Menu

Fotbal

UEFA Youth League

Chelsea FC – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

23.04.2018, 17:00 • Colovray Sports Centre, Nyon • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.33 3.6 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Puig, přichází Garcia.

90+4

90+4. Abel RUIZ - 0:3

90+4

Barcelona právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! Barcelona se po Moreyově vhazování dostala do rychlého útoku po pravém kraji, následně přihrával Puig na ABELA RUIZE, který si ještě kličkou připravil míč na pravačku a následně usměrnil střelu k levé tyči.

90+3

Za zdržování rozehrávky dostává žlutou kartu také Mateu Morey. To ale nyní hráčům Barcelony nemusí vadit.

88

Miranda poslal k zemi rozběhnutého Jamese a je za to potrestán žlutou kartou. Hra se tak přesouvá na polovinu Barcelony.

84

84. Brownova hlavička snížení nepřinesla

84

Velká šance na snížení končí na břevnu! Hudson-Odoi se perfektně uvolnil na levé straně, poté levačkou oslovil střídajícího Browna, který ale ve stoprocentní šanci hlavičkoval jen do břevna!

83

Mingueza hned dvakrát vyhrál hlavičkový souboj před vlastním vápnem. Při druhém střetu byl dokonce kapitán Barcelony faulován Brownem. Peňovi následně trvala rozehrávka o něco déle a brankář Barcelony dostává žlutou kartu.

81

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Marqués, přichází Jaime.

75

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Orellana, přichází Morer.

74

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Maddox, přichází Lamptey.

69

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Redan, přichází Brown.

61

61. Callum Hudson-Odoi pálil přes zeď jen do tyče

61

Ignacio Peňa si nechal postavit pětičlennou zeď. Hudson-Odoi perfektně zakroutil míč před hráče ve zdi, ale míč narazil jen do levé tyče. Peňa byl zcela bez šance, ale pomohla mu branková konstrukce. Následně už se hráči v modrých dresech k šanci nedostali.

60

Po hodině hry má nakročeno k trofeji Barcelona. Hudson-Odoi si ale nyní vybojoval slušnou pozici, kterou mu jen za cenu žluté karty překazil Orellana.

59

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Guehi, přichází McEachran.

53

53. Alejandro MARQUÉS - 0:2

53

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona dělá další krok k trofeji. ALEJANDRO MARQUÉS zabojoval na hranici vápna, donutil rozehrávajícího Guehia k chybě a následně zcela osamocen poslal míč zkušeně do sítě k levé tyči. Jamie Cumming byl bez šance.

48

48. Sterlingův faul ve středu trávníku volal po druhé žluté kartě

48

Také druhý poločas začíná aktivnější Barcelona. Mathue Morey vhodil míč do hry, následně se rozběhl středem Pérez, kterého střelil Sterling. Sterling už má jednu žlutou kartu z prvního poločasu a nyní ho hlavní rozhodčí ušetřil od druhé.

42

Abel Ruiz předvedl podobný průnik jako při zatím jediné brance. Tentokrát ale jeho centr Péreze nenašel. Následně ale po zisku míče ve středu pole fauloval Reece James a po úderu loktem je potrestán žlutou kartou.

35

Mingueza zastavil rychlý útok Chelsea jen za cenu faulu a je za to potrestán žlutou kartou.

33

33. Alejandro MARQUÉS - 0:1

33

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona jde zaslouženě do vedení! Abel Ruiz si skvěle počínal na levé straně, po narážečce s Mirandou se dostal před svého strážce, namířil si to přímo do vápna. Následně ještě našel nabíhajícího ALEJANDRA MARQUÉSE, který hlavou poslal míč do odkryté branky.

30

Dujon Sterling sestřelil před vápnem Puiga a Barcelona bude mít k dispozici velmi nebezpečnou pozici. Sterling je prvním potrestaným hráčem zápasu.

23

23. Barcelona Cummingovo zaváhání nepotrestala

23

Jamie Cumming nyní zaváhal při výběhu proti unikajícímu Pérezovi. Brankář Chelsea výkopem našel jen Marquése, který ale z dálky nedokázal potrestat chybu brankáře soupeře. Lehkou střelu poslal znovu jen ke Cummingovi.

Chelsea FC – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Marqués, 53. Marqués, 90+4. Ruiz

Karty:   30. Sterling (CHE), 42. James (CHE) – 35. Mingueza (BAR), 60. Orellana (BAR), 83. Peňa (BAR), 88. Miranda (BAR), 90+3. Morey (BAR)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.

Chelsea FC: Cumming – Sterling, Guehi (59. McEachran), Grant (C) – James, St. Clair, Maddox (74. Lamptey), McCormick, Familio-Castillo – Redan (69. Brown), Hudson-Odoi
Náhradníci: Bulka – Gallagher, Colley, McEachran, Brown, Uwakwe, Lamptey

FC Barcelona: Peňa – Morey, Mingueza (C), Brandariz, Miranda – Puig (90+4 Garcia), Orellana (75. Morer), Collado – Ruiz, Marqués (81. Jaime), Pérez
Náhradníci: Carevič – Jaime, Garcia, Morer, Comas, Tugarinov, Mortimer

Rozhodčí: Ekberg – Culum, Hallberg (všichni SWE)