Menu

Fotbal

Belgická liga

Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk

0:2

konec (0:1)

08.05.2018, 20:30 • O Evropskou ligu • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.36 3.49 2.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:26:13)
Je konec! Kortrijk zvládl souboj na půdě Leuvenu a vítězí 2:0! Hosté se dostali do šance v 17. minutě, ale Chevalier trefil vyběhnutého brankáře. Na druhé straně mohl otevřít skóre Casagolda, nicméně hostující brankář vytáhl parádní zákrok! Kortrijk se ale nakonec dostal do vedení. Po rohovém kopu se v nastaveném čase prosadil Vladimir Kovačević! Po změně stran se domácí celek hnal za vyrovnáním. Yannick Aguemon nebezpečně hrozil z přímého kopu, ale rozvlnil jen boční síť. V 78. minutě navíc utekl obraně Jérémy Perbet a napsal gólovou tečku.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí fanoušci v nastavení děkují svým oblíbencům se bojovnost. Leuven dnes nepředvedl vůbec špatný výkon, ale na pozornou obranu soupeře to zkrátka nestačilo.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Závěr utkání se už pouze dohrává. Domácí fotbalisté hrají častěji s míčem, ale stále nemohou najít recept na pozornou obranu soupeře.

89

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Jérémy Perbet, přichází Athanasios Papazoglou.

88

Yannick Aguemon neustál souboj se soupeřem na polovině hrací plochy. Hosté mohli podniknout rychlý výpad, ale Kortrijk se už nikam nežene.

87

Domácí celek zahrával další rohový kop. Do zakončení se tentokrát tlačil Yannick Aguemon, ale přes pozornou obranu Kortrijku nedostal prostor.

86

Střídání v týmu Oud-Heverlee Leuven: ze hřiště odchází Mathieu Maertens, přichází Joeri Dequevy.

85

Jérémy Perbet dostal krásnou přihrávku do pokutového území a snažil se zakončit vnějším nártem. Jeho pokus těsně minul vzdálenější tyč.

84

Leuven se v závěrečných minutách dnešního klání tlačí do útoku, nicméně fotbalisté v bílých dresech se nemohou dostat do šancí.

83

Kristof D'Haene odcentroval z pravé strany do pokutového území. Prudkou pobídku však pohlídal obránce Elliott Moore.

82

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Teddy Chevalier, přichází Anthony Van Loo.

81

Domácí zahrávali rohový kop. Kenneth Schuermans vyslal přetažený centr na vzdálenější tyč, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

80

Leuven mohl odpovědět po přímém kopu! Míč se odrazil na malé vápno, kde se do zakončení probil Elliott Moore, ale prudkou střelou pouze orazítkoval břevno!

78

78. Jérémy PERBET - 0:2

78

Kortrijk právě vstřelil branku!
Kortrijk přidává druhou branku v utkání a zřejmě rozhoduje o své výhře! Na oblouček za obranu Leuvenu si naběhl JÉRÉMY PERBET, který ustál souboj s obráncem a z ostrého úhlu překonal domácího brankáře!

77

Idir Ouali odcentroval z levé strany. Za jeho prudkým centrem se tlačil Teddy Chevalier, nicméně obránce Kenneth Schuermans balón vyhlavičkoval ven ze šestnáctky.

Oud-Heverlee Leuven – KV Kortrijk

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. Kovačević, 78. Perbet

Karty:   64. Ivanof (KRT), 65. Lepoint (KRT)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:8.

Oud-Heverlee Leuven: Thammasatchanan – Tshimanga, Schuermans, Moore, Daeseleire – Kehli, Hubert (63. Gilis), Maertens (86. Dequevy) – Casagolda (59. Kostovski), Vekemans, Aguemon.
Náhradníci: Gillekens – Sowah, Gilis, Kostovski, Libert, Persoons, Dequevy.

KV Kortrijk: Bruzzese – Kovačević, Palmer-Brown, D'Haene, Ivanof (70. De Smet) – Ajagun, Van der Bruggen, Ouali – Chevalier (82. Van Loo), Perbet (89. Papazoglou), Lepoint.
Náhradníci: Lentz – De Smet, Papazoglou, Stojanović, Hoxha, Verboom, Van Loo.