jiskry.

37

Standardní situaci zahrával Petr Dolejš, ovšem rozehrávka se mu ani malinko nepovedla. Balón skončil až za brankovou čárou. Baroš může v klidu rozehrát.

36

Nákop na domácího útočníka byl delší, než by potřeboval, a tak balón sebral hostující gólman do svých rukavic. Dále neváhal a poslal svůj tým do útoku.

34

Konečně také zajímavá šance Jiskry! Roman György poslal ideální centr do pokutového území, kde se jeho spoluhráč dostal k hlavičce. Ta mířila těsně vedle brány, navíc neměla moc razance.

33

Poté byl faulován fotbalista Rýmařova, kterému se na nohy moc nechce. Nakonec se ale zvedl a je schopen pokračovat ve hře i nadále.

32

Na druhé straně musel rychle z branky vyběhnout Pokorný, který sebral míč těsně před dobíhajícím domácím útočníkem. Nyní hrají s balónem hosté.

31

Nejlepší střele hráčů z Vysočiny Pavel Simr poslal balón na svého spoluhráče. Ten poslal dalšího vstříc brance, avšak zradilo ho zpracování.

30

Michal Bouček se dostal ke střele z voleje z velmi dobré pozice, nicméně trefil jen domácího obránce. Následný rohový kop mnoho vzrušení nepřinesl.

29

Jemný pozdrav poslala záloha hostujícího týmu Barošovi, který míč bez větších potíží chytil do náruče. Jeho výkop sebralo velké Meziříčí.

28

A hráči Rýmařova se nakonec dostali ke střele. Nabito dostal jeden ze záložníků domácích, jehož přízemní rána minula levou tyčku.

27

Aktivnější jsou stále hostující hráči, ale už to není taková dominance jako v prvních dvaceti minutách. Rýmařov začíná ukazovat, že umí i útočit.

25

Hráči v modrých dresech se dostali ke střelena hranici šestnáctky, ovšem skvěle se proti střele postavil jeden z obránců, který chvíli ležel na trávníku, ale je schopen pokračovat ve hře.

24

Následný rohový kop neznamenal žádné nebezpečí pro obranu domácího týmu. Na druhou stranu se hnal Rýmařov, který o míč na hranici šestnáctky přišel.

23

Standardní situaci zahrával Robin Demeter, který hledal na vzdálenější tyči svého spoluhráče, před kterým se činila obrana domácích, jež balón odvrátila.

21

Už to vypadalo, že Pavel Simr poběží s míčem vstříc soupeřově brance. Míč si ovšem zpracoval rukou, který je následně také odpískána.

20

Po delší době se objevila u míče také jedenáctka fotbalistů z Moravskoslezského kraje. Nakonec se také dostala ke střele, avšak ta byla sražena přímo ke gólmanovi.

19

Parádní centr do vápna Jiskry, který našel hostujícího hráče. Jeho hlavičku však brankář chytil do náručí. O chvilku později dostalo Meziříčí míč do sítě, ovšem gól padl z ofsajdu, a tudíž nemůže být uznán.

18

Velké šance Velkého Meziříčí! Nejdříve běžel hráč ze strany na Baroše, ovšem ten ho skvěle vychytal. Poté se ještě mohl do míče opřít Bouček na hranici šestnáctky, jenže do jeho rány padl obránce Rýmařova.

17

Michal Bouček rozehrával standardní situaci. Už to vypadalo, že se dostanou do zajímavé šance, ale domácí obrana si s tím dokázala poradit.

16

Hráči v červených dresech nadále kombinují na útočné polovině. Sami se však o míč připravili, jelikož přišlo nedorozumění a míč šel do autu.

16

16. DOLEJŠ - 0:1

16

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Brance předcházela obrovská chyba domácí obrany! Nejprve se nedomluvil gólman se svým obráncem, ale Simr zakončit nedokázal. Poté se k míči dostal PETR DOLEJŠ, který bez potíží dostal svůj tým do vedení.

14

Zatím nemá hra velký spád. Oba týmy vycházejí ze zajištěné obrany a gólovou šanci jsme neviděli ještě ani jednu. U balónu jsou častěji hosté.

12

I následný rohový kop zvládla defenzíva Velkého Meziříčí odvrátit, opět jen na hráče domácího Rýmařova. Další centr odvrátili hosté na autové vhazování.

11

Nikolas Tilkeridis vybojoval pro svůj tým velmi zajímavou standardní situaci. Do pokutového území hostí přišel centr, který dokázala obrana hostů odvrátit.

9

Nikolas Tilkeridis potáhl míč podél lajny, díky čemuž se zbavil dvou protihráčů. Poté ještě obešel dalšího a mohl centrovat do pokutového území. To se mu ovšem nepovedlo a poslal míč jen mimo dosah všech.

8

Michal Furik hodně znepříjemnil rozehrávku svému soupeři a vyplatilo se. Vybojoval pro svůj tým autové vhazování. Poté ovšem Jiskra míč ztratila.

7

Domácí fotbalisté hrají v modrých dresech, zatímco hostující Velké Meziříčí hraje v červených.

6

Jiskra Rýmařov se snažil napadat hodně vysoko rozehrávku soupeře. Tomu se však vydařila kombinace a bez větších potíží se dostal na polovinu domácích.

5

Velké Meziříčí ví, že v tomto zápase musí vyhrát a nadále se snaží obléhat šestnáctku soupeře. Rýmařov ho však zatím do gólové příležitosti nepustil.

3

Aktivnější jsou zatím fotbalisté hostujícího týmu, kteří mnohem častěji drží míč na svých kopačkách. K nebezpečne šanci to ovšem zatím nevedlo.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Němec, Fiala, Furik, Kocúr (C), Tilkeridis, György, Šupák, Ondruška, Woitek.
Náhradníci: Němec, Piroška, Dydowicz, Horák, Hleba, Kubját.

FC Velké Meziříčí: Pokorný – Šimáček (C), Puža, Bouček, Dolejš, Šuta, Simr, Demeter, Berka, Komínek, Mucha.
Náhradníci: Kriegsmann, Vlk, Polanský, Kruba.

Rozhodčí: Žurovec – Šuba, Macrineanu.
Vzájemný zápas v této sezóně

Velké Meziříčí – Rýmařov 1:2

Branky: 87. Mucha – 14. Dydowicz, 64. Dydowicz

Karty: 20. Komínek (VEM), 90. Demeter (VEM) – 22. Kocúr (RYM), 33. T. Němec (RYM), 79. Ondruška (RYM), 86. Hleba (RYM), 90+2. Kameník (RYM)
Červená karta – 24. Komínek (VEM)
Velké Meziříčí

Velké Meziříčí se nachází na druhém místě tabulky MSFL, když doposud získalo čtyřicet sedm bodů ve dvaadvaceti zápasech. Na jediné postupové místo ovšem ztrácí pět bodů, a tak v tomto zápase musí nutně bodovat. Fotbalisté hostů se mohou pyšnit nejlepší ofenzívou, jelikož nasázeli padesát devět branek. jenže jich inkasovali třicet tři.

Hráčům z Vysočiny se v posledních pěti utkáních dařilo podobně jako jejich soupeři. Nejdříve porazili Vyškov na jeho hřišti 3:0, aby poté navázali výhrou na svém hřišti proti Hulínu 3:2. Následovalo další vítězství proti Valašskému Meziříčí 4:1. Poté ovšem přišla prohra s Petřkovicemi, které jsou v tabulce až třinácté. V posledním zápase si však meziříčí spravilo náladu, když vyhrálo 4:2 nad Hodonínem.

Nejlepší střelec:
Pavel Simr – 20 branek.
SK Jiskra Rýmařov

Fotbalisté z Moravskoslezského kraje se v současné době nacházejí na sedmém místě. Dosud získali ve dvaadvaceti zápasech třicet jedna bodů. V těchto zápasech vyhrála Jiskra devětkrát, ale devětkrát také prohrála. Zároveň v nich nasázela třicet šest branek, zatímco jich inkasovala dvaačtyřicet.

Rýmařove se v posledních pěti zápasech dařilo na jedničku. Nejdříve vyhrál na hřišti Olomouce 1:0, aby posléze porazil i Hulín na jeho hřišti 2:1. Poté sice prohrál s Uherským Brodem, avšak následovaly další dvě výhry. Nejprve vyhrál v Mohelnici 2:0 a v posledním utkání porazil Vyškov jednoznačně 4:1.

Nejlepší střelec:
Tomáš Šupák – 7 branek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Jiskra Rýmařov – FC Velké Meziříčí

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 39. Šupák, 59. Šupák – 16. Dolejš, 46. Dolejš (pen.), 57. Simr

Karty:   69. Šupák (RYM), 81. Dydowicz (RYM) – 63. Šuta (VEM), 66. Berka (VEM)

SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Němec, Fiala (68. Horák), Furik, Kocúr (C), Tilkeridis, György, Šupák, Ondruška (66. Dydowicz), Woitek (83. Němec).
Náhradníci: Němec, Piroška, Dydowicz, Horák, Hleba, Kubját.

FC Velké Meziříčí: Pokorný – Šimáček (C), Puža, Bouček, Dolejš, Šuta (66. Polanský), Simr, Demeter (92. Vlk), Berka (73. Kriegsmann), Komínek, Mucha.
Náhradníci: Kriegsmann, Vlk, Polanský, Kruba.

Rozhodčí: Žurovec – Šuba, Macrineanu

Diváci: 210