Menu

Fotbal

Belgická liga

Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk

0:2

konec (0:1)

08.05.2018, 20:30 • O Evropskou ligu • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.36 3.49 2.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:26:13)
Je konec! Kortrijk zvládl souboj na půdě Leuvenu a vítězí 2:0! Hosté se dostali do šance v 17. minutě, ale Chevalier trefil vyběhnutého brankáře. Na druhé straně mohl otevřít skóre Casagolda, nicméně hostující brankář vytáhl parádní zákrok! Kortrijk se ale nakonec dostal do vedení. Po rohovém kopu se v nastaveném čase prosadil Vladimir Kovačević! Po změně stran se domácí celek hnal za vyrovnáním. Yannick Aguemon nebezpečně hrozil z přímého kopu, ale rozvlnil jen boční síť. V 78. minutě navíc utekl obraně Jérémy Perbet a napsal gólovou tečku.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fanoušci v nastavení děkují svým oblíbencům se bojovnost. Leuven dnes nepředvedl vůbec špatný výkon, ale na pozornou obranu soupeře to zkrátka nestačilo.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Závěr utkání se už pouze dohrává. Domácí fotbalisté hrají častěji s míčem, ale stále nemohou najít recept na pozornou obranu soupeře.

89

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Jérémy Perbet, přichází Athanasios Papazoglou.

88

Yannick Aguemon neustál souboj se soupeřem na polovině hrací plochy. Hosté mohli podniknout rychlý výpad, ale Kortrijk se už nikam nežene.

87

Domácí celek zahrával další rohový kop. Do zakončení se tentokrát tlačil Yannick Aguemon, ale přes pozornou obranu Kortrijku nedostal prostor.

86

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Mathieu Maertens, přichází Joeri Dequevy.

85

Jérémy Perbet dostal krásnou přihrávku do pokutového území a snažil se zakončit vnějším nártem. Jeho pokus těsně minul vzdálenější tyč.

84

Leuven se v závěrečných minutách dnešního klání tlačí do útoku, nicméně fotbalisté v bílých dresech se nemohou dostat do šancí.

83

Kristof D'Haene odcentroval z pravé strany do pokutového území. Prudkou pobídku však pohlídal obránce Elliott Moore.

82

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Teddy Chevalier, přichází Anthony Van Loo.

81

Domácí zahrávali rohový kop. Kenneth Schuermans vyslal přetažený centr na vzdálenější tyč, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

80

Leuven mohl odpovědět po přímém kopu! Míč se odrazil na malé vápno, kde se do zakončení probil Elliott Moore, ale prudkou střelou pouze orazítkoval břevno!

78

78. Jérémy PERBET - 0:2

78

Kortrijk právě vstřelil branku!
Kortrijk přidává druhou branku v utkání a zřejmě rozhoduje o své výhře! Na oblouček za obranu Leuvenu si naběhl JÉRÉMY PERBET, který ustál souboj s obráncem a z ostrého úhlu překonal domácího brankáře!

77

Idir Ouali odcentroval z levé strany. Za jeho prudkým centrem se tlačil Teddy Chevalier, nicméně obránce Kenneth Schuermans balón vyhlavičkoval ven ze šestnáctky.

76

Yannick Aguemon z pravého křídla vyslal vysoký centr na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Kenneth Schuermans, ale zadáci Kortrijku znovu zvládli svou práci.

75

Kawin Thammasatchanan znovu vyrazil ven z branky a před rozběhnutým Perberem schoval míč do rukavic.

74

Hannes Van der Bruggen si připravil míč na pravačku a zakončil. Jeho dělovka letěla těsně nad zemí, ale brankář Kawin Thammasatchanan schoval míč do rukavic.

73

Teddy Chevalier si po rychlém protiútoku přehodil míč na pravačku, nicméně místo zakončení mu míč odkopl vracející se obránce Elliott Moore.

72

Zadáci Kortrijku se nyní dostali k míči a snaži se uklidnit hru. Obrana hostujícího celku zatím pracuje na jedničku a táhne Kortrijk k výhře.

71

Leuven se v posledních minutách neustále tlačí do útoku, nicméně domácí fotbalisté nemohou najít cestičku do pokutového území.

70

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Tyron Ivanof, přichází Stijn De Smet.

69

Daan Vekemans si v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území pomohl loktem a podle hlavního arbitra se dopustil útočného faulu.

68

Ofsajd také na druhé straně. Hostující útočník Perbet stál v době přihrávky dobré dva metry za posledním obráncem domácího výběru.

67

Další akci domácího celku zastavuje ofsajd! Své postavení si na pravém křídle nepohlídal Yannick Aguemon.

66

Leuven zahrával přímý kop z nadějné pozice. Yannick Aguemon vyslal skákavou střelu kolem čtyřčlenné zdi, nicméně jeho pokus rozvlnil jen boční síť!

65

A další žlutá karta! Za faul loktem ji dostává hostující stoper Christophe Lepoint.

64

Tyron Ivanof fauloval při návratu na vlastní polovinu a ostrým šlapákem poslal soupeře k zemi.

63

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází David Hubert, přichází Jo Gilis.

62

Elliott Moore odcentroval z pravé strany do pokutového území, nicméně obrana Kortrijku zatím pracuje na podtrženou jedničku. Tentokrát uspěl Christophe Lepoint.

61

Idir Ouali poslal krásnou přihrávku za obranu Leuvenu, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu. Zadáci domácího celku hrají po změně stran velmi pozorně.

60

Je za námi hodina hry a nadále zatím sledujeme vedení Kortrijku. Hostující celek hraje velice aktivně a nepouští fotbalisty Leuvenu do šancí.

59

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Esteban Casagolda, přichází Jovan Kostovski.

58

Kenneth Schuermans rozehrával na polovině hrací plochy. Domácí stoper chtěl poslat přihrávku na pravou stranu, ale trefil prvního soupeře.

57

Na druhé straně zahrával Leuven rohový kop. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kde kraloval hlavičkář v červeném dresu.

56

Kawin Thammasatchanan vyrazil z branky až na značku pokutového kopu, kde před dobíhajícím hlavičkářem vyboxoval prudký centr z levé strany.

55

Teddy Chevalier spěchal za vysokou pobídkou na levé křídlo, jenže si míč nezpracoval zrovna ideálně a balón mu uskočil do zámezí.

54

Zadáci domácího celku kombinují s míčem na kopačkách a nechtějí soupeři půjčit míč. Leuven se snaží útočit, ale zatím se nemůže dostat do šancí.

53

Exekuce přímého kopu se ujal Teddy Chevalier, který zkusil překvapit domácího brankáře zakončením na přední tyč, ale Kawin Thammasatchanan míč vyrazil na roh!

52

Tyron Ivanof se z levého křídla prosmýkl na hranici pokutového území, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi. Hosté rozehrají zajímavý přímý kop.

51

Sébastien Bruzzese vyrazil ven z branky a s přehledem si došel pro nepřesnou přihrávku do pokutového území.

50

David Hubert poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v bílém dresu nepřišel Casagoldovi pomoci. Kortrijk míč zakopl na aut.

49

Na stadionu panuje parádní atmosféra. Předchozí šance pořádně nabudila domácí fanoušky, kteří nyní ženou své oblíbence do útoku.

48

Daan Vekemans si naběhl na parádní přihrávku do pokutového území, jenže levou nohou trefil jen vyběhnutého brankáře soupeřova celku!

47

Derrick Tshimanga se hnal do pokutového území, ale Hannes Van der Bruggen k němu bleskově přistoupil a tělem jej vytlačil až k postranní čáře.

46

Kortrijk obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hosté do rozehrávky zapojili také brankáře. Sébastien Bruzzese však nenašel nikoho v červeném.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně bojovnou hru. Hosté se dostali do šance v 17. minutě, ale Chevalier trefil vyběhnutého brankáře. Na druhé straně mohl otevřít skóre Casagolda, nicméně hostující brankář vytáhl parádní zákrok! Kortrijk se ale nakonec dostal do vedení. Po rohovém kopu se v nastaveném čase prosadil Vladimir Kovačević!

45+2

První poločas skončil.

45+1

45+1. Vladimir KOVAČEVIĆ - 0:1

45+1

Kortrijk právě vstřelil branku!
Hostující celek se dostává do vedení! Kortrijk zahrával rohový kop, po kterém se jeden z domácích obránců srazil s brankářem a VLADIMIR KOVAČEVIĆ hlavou otevřel skóre!

45

Daan Vekemans odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde nebyl nikdo v bílém dresu a pozorný brankář Sébastien Bruzzese si s přehledem došel pro míč.

44

Idir Ouali se u rohového praporku zbavil svého strážce a dokázal odcentrovat před branku. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu.

43

Sébastien Bruzzese vystartoval ven z branky a před rozběhnutým Casagoldou schoval balón do rukavic. Obrana Kortrijku funguje skvěle.

42

Hlavní rozhodčí si v jednom ze soubojů na polovině hostujícího celku všiml útočného faulu a rozhodl se přerušit hru. Kortrijk může kombinovat.

41

Yannick Aguemon sprintoval za odraženým míčem na polovinu soupeře. Krajní obránce Erik Palmer-Brown byl u míče jako první a odkopl jej do zámezí.

40

Kortrijk zahrával další rohový kop hostujícího celku. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde během prvního poločasu kraluje bezchybný Kawin Thammasatchanan.

39

Yannick Aguemon operoval s míčem na levém křídle, nicméně jeho průnik zastavil hned první hráč v červeném dresu. Domácí ale zůstávají u míče.

38

Další akci Kortrijku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nedokázal pohlídal aktivní Jérémy Perbet.

37

Erik Palmer-Brown si podle domácích fanoušků při zpracování míče pomohl rukou, jenže sudí hru nepřerušil. Hostující zadák trefil jen prvního hráče před sebou.

36

Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam vystartoval brankář Kawin Thammasatchanan a balón vyboxoval ven z vápna.

35

Dimitri Daeseleire se po nacvičeném signálu pokoušel o přihrávku na malé vápno, kam mířili hned tři fotbalisté v bílém, ale Christophe Lepoint balón odkopl.

34

Samy Kehli vlétl do souboje na polovině hostujícího celku a nechal se chytře faulovat. Domácí fotbalista si ze souboje odnáší bolestivý šrám.

33

Domácí celek nyní zahrával přímý kop z blízkosti pokutového území. Yannick Aguemon vyslal nadýchaný centr na značku pokutového kopu, ale Derrick Tshimanga hlavou netrefil branku.

32

Vladimir Kovačević se dokázal vrátit na malé vápno a před dobíhajícím Casagoldou míč odhlavičkoval do bezpečí. Leuven přesto zůstává u míče.

31

Jérémy Perbet fauloval v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Sudí si jej pozval na kobereček. Příště už to zřejmě bude za žlutou kartu.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme spíše bojovné utkání. Oba týmy si vypracovaly jednu velkou šanci, ale jinak na hřišti dominují defenzívy.

29

Mathieu Maertens bojoval o míč na polovině hrací plochy, jenže v souboji s Ivanofem se dopustil nedovoleného zákroku. Hosté mohou pokračovat v kombinaci.

28

Hosté zahrávali další rohový kop. Jeho exekuce se tentokrát ujal Erik Palmer-Brown, který odcentroval na malé vápno, nicméně Vladimir Kovačević se k hlavičce nedostal.

27

Sébastien Bruzzese si zakřičel na své obránce a došel si pro nepřesnou rozehrávku domácího celku. Gólman Kortrijku zatím podává skvělý výkon.

26

Erik Palmer-Brown dostal prostor na pravé straně hrací plochy, nicméně obránce Kortrijku míč nedokázal adresovat na někoho v červeném dresu.

25

25. Casagolda v obrovské šanci

25

Málem jsem to zakřikl! Na krásný centr z pravé strany si v pokutovém území počkal Esteban Casagolda, který zakončoval v těžké pozici a Sébastien Bruzzese jeho ránu vyrazil na roh!

24

Kawin Thammasatchanan se musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Brankář Leuvenu přenesl hru na levou stranu, jenže domácí se nyní nemohou dostat do šancí.

23

Domácí obránci si na vlastní polovině opět vyměňují krátké přihrávky a soupeři prakticky nepůjčují balón. Hráči Kortrijku jejich kombinaci ani neatakují.

22

Esteban Casagolda uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže jeho pobídka propadla až do rukavic připraveného brankáře.

21

Na druhou stranou spěchal s míčem u nohy aktivní Yannick Aguemon, jehož centr z malého vápna odklidil na rohový kop Vladimir Kovačević.

20

Sébastien Bruzzese poslal vysoký nákop na levé křídlo, kde o míč svedl souboj Abdul Ajagun, nicméně obránce Christophe Lepoint byl důraznější.

19

Kortrijku se rozehrávka rohového kopu vůbec nepovedla. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej Derrick Tshimanga zakopl na další roh.

18

Domácí obránce Kenneth Schuermans se skvěle vrátil na malé vápno a prudký centr z pravého křídla odkopl na rohový kop.

17

Do první obrovské šance dnešního utkání se prodral Teddy Chevalier, který chtěl přehodit vyběhnutého brankáře, ale trefil Thammasatchananovu nohu!

16

Teddy Chevalier si všiml ležícího fotbalisty domácího celku a zakopl míč do zámezí. Esteban Casagolda se však rychle zvedl na nohy. Hostující hráč sklidil potlesk.

15

Do pokutového území hostujícího celku přiletěl další nebezpečný centr z levého křídla. Do zakončení se tlačil Vekemans, ale pomohl si útočným faulem.

14

Esteban Casagolda napadal statického Kovačeviče. Domácí křídelník soupeře dostal pod pořádný tlak, ale nakonec vybojoval pouze vhazování.

13

Další akce Kortrijku končí nepřesnou přihrávkou do pokutového území. Derrick Tshimanga se stačil vrátit s Chevalierem a nechal míč propadnout do autu.

12

Kawin Thammasatchanan dlouho otálel s rozehrávkou. Nakonec se jej vydal napadat Perbet, ale domácí gólman míč stačil nakopnout na soupeřovu polovinu.

11

Derrick Tshimanga vhazoval na levé straně. Domácí obránce se snažil najít Davida Huberta, jenže u něj stál pozorný Hannes Van der Bruggen, který jej nepustil k míči.

10

Derrick Tshimanga se na vlastní polovině dostal k odraženému míči. Domácí obránce si ale netroufl na individuální průnik a raději si pomohl přihrávkou na stopery.

9

Domácí obránci se nyní snaží uklidnit hru. Úvod utkání je zatím hodně divoký a domácí trenér nabádá své svěřence, aby trošičku ubrali.

8

Po delší době se do útoku podíval také Kortrijk. Do pokutového území se hnal Jérémy Perbet, jenže jeho postup zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

7

Esteban Casagolda dostal prostor na pravém křídle, jenže jeho centr byl příliš krátký a na přední tyči proti němu zasáhl pozorný obránce Vladimir Kovačević.

6

Leuven zatím hraje velmi aktivně. Obránci Kortrijku mají se skvělým napadáním domácího celku velké problémy. Zejména Daan Vekemans je velmi aktivní.

5

Sébastien Bruzzese ukázal skvělé čtení hry. Hostující brankář vystartoval na značku pokutového území, kde do rukavic schoval centr z levé strany.

4

Abdul Ajagun si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a dotírající Esteban Casagolda jej zatažením za dres poslal na trávník.

3

Fotbalisté Kortrijku nyní skvěle napadali rozehrávku domácího celku. Na pravém křídle se k míči dostal Abdul Ajagun, ale nedokázal obejít svého strážce.

2

Znovu se domácí fotbalisté pokusili dostat do útoku pomocí vysokého nákopu za obranu. Pozorný stoper Erik Palmer-Brown nechal puk propadnout k brankáři.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Leuven se ihned vydal do útoku, ale vysoký nákop s přehledem zajistil obránce Ivanof.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v červeném, zatímco Kortrijk přijel v bílých dresech.
Dnes budeme sledovat souboj dvou celků ze skupiny týmů bojující o účast v Evropské lize. Ani jeden z nich už na něj podle všeho nedosáhne. Kortrijk je sice na druhém místě, ale na vedoucí Waregem ztrácí tři kola před koncem sedm bodů. Dnešní domácí celek je třetí, ale na svém kontě má jen devět bodů a ani on se postupu mezi evropskou špičku nedočká.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk! Duel startuje ve 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. Kovačević, 78. Perbet

Karty:   64. Ivanof (KRT), 65. Lepoint (KRT)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:8.

Oud-Heverlee Leuven: Thammasatchanan – Tshimanga, Schuermans, Moore, Daeseleire – Kehli, Hubert (63. Gilis), Maertens (86. Dequevy) – Casagolda (59. Kostovski), Vekemans, Aguemon.
Náhradníci: Gillekens – Sowah, Gilis, Kostovski, Libert, Persoons, Dequevy.

KV Kortrijk: Bruzzese – Kovačević, Palmer-Brown, D'Haene, Ivanof (70. De Smet) – Ajagun, Van der Bruggen, Ouali – Chevalier (82. Van Loo), Perbet (89. Papazoglou), Lepoint.
Náhradníci: Lentz – De Smet, Papazoglou, Stojanović, Hoxha, Verboom, Van Loo.