Menu

Fotbal

UEFA Youth League

Chelsea FC – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

23.04.2018, 17:00 • Colovray Sports Centre, Nyon • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.33 3.6 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Barcelonští mladíci mohou slavit! Čtyři nastavené minuty jsou pryč a zápas končí vítězstvím španělského celku nad Chelsea 3:0.

Obrana dlouho v prvním poločase vládla nad útokem, oba týmy se zaměřovaly na defenzivu. Zlom přišel až po půlhodině hry, kdy si španělský gigant vytvořil tlak, donutil soupeře k několika odkopům a toho mladíci z Barcelony využili k úvodní brance zápasu. Abel Ruiz si skvěle poradil s obráncem na levém kraji, následně ve vápně naservíroval parádní centr na hlavu Alejandra Marquése a pro toho už nebyl problém dostat míč do odkryté branky. V úvodu druhé půle se po chybě Guehia prosadil podruhé v zápase Marqués, Chelsea dokázala reagovat tlakem, ale k kontaktní brance to nevedlo. Brown sice hlavičkoval z blízkosti do břevna, ale Peňa byl jinak jistý. V nastaveném čase poté potvrdil vítězství Barcelony třetí brankou Abel Ruiz. (18:53:04)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Puig, přichází Garcia.

90+4

90+4. Abel RUIZ - 0:3

90+4

Barcelona právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! Barcelona se po Moreyově vhazování dostala do rychlého útoku po pravém kraji, následně přihrával Puig na ABELA RUIZE, který si ještě kličkou připravil míč na pravačku a následně usměrnil střelu k levé tyči.

90+3

Za zdržování rozehrávky dostává žlutou kartu také Mateu Morey. To ale nyní hráčům Barcelony nemusí vadit.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90+1

Ještě jeden volný přímý kop rozehrával Callum Hudson-Odoi. Útočník londýnského celku kroutil míč před Peňu, ale velmi rychle je pískán faul Sterlinga.

90

Guillem Jaime trochu se štěstím získal míč na pravém kraji, poté se ve spolupráci s dalším střídajícím hráčem Morerem dostal do vápna, ale střela z velkého úhlu Cumminga nemohla překvapit.

89

Ignacio Peňa pomohl nyní svým spoluhráčům vyběhnutím pro balon do středu vápna. Brankář Barcelony byl navíc faulován a může tak rozehrávat z šestnáctky.

88

Miranda poslal k zemi rozběhnutého Jamese a je za to potrestán žlutou kartou. Hra se tak přesouvá na polovinu Barcelony.

87

Barcelona v klidu kombinuje, do rozehrávky se zapojil také Peňa. Po dlouhém nákopu udržel míč pro svůj celek Abel Ruiz. Grantův odkop v nouzi končí na tribuně.

86

Na druhé straně pálil po zasekávačce před vápnem Alex Collado. Po teči Dujona Sterlinga bude Barcelona rozehrávat rohový kop.

84

84. Brownova hlavička snížení nepřinesla

84

Velká šance na snížení končí na břevnu! Hudson-Odoi se perfektně uvolnil na levé straně, poté levačkou oslovil střídajícího Browna, který ale ve stoprocentní šanci hlavičkoval jen do břevna!

83

Mingueza hned dvakrát vyhrál hlavičkový souboj před vlastním vápnem. Při druhém střetu byl dokonce kapitán Barcelony faulován Brownem. Peňovi následně trvala rozehrávka o něco déle a brankář Barcelony dostává žlutou kartu.

82

Hudson-Odoi měl proti sobě na levém kraji jen jediného obránce, ale namířil si to do středu, kde ztroskotal proti Brandarizovi. Akce Chelsea znovu střelou nekončí.

81

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Marqués, přichází Jaime.

80

Londýnského týmu již příliš času nezbývá. Hudson-Odoi sice vybojoval míč na levé straně, poté se hra přesunula ke Sterlingovi, který ale přes Mirandu nepřešel.

79

Do otevřené obrany se hnali hned čtyři hráči v dresu Barcelony. Morer ale marně hledal nabíhajícího Péreze, ten byl perfektně pokryt Grantem.

78

Po rychlé rozehrávce ve středu pole se dostal k míči Familio-Castillo. Následný centr do vápna ale dokázal zpacifikovat Brandariz. Akce Chelsea ještě pokračovala, ale St. Clair pálil jen do boční sítě.

77

Chelsea se nepodařil získat míč ani po agresivním napadání. Když už to vypadalo, že by se Barcelona mohla přesunout až do vápna, tak Puig zkazil lehkou přihrávku na několik metrů.

76

Morer se ihned zapojil po příchodu na trávník do útočné akce Barcelony. Po přihrávce do vápna ale nedokázal ještě posunout balon na zcela volného Péreze.

75

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Orellana, přichází Morer.

74

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Maddox, přichází Lamptey.

74

Jandro Orellana mohl postupovat sám k vápnu, ale neměl si s kým narazit a tak raději zvolil přihrávku zpět na obránce. Mingueza následně vybojoval autové vhazování na útočné polovině.

73

Barceloně se vrací pohoda na kopačky. Ricard Puig sice ztratil míč, ale toho Chelsea nedokázala využít ani ke střele. Peňa si snadno došel pro balon na hranici malého vápna.

72

Familio-Castillo zabojoval u vlastního rohového praporku, poradil se s dvěma napadajícími hráči, ale poté poslal míč jen do souboje McCormickovi, který prohrál s Colladem.

71

Dalším faulem se provinil u středového kruhu také McCormick. Zdá se, že tlak Chelsea polevuje a to pochopitelně vyhovuje barcelonským hráčům, kteří stále drží dvoubrankové vedení.

70

Miranda se pokoušel projít do vápna z levého kraje. Chelsea se ale s přehledem ubránila. Puig znovu vybojoval míč ještě na útočné polovině, ale poté ho přihrával jen za postranní lajnu.

69

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Redan, přichází Brown.

68

Po delším čase se objevili u míče také Španělé. Orellova přihrávka nebyla dostatečně přesná, na druhou stranu tak mohl pádit Redan, ale ten si v souboji s Minguezem pomohl faulem.

66

Chelsea je stále u míče. Nyní si ale neporozuměl Redan s Jamesem a nepřesná přihrávka končí u Brandarize. Barcelona tak může na okamžik uklidnit hru.

65

Nadějná akce Chelsea. Reece James měl na pravé straně spoustu místa pro přechod do vápna, zpětnou přihrávkou našel Redana, který ale v dobré pozici netrefil balon ideálně a tak střela končí dalek od tyče.

64

Po srážce McCormicka s Orellanou zůstal na trávníku hráč londýnského týmu. Záložník Chelsea ale nebude potřebovat ani lékařské ošetření a tak se může pokračovat ve hře.

63

Barcelona se najednou dostala pod tlak. Chelsea určuje tempo posledních minut aktivní hrou na útočné polovině. Nyní ale zahnal spoluhráče nepřesnou přihrávkou až do autu Cumming.

61

61. Callum Hudson-Odoi pálil přes zeď jen do tyče

61

Ignacio Peňa si nechal postavit pětičlennou zeď. Hudson-Odoi perfektně zakroutil míč před hráče ve zdi, ale míč narazil jen do levé tyče. Peňa byl zcela bez šance, ale pomohla mu branková konstrukce. Následně už se hráči v modrých dresech k šanci nedostali.

60

Po hodině hry má nakročeno k trofeji Barcelona. Hudson-Odoi si ale nyní vybojoval slušnou pozici, kterou mu jen za cenu žluté karty překazil Orellana.

59

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Guehi, přichází McEachran.

58

Španělský tým si ví rady i s napadajícími soupeři. Dlouhým pasem na útočnou polovinu se prezentoval Brandariz, ale Španělé rychle o míč přišli. Stejně si ale vedl také Maddox na druhé straně.

57

Aktivita Chelsea se po druhé inkasované brance výrazně zvýšila. McCormick se pokusil zakončovat v pokutovém území přes hlavu, ale balon poslal jen vedle levé tyče.

56

Abel Ruiz se vytáhl na Sterlinga, následně ale nepřidal přesnou přihrávku na dvoubrankového střelce Marquése a akce Barcelony končí bez zakončení.

55

Chelsea si vytvořila tlak. Po rohovém kopu si dokázal naskočit na balon ale jen bránící Brandariz. Londýnský tým ještě zůstal před vápnem, ale další pokus Granta se k Peňovi nedostal.

53

53. Alejandro MARQUÉS - 0:2

53

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona dělá další krok k trofeji. ALEJANDRO MARQUÉS zabojoval na hranici vápna, donutil rozehrávajícího Guehia k chybě a následně zcela osamocen poslal míč zkušeně do sítě k levé tyči. Jamie Cumming byl bez šance.

52

Londýnský tým ve druhém poločase výrazně přitvrdil. Nyní se opřel do soupeře Grant a také je pískán faul.

50

Jandro Orellana se postavil k rozehrávce rohového kopu. V malém vápně ale byl nejvýše ze všech Jamie Cumming, který nyní podržel svůj tým jistým zákrokem.

49

Chelsea se nedaří získat míč, naopak Barcelona velmi snadno kombinuje v blízkosti středového kruhu. Nyní se dokonce prodíral po levé straně Miranda a vybojoval rohový kop.

48

48. Sterlingův faul ve středu trávníku volal po druhé žluté kartě

48

Také druhý poločas začíná aktivnější Barcelona. Mathue Morey vhodil míč do hry, následně se rozběhl středem Pérez, kterého střelil Sterling. Sterling už má jednu žlutou kartu z prvního poločasu a nyní ho hlavní rozhodčí ušetřil od druhé.

47

Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou fotbalisté Chelsea. K balonu se ale bleskově dostali Španělé. Puig si to namířil po brankové lajně do vápna, přes Granta ale neprošel.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:01.
Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak po první pětačtyřicetiminutovce vede Barcelona nad Chelsea 1:0.

Obrana dlouho v prvním poločase vládla nad útokem, oba týmy se zaměřovaly na defenzivu. Zlom přišel až po půlhodině hry, kdy si španělský gigant vytvořil tlak, donutil soupeře k několika odkopům a toho mladíci z Barcelony využili k úvodní brance zápasu. Abel Ruiz si skvěle poradil s obráncem na levém kraji, následně ve vápně naservíroval parádní centr na hlavu Alejandra Marquése a pro toho už nebyl problém dostat míč do odkryté branky. Chelsea se poté také odvážila k útokům, ale ani jednu Peňu nedokázal překvapit a tak je po prvním poločase blíže k trofeji Barcelona.

45

První poločas skončil.

45

Daishawn Redan zatím nebyl příliš vidět u balonu, ale nyní spolupracoval na pravé straně s Jamesem. Chelsea ale příliš dlouho míč neudržela a musí se vracet do obrany.

44

Minutu před pauzou se dostal k míči barcelonský záložník Alex Collado. Dlouhým nákopem před vápno našel Péreze, který si míč perfektně hrudí zpracoval. Obrana Chelsea se ale dokázala rychle vrátit a vytlačila soupeře až zpět na jeho polovinu.

42

Abel Ruiz předvedl podobný průnik jako při zatím jediné brance. Tentokrát ale jeho centr Péreze nenašel. Následně ale po zisku míče ve středu pole fauloval Reece James a po úderu loktem je potrestán žlutou kartou.

41

K rozehrávce rohového kopu se postavil Familio-Castillo. Nizozemec ve službách londýnského týmu ale přetáhl balon daleko za vápna a bez doteku hráčů budou Barcelonští vhazovat.

40

První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po chybě Mirandy se hnal po pravé straně k centru James. Ten také vybojoval pro Chelsea rohový kop a Barcelona se bude muset po delším čase také bránit.

39

Barcelona i nadále určuje ráz finálového utkání. Puig si nyní narazil s Ruizem, ale následně skvěle zasáhl v obraně Guehi, balon ale odrazil jen do středu pole, kde ho sbírá barcelonský Brandariz.

38

Právě Alex Collado si postavil míč k rohového praporku. Devatenáctiletý záložník hledal na hranici vápna Mirandu, který pálil z druhého doteku jen do obránce před sebou. Následně ještě střílel Orellana, ale Cumming byl ve středu branky výborně postavený.

37

Barcelona se zatáhla na okamžik do obrany, ale po Grantově faulu to mohou španělští mladíky znovu rozbalit v útoku. Colladova rána byla tečována a Barcelona bude rozehrávat rohový kop.

36

Po obdržené brance se dostává ke slovu také londýnský tým. McCormick zavezl míč do vápna, poté ho přenesl na Jamese, ale ten z prvního doteku centroval jen do připraveného Brandarize.

35

Mingueza zastavil rychlý útok Chelsea jen za cenu faulu a je za to potrestán žlutou kartou.

33

33. Alejandro MARQUÉS - 0:1

33

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona jde zaslouženě do vedení! Abel Ruiz si skvěle počínal na levé straně, po narážečce s Mirandou se dostal před svého strážce, namířil si to přímo do vápna. Následně ještě našel nabíhajícího ALEJANDRA MARQUÉSE, který hlavou poslal míč do odkryté branky.

32

Hráčům Chelsea se vůbec nedaří přechod do útoku. McCormick nyní hledal rozběhnutého Hudson-Odoie, ale míč končí až u Peni. Brankář Barcelony zatím příliš práce nemá.

31

Cumming si nechal postavit hned šestičlennou zeď, tu ještě hráči Barcelony značně rozšířili. Nakonec pálil Ruiz ale jen do zdi, která tak Chelsea zachránila. Konkrétně St. Clair zblokoval pokus Ruize.

30

Dujon Sterling sestřelil před vápnem Puiga a Barcelona bude mít k dispozici velmi nebezpečnou pozici. Sterling je prvním potrestaným hráčem zápasu.

29

Španělský tým pokračovala rohovým kopem. Na přední tyči ale nekompromisně odpravil do bezpečí kapitán Chelsea Joshua Grant.

28

Grant přeskočil ve středu pole při hlavičkovém souboji Orellana. Poté ale přišla lehká ztráta McCormicka a Barcelona se mohla znovu hrát do útoku. Vše končí zblokovanou střelou Carlese Péreze.

27

Perfektně se nyní uvolnil na levém kraji Puig. Následně se balon přesunul až k Pérezovi, který ale ze střední vzdálenosti poslal míč jen vysoko nad branku Angličanů.

25

Barcelona mohla jít do rychlého protiútoku. V situaci třech útočníků proti dvěma obráncům, ale zaváhal Pérez, který přihrávkou zahnal Collada a bylo po akci.

24

Barcelonští pokračují v kombinaci. O překvapivý centr se pokusil Morey, ale ve pokutovém území londýnského týmu nebyl nikdo v tmavě červeném dresu.

23

23. Barcelona Cummingovo zaváhání nepotrestala

23

Jamie Cumming nyní zaváhal při výběhu proti unikajícímu Pérezovi. Brankář Chelsea výkopem našel jen Marquése, který ale z dálky nedokázal potrestat chybu brankáře soupeře. Lehkou střelu poslal znovu jen ke Cummingovi.

22

Chelsea si vybojoval další možnost od rohového praporku. Před Peňu centroval znovu Familio-Castillo, ale i nyní hlavičkoval jen barcelonský obránce. Následně je navíc pískán faul Guehiho a balon má Barcelona.

21

Nyní byl ale faulován na třiceti metrech od branky Hudson-Odoi a Chelsea měla k dispozici rozehrávku volného přímého kopu. Balon poslal do vápna Familio-Castillo, ale Mingueza s přehledem hlavičku do bezpečí.

20

Chelsea se musí zatím povětšinou bránit. Nyní to chtěl vyvrátit na pravé straně hrající Reece James, ale podobně jako před malou chvílí mu balon utekl za postranní lajnu.

19

Miranda je zatím nejaktivnějším hráčem Barcelony. Jako obránce se znovu pokusil projít do vápna, ještě před šestnáctkou se rozhodl pálit a byla z toho dělovka nad branku londýnského celku.

18

S postupujícím časem se tempo zápasu lehce zvyšuje. Ruiz prostrkával míč do vápna na nabíhajícího Marquése, ale fotbalista z Venezuely nedokázal zpracovat a poté už končí balon u Cumminga.

17

Ani Barcelona svůj první rohový kop nevyužila podle představ. Po rozehrávce do kombinace přišla rychlá ztráta a Cumming si tak mohl oddechnout.

16

Juan Miranda si to namířil z postu levého krajního obránce až do vápna. Na hranici šestnáctky se po kontaktu se Sterlingem poroučel k zemi, ale hlavní rozhodčí faul nepíská.

15

Úvodní rohový kop Chelsea neproměnila k zakončení. Naopak Barcelona se hnala do nebezpečného brejku. Ten ale končí hned za půlící lajnou po povedeném obranném zákroku Granta.

14

Abel Ruiz si výborně přebral míč na levém kraji, poté chtěl obejít Jamese, ale balon mu utekl za postranní lajnu. Toho mohl využít právě James, který po chvíli centroval před Peňu a až na zadní tyči odklízel míč do bezpečí Mingueza.

13

Vyčkávaná pokračuje. Guehi dokázal udržet na zádech nabíhajícího Ruize a balon tak doskákal až ke Cummingovi.

12

Cumming dostal do potíží Guehiho. Střední obránce Chelsea musel obcházet hned dva protihráče před vlastním vápnem, nakonec je ale faulovaný a Angličané mohou rozehrávat z klidové pozice.

11

Ani jeden z týmů se v úvodu příliš do útoku nežene. Nyní vyzkoušel postup k Peňovi po pravém kraji Reece James. Nepřesnou přihrávkou ale ztratil míč a tak je řada s útokem znovu na Barceloně.

10

První finálová desetiminutovka střelu nepřinesla. Barcelona sice drží balon více na kopačkách, ale až před Cumminga se zatím nedostala. Skvěle nyní před vápnem zasáhl Joshua Grant a zamezil tak střele Péreze.

9

Luke McCormick nyní kouzlil s míčem na pravé straně, poradil si s Mirandou, ale ten ho dokázala nakolik zbrzdit, že dal možnost Brandarizovi předskočit McCormick a Barcelona tak znovu drží balon.

8

Problémy s rozehrávkou měl také Jamie Cumming. Brankář Chelsea se musel vypořádat hned s dvojicí napadajících hráčů soupeře, nakonec odpravil míč jen k Colladovi, který byl ve středu pole.

7

Tentokrát musel přidat při návratu do obrany také Oscar Mingueza. Kapitán Barcelony se ale stačil vrátit k míči ještě před napadajícím Redanen. Španělský celek tak může i nadále držet míč pod kontrolou.

6

Teď už to vypadali z pohledu Barcelony nadějněji. Collado se dokázal uvolnil před vápnem, následně ještě centroval na zadní tyč, ale Ruiz už na přetažený míč nedosáhl a Cumming tak může rozehrávat.

5

Ve středovém kruhu byl faulován Jacob Maddox. Chelsea se tak dostala snadno k balonu, ale ani Angličané se dále než za půlící lajnu neprobojovali.

4

Chelsea vysunula napadání až téměř k vápnu Barcelony. Brandariz ale ve spolupráci s kapitánem Minguezou si ale s nebezpečnou situací poradili. Do rozehrávky se nakonec zapojil i Peňa, který našel na pravé straně Moreye a poté již končí míč od Granta za postranní lajnou.

3

Také Chelsea si to namířila přímočaře do vápna. McCormickův centr se ale ještě do šestnáctky nepodíval. Londýnský tým ale pokračuje v držení míče.

2

O úvodní rozehrávku se postaral Alejandro Marqués, útočník Barcelony. Velmi rychle Španělé vyrazili do útoku. Na pravé straně byl ale ubráněn Grantem Puig.

1

Utkání právě začalo.
Ve švýcarském Nyonu se vše chystá k zahájení utkání o cennou trofej UEFA Youth League. Švédské trio rozhodčích v čele s Andreasem Ekbergem již přivádí na trávník obě úvodní jedenáctky.
Úvodní sestavy:

Chelsea FC: Cumming – Sterling, Guehi, Grant (C) – James, St. Clair, Maddox, McCormick, Familio-Castillo – Redan, Hudson-Odoi
Náhradníci: Bulka – Gallagher, Colley, McEachran, Brown, Uwakwe, Lamptey

FC Barcelona: Peňa – Morey, Mingueza (C), Brandariz, Miranda – Puig, Orellana, Collado – Ruiz, Marqués, Pérez
Náhradníci: Carevič – Jaime, Garcia, Morer, Comas, Tugarinov, Mortimer

Rozhodčí: Ekberg – Culum, Hallberg (všichni SWE).
Chelsea FC

Mladíci z londýnského týmu letos v UEFA Youth League prohráli jen jedinkrát. V základní skupině si poradili dvakrát s Karabachem i Atleticem Madrid. Úvodní střetnutí v domácím prostředí s AS Řím ale Londýňanům nevyšlo podle představ, Chelsea prohrála 0:2, ale z Říma si naopak odvezla vítězství 3:1 a ta jí zaručila první příčku v základní skupině C.

V play-off nejprve v osmifinále jasně přehrála 5:2 nizozemský Feyenoord. Ve čtvrtfinále s Realem Madrid sice Chelsea musela dohrávat více než dvacet minut jen v deseti, když se nechal vyloučit záložník Jacob Maddox. V tu dobu ale londýnský celek vedl 3:2 a svůj náskok dokázal ještě v nastaveném čase druhého poločasu navýšit na konečných 4:2.

Semifinálová bitva s hráči Porta musel rozhodnout až penaltový rozstřel. Úvodní poločas skončil po brankách Redana a Quieróse nerozhodně 1:1. Podobně dopadlo také druhé dějství, v závěru dokázal za Chelsea vyrovnat kapitán Joshua Grant a šlo se do penalt. V sedmé sérii zaváhal portský Bessa a z postupu se tak radoval londýnský celek. Ve finále se však bude muset Chelsea obejít bez vykartovaného Chalobaha, který právě v semifinále dostal zbytečnou žlutou kartu a o nejdůležitější duel sezony tak přijde.
FC Barcelona

Španělský gigant prošel až do finále bez porážky. V základní skupině s Juventusem, Olympiakosem a Sportingem si Barcelona vedla více než skvěle. Ze šest zápasů ztratila jen dva body za remízu v posledním měření sil se Sportingem 1:1. Právě branka útočníka Sportingu Rafaela Leaoa byla jediná, kterou Barcelona inkasovala v základní skupině.

V osmifinále s PSG rozhodla jediná branka. O tu se postaral půlhodinu před koncem barcelonský Carles Perez a PSG tak zůstalo před branami čtvrtfinále. V něm naopak zazářila Barcelona, v utkání s Atleticem Madrid se ujala Barcelona vedení 2:0 již v prvním poločase a svůj náskok ustrážila až do konce.

Páteční semifinálová přestřelka v semifinále s Manchesterem City dopadla lépe pro španělský celek. Úvodní poločas skončil 5:2 ve prospěch Barcelony, City navíc po vyloučení Gonzaleze dohrávalo více než padesát minut v deseti. Ve druhém poločase se i v oslabení dokázalo dvakrát prosadit, ale Barcelona nakonec slavila postup po vítězství 5:4.
Krásný pondělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Ve švýcarském Nyonu dnes vyvrcholí UEFA Youth League. Ve finálovém boji o prestižní trofej se utká Chelsea s Barcelonou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Chelsea FC – FC Barcelona

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Marqués, 53. Marqués, 90+4. Ruiz

Karty:   30. Sterling (CHE), 42. James (CHE) – 35. Mingueza (BAR), 60. Orellana (BAR), 83. Peňa (BAR), 88. Miranda (BAR), 90+3. Morey (BAR)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 18:15.

Chelsea FC: Cumming – Sterling, Guehi (59. McEachran), Grant (C) – James, St. Clair, Maddox (74. Lamptey), McCormick, Familio-Castillo – Redan (69. Brown), Hudson-Odoi
Náhradníci: Bulka – Gallagher, Colley, McEachran, Brown, Uwakwe, Lamptey

FC Barcelona: Peňa – Morey, Mingueza (C), Brandariz, Miranda – Puig (90+4 Garcia), Orellana (75. Morer), Collado – Ruiz, Marqués (81. Jaime), Pérez
Náhradníci: Carevič – Jaime, Garcia, Morer, Comas, Tugarinov, Mortimer

Rozhodčí: Ekberg – Culum, Hallberg (všichni SWE)