Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Spartak Hulín – FK Hodonín

3:1

konec (1:0)

09.05.2018, 17:05 • Sportovní areál města Hulín • 30. kolo • Tomáš Kalas (@tomascipy)

: 1.75 4.5 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání sledovalo 148 diváků. (18:55:44)
Ani to ne, po dvou a půl minutách nastavení končí dnešní utkání 30. kola MSFL. Hulín přečkal ve druhé půli úvodní nápor hostí a sám udeřil z rohu, podruhé v utkání se prosadil Michal Dvořáček. O osm minut později byla po faulu ve vápně Hodonína nařízena penalta, kterou proměnil Martin Vyskočil a bylo to již 3:0 pro Spartak. Hosté ale v 67. minutě snížili taktéž z pokutového kopu, přesný exekutor byl Lukáš Křivánek. Do konce utkání se již nic nestalo, ač šance k tomu byly z obou stran. S vědomím, že Hulín vyhrál nad Hodonínem 3:1 se s vámi loučí a pěkný zbytek pracovního týdne přeje Tomáš Kalas.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Nemáme informace o tom, kolik hlavní sudí nastaví, odhaduji klasické tři minuty.

90+1

Taktická žlutá karta, Dostál úmyslně zdržoval rozehru a dostává žlutý kartónek.

90

Chyba Dostála ale mohla ještě utkání zdramatizovat! Gólman vyběhl proti míči pozdě a Dovhanjuk mohl snížit lobem na rozdíl branky, míč ale letěl těsně vedle pravé tyče!

90

Poslední střídání dnešního utkání. Konkrétně na straně domácích, odchází Šrom, nahradí ho na závěrečné minuty Michálek.

89

Domácí soustředěně dohrávají dnešní zápas, dokončují ho na útočné půli soupeře. Hosté sice chtěli jít do brejku, ale zastavuje je ofsajd.

88

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Hradil, přichází Rožek.

87

Hosté si vybojovali další roh, avšak s jeho rozehrávkou nijak nespěchají. Zřejmě ale chtěli počkat s překvapením na dobu pozdější, přetažený centr si sebral ve vzduchu Hesek a vracel míč do branky, obrana domácích udržela míč před čárou!

86

Jdeme do poslední pětiminutovky dnešního utkání, hosté potřebují vsítit ještě dva góly, aby odvezli z Hulína alespoň jeden bod. Situace to však není úplně pravděpodobná.

84

Ke střele se v závaru před pokutovým územím Hulína dostal Křivánek, z první ale trefil pouze sudího Křepského, který vůbec neviděl Křivánka, byl k němu otočen zády.

83

Po této akci bude střídat poprvé Hulín. Pospíšil nahradí útočníka Malenovského.

83

Solidní individuální akci předvedl Hradil, dokázal se stáhnout z levého křídla až na osu hřiště, pálil ale vedle levé tyče.

81

Rohový kop bez potíží shrábl ze vzduchu Dostál a uklidňuje hru. Jenže jeho rozehrávka nebyla nic extra a hosté se vrátili rychle do hry, střela jednoho z hostí mířila ale vysoko nad.

81

Ještě před rozehrávkou kopu ale přijde poslední střídání na straně hostí. Opina, agilní zejména v první půli, bude vystřídán Deklevou.

80

Domácí fakticky rezignovali na útočné dění a Hodonínští přidali pod kotlem, hulínská defenziva ale pracuje dobře. Ovšem to, zda pracuje opravdu dobře, prověří následující rohový kop.

77

Domácí Hradil zabojoval a čistým skluzem posunul míč na Martina Vyskočila, ten byl ale v obležení dvou obránců a zákonitě o hrací předmět přišel. Spartak nyní dvakrát „nevědomky“ poslal míč dále od místa přestupku, aby našetřil čas.

76

Na trávník přišlo uklidnění hry, oba týmy již nepředvádějí tak monstrózní útočné akce, hosté logicky více útočí, ale přichází jim to zatím vniveč.

74

Šturma fauloval a následně zakopl míč daleko ze hřiště, od sudího Křepského tak nemůže vidět nic jiného, než kartu žluté barvy.

72

Horké chvíle si musel nyní zažít Šrom, když za sebe pustil lehký centr hostujícího hráče, k jeho smůle za ním stál Dovhanjuk a nabral rychlost, odeslal balon do vápna na Šturmu, který se však neobtočil a domácí ihned kontrovali brejkem, Šorm si mohl odčinit svoji chybu, ale ani nevystřelil.

70

Žlutit se bude na druhé straně. Hráč Spartaku Ondřejka si neodpustil nějaké menší protesty vůči sudímu a je mu vystaven účet za žlutou kartu.

70

Lehké emoce na stadionu, domácí by chtěli další desítku, tato by byla ale nejvíce nepochopitelná. Dobíhajícího Dvořáčka ve vápně pak nabral ještě gólman Petráš, hra ale pokračuje.

68

Padly nám tedy dva gól z pokutových kopů, otázka, zda přibudou ještě další. Do konce zbývá stále zhruba 23 minut, nic tak není ještě hotové. Šrom dostal opět přihrávku do běhu na levé straně, nahrál na střed Ondřejkovi, který měl možná střílet z první, ale Ondřejka zkusil zpětnou kličku a to byla cesta do pekel.

67

67. KŘIVÁNEK - 3:1

67

Hodonín právě vstřelil branku!
Na penalty 1 – 1, celkově 3 – 1. LUKÁŠ KŘIVÁNEK poslal míč k pravé tyči, Dostál sice odhadl stranu, ale až k pravé tyči nedoskočil.

66

Penalta i pro hosty! Ve vápně operoval hostující Šturma, byl taktéž podražen a druhá penalta v utkání je na světě!

65

Mohl to být již debakl pro hosty! Z hranice vápna vyslal pomalou přízemní střelu Hradil, míč se šoural líně k levé tyči, nakonec zamířil podél ní!

65

Druhé střídání na straně hostí, po rohovém kopu jde ze hry Mareš, nahradí ho Paděra.

63

K rozehrávce se postavil Fojtík, míč ale skončil zblokován na roh. Následný rohový kop přinesl zajímavou situaci, kdy hned tři hráči hostí se sběhli k volnému míči, ani jeden se ale nedohodl, kdo bude střílet a balon skončil mimo branku.

62

Většinovým vlastníkem míče jsou v poslední době spíše hostí, kteří chtějí snížit a ještě se o body porvat. Nyní k tomu přijde dobrá příležitost v rámci rozehry faulu na Dovhanjuka na pravém křídle.

61

Jako bych ty karty zakřikl. Josl na půlící čáře zatáhl za dres Fojtíka. Žlutá karta tak pro Josla, ale i pro Fojtíka, který pádu velmi přidal.

60

Hosté lehce přitvrdili v osobních soubojích, důsledkem toho jsou další a další rozehrávky na domácí straně, což Hulínu maximálně vyhovuje. Utkání se ale stále hraje bez karet.

59

59. Vyskočil MARTIN - 3:0

59

Hulín právě vstřelil branku!
K pokutovému kopu se postavil MARTIN VYSKOČIL, který nekompromisně střelou pod břevno nedal Dostálovi žádnou šanci a zřejmě je již o osudu utkání rozhodnuto.

58

Penalta pro domácí! Hosté z vlastního rohu „vytancovali“ až na půli hřiště, kde se navíc vůbec nedohodli a do útoku se řítil Michal Vyskočil, který byl při zaseknutí míče podražen!

57

První střídání na straně hostí. Žáka nahrazuje ještě před vybojovaným rohovým kopem Sasín.

55

Hosté přenesli hru na druhou stranu hřiště, respektive na pravé křídlo. Tam však v souboji 1 na 1 nepochodil Hesek a vepředu operoval domácí Malenovský, po přijmutí přihrávky ale přišel odpískaný ofsajd.

54

Domácí nyní převzali tu pomyslnou taktovku hry a momentálně určují tempo celého utkání. S hosty gól evidentně otřásl. Hodonín ale dostane šanci na úlevu, povedlo se mu vybojovat míč.

51

51. DVOŘÁČEK - 2:0

51

Hulín právě vstřelil branku!
Z úvodního náporu se domácí otřepali nejlépe – gólem! Zahraný rohový kop propadl k volnému MICHALU DVOŘÁČKOVI, který z první uklízí míč do vrchní části branky!

50

Šrom dostal na levé křídlo přihrávku do běhu a dostal se sám až na hranici malého vápna. V této situaci by byla lepší nahrávka, jenže tam nebyl nikdo, kdo by mohl převzít míč a Mareš zblokoval na roh.

49

Hosté zahájili poločas v náporu a nastěhovali se před Dostála, domácí obrana ale vše vykryla a je z nejhoršího venku. Navíc mohl ještě Hradil zahrozit z protiútoku na druhé straně, ale to se již nepovedlo a hosté jsou zpět na míči.

47

Začal nám za velice silného deště druhý poločas, tak uvidíme, nakolik to ovlivní případně utkání.

46

Začal druhý poločas.
Skončil nám první poločas utkání 30. kola MSFL mezi Hulínem a Hodonínem. Oboustranně se nejednalo o nijak skvělou hru, přesto jsme se dočkali jednoho gólu. V 31. minutě jej parádní střelou z přímého kopu do vinglu obstaral Michal Dvořáček. Hosté se pak lehce probrali a pokusili se srovnat, žádná střela si ale cestu do branky nenašla a domácí tak vedou 1:0. Druhá půlka začne za 13 minut.

45

První poločas skončil.

45

Roh nenabídl žádnou větší radost pro hosty a sudí první půli ukončuje.

45

Snad první šance hostí! Na vápně se ke střele dostal Dovhanjuk a tvrdě střílel, pokus ale zblokoval v poslední chvíli domácí Josl a poslal míč na roh!

45

Hradil mohl provětrat obranu Hodonína, zpracoval si nakopnutý míč dopředu a nabíral na rychlosti, míč skončil ale v zámezí.

43

Domácí fanoušci staršího věku si neodpustí peprné poznámky k sudímu. Pravdou ale je, že levá strana Spartaku dost hoří a je to asi třetí faul za sebou v této oblasti. Střela Fojtíka mířila do středu branky a Dostál s lehkou námahou vyrážel.

42

Hra se oproti minutám po vedoucím gólu domácích srovnala, zahrozí i Fotbalový klub Hodonín, jak zní plný název klubu. Stále to ale není útočně ono z obou stran a oba brankáři se nemusí ani moc činit.

41

Ten rozehrál Fojtík, centr do vápna ale mířil dost mimo.

39

Hosté lehce zatlačili Spartak do defenzivy a předvedli slušnou motanici v útoku, veselí ale ukončuje odkop Oulehly až za půli hřiště. Hodonín se ale rychlostí blesku dokázal vrátit před Dostála a navíc si vybojovat kop ze solidní pozice.

38

Jak Šrom sklízel potlesk nemálo diváků, tak teď sklízí Josl zlobu nemálo diváků. Zkusil totiž vystřelit padající míč z první. Střela ale vůbec nesedla, neměla razanci, byla z velké dálky a hostující gólman v poklidu odkopne od své brány.

36

Dlouhý nákop od Fojtíka do vápna na volného Šturmu se jal vychytat Dostál a míč na hraně šestnáctky vyrazil mimo, samozřejmě při tom hostujícího kapitána zboural. Dalo by se možná mluvit i o penaltě, hra takto pokračuje dále.

35

Ten hostí bez potíží odvrátili, Šrom nyní sklízí potlesk nemálo diváků, když náramně „vyběhl“ s Fojtíkem a ještě ho donutil k tečování míče před cestou do zámezí jako posledního.

33

Míč si potáhl přes půl hřiště hostující Opina, nakonec ještě celou akci vyšperkoval „houslemi“ svému protihráči a míč poslal dále. Kolegové ale tak šikovní již nebyli a o herní věc přišli. Hosté pak při návratu do obrany faulovali a je tu další nepřímý kop od Hulína.

32

Pravdou je, že vedení je asi pro Spartak zasloužené. Je opticky lepším celkem, Hodonín se nedostal ani do nějaké zásadnější šance, Dostál měl i méně práce.

31

31. DVOŘÁČEK - 1:0

31

Hulín právě vstřelil branku!
Fotbalová paráda a domácí jdou do vedení! MICHAL DVOŘÁČEK zakroutil míč přes zeď do vzdálenějšího horního vinglu a Petráš pouze přihlížel.

30

Zajímavou standardku si vybojovali domácí. Ondřejka nejprve naznačil střelu, míč si ale pustil doleva a Mareš musel faulovat. To vše na ose hřiště, zhruba 18 metrů od branky.

29

Opina si chtěl narazit míč o Žáka, Žákovi ale balon uskočil a odkutálel se do zámezí.

27

Útok z chyby v rozehrávce Hulína táhl Žák, nákop ale vyboxoval ven Dostál. Domácí obrana pak zvládla i další nelehké chvíle z centrů a odkopla míč.

25

Domácí ještě na útočné půli ale obrali Hodonínské o míč a vybojovali si první rohový kop zápasu, nevedl ale k ničemu, ba naopak, situaci to domácí obraně mírně zhoršilo.

24

Z téměř nulového úhlu centroval do malého vápna Martin Vyskočil a měl tam spoluhráče, ne, že ne. Jenže míč letěl moc vysoko a kulatý nesmysl skončil za brankovou čárou, mimo tři tyče.

22

Domácí se pak museli bránit náznaku přečíslení 3 na 1, špatná nahrávka hostí ale způsobila vztek hostujícího trenéra a změnu majitele míče.

22

I na druhé straně došlo k podobnému prohřešku a Hulínští mohou zahrozit. Do vápna mířily hned dva centry, ten první odvrátila obrana hostí přímo na kopačku Šroma, který vracel míč do ohně, tam si to již vykryl Petráš.

21

Rychlejšího Fojtíka lehce přišlápl domácí hráč a z nějakých 23 metrů zahrají hosté přímý kop. K němu se postavil Opina a zkusil obstřelit zeď, pokus mu nesedl a Dostál ani neměl žádnou práci.

19

Slušnou střelu vyprodukoval ze své kopačky Ondřejka, když dostal od Hradila míč na osu hřiště a z otočky střílel, míč se kroutil těsně nad branku, Petráš tak bude mít výkop.

17

Rozehrávku faulu ve středovém kruhu provedli hosté a pokusili se o dlouhý nákop do vápna, kde sice bylo hodně hráčů, ale méně někdy znamená více. Za slovem méně si dosaďte hulínskou obranu a nákop je ihned odvrácen.

16

Fojtík z půlky hledal vepředu pohybujícího se Šturmu a poslal mu míč na hlavu, Šturma však nevědomky prodloužil za sebe, kde byli pouze Hulínští a spolupracují s gólmanem Dostálem.

15

Po delší době přišla přihrávka z domácí strany do vápna na Malenovského, který měl i poměrně hodně prostoru na otočku a střelu, neoplýval ale rychlostí při zpracování a míč mu duchapřítomný Mareš sebral.

12

Opina si zpracoval centr domácího Oulehly na prsa, jenže mu balon odskočil a Spartak mohl složit reparát. To se nepovedlo a sledujeme bitvu o střed pole.

12

Více s míčem si rozhodně potyká Petráš, než jeho protějšek Dostál. Spartak má opticky více ze hry, ale nemůže se propracovat až před gólmana.

11

Opět, domácí mohli založit nebezpečnou akci, ale nepřesná nahrávka Josla celou hru otočila. Pro domácí se naštěstí jednalo o ofsajd na hodonínské straně.

10

Nepřesnosti srážejí herní projev celkově, utkání je v úvodu ospalé a bez nějakých větších akcí vedoucích k přímému ohrožení branky. Zatím tak bez branek.

9

Parádní prostrkovačku předvedl Dvořáček se Šromem, přihrávka od prvního jmenovaného byla ale o něco delší, než by bylo záhodno a míč je ze hry.

8

Hostující Suchý rozjel velice zajímavou akci Hodonína, když aktivním napadáním ve středu pole dokázal vybojovat míč a posunout na Opinu, který zhruba z 20 metrů pálí zhruba o dva metry nad branku.

5

Tu rozehrál hulínský Dvořáček, míč ale od lajny zakroutil přímo do ruk gólmana Petráše.

5

Hradil se zkusil prosmýknout po pravém křídle, hostující Křivánek ho ale přímo před zraky pomezního zastavil nedovoleně a Hulín rozehraje celou situaci.

4

Míč z dlouhého odkopu od branky si ve středu pole zpracoval Žák, pouze za cenu potažení si domácího hráče a hra se otáčí. Netrvalo však dlouho a míč bude opět měnit majitele, Šrom nakopl místo míče v hostujícím vápně nohu Mareše a pískán je přestupek.

2

Domácí Hradil podskočil v hlavičkovém souboji míč a zabojovat muset Malenovský, což se povedlo a domácí se řítili dopředu, jejich pobyt v šestnáctce ukončuje hlavní sudí, neb viděl útočný faul.

1

Hra se dostala do středového kruhu, odkud se míč dostal do zámezí. Nejprve na kopačky hostí, následně na kopačky domácích, kteří od brankáře zakládají útok.

1

Zápas začíná, výkop mají hosté hrající zprava doleva, v bílých dresech. Domácí budou hrát v červeno-bílých.

1

Utkání právě začalo.
Za zvuku městského rozhlasu a školení místního kameramana, který evidentně úplně neví, co s kamerou, nastupují oba týmy na hrací plochu.
Úvodní sestavy:

SK Spartak Hulín: Dostál – Oulehla, Zlámal (C), Josl, Vyskočil Michal, Hradil, Vyskočil Martin, Dvořáček, Ondřejka, Šrom, Malenovský
Náhradníci: Rožek, Michálek, Uličný, Minář, Pospíšil, Unger

FK Hodonín: Petráš – Mareš, Suchý, Křivánek, Žák, Hesek, Dovhanjuk, Šturma (C), Fojtík, Opina, Cvijovič
Náhradníci: Paděra, Dekleva, Kudrna, Sasín

Rozhodčí: Křepský – Vostrejž, Slováček.
Dobré sportovní odpoledne! MSFL nabízí utkání dvou sousedů ve vyrovnané tabulce. Domácí Hulín se aktuálně nachází na jedenáctém místě, hosté z Hodonína jsou na tom hůře o jednu příčku a jeden bod. Lze očekávat velmi vyrovnané utkání. Domácí v minulém utkání ukončili sedmizápasovou sérii bez výhry, hosté by jistě velice rádi ukončili třízápasovou sérii bez plného bodového zisku.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Spartak Hulín – FK Hodonín

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Dvořáček, 51. Dvořáček, 59. Vyskočil Martin (pen.) – 67. Křivánek (pen.)

Karty:   61. Josl (HUL), 70. Ondřejka (HUL), 90+1. Dostál (HUL) – 61. Fojtík (HOD), 74. Šturma (HOD)

SK Spartak Hulín: Dostál – Oulehla, Zlámal (C), Josl, Vyskočil Michal, Hradil, Vyskočil Martin, Dvořáček, Ondřejka, Šrom, Malenovský
Náhradníci: Rožek, Michálek, Uličný, Minář, Pospíšil, Unger

FK Hodonín: Petráš – Mareš, Suchý, Křivánek, Žák, Hesek, Dovhanjuk, Šturma (C), Fojtík, Opina, Cvijovič
Náhradníci: Paděra, Dekleva, Kudrna, Sasín

Rozhodčí: Křepský – Vostrejž, Slováček

Diváci: 148