Menu

Futsal

Liga mistrů

Sporting Lisabon – Movistar Inter FS

2:5

konec (1:3)

22.04.2018, 20:00 • Príncipe Felipe, Zaragoza • Finále • Štěpán Slovák

Tipsport: 4.3 4.36 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

40

Movistar právě vstřelil branku!
Sporting to i nadále zkoušel bez brankáře, Inter přidává jen pár vteřin před koncem definitivní pojistku. POLA se trefil přes celé hřiště, o vítězi je rozhodnuto!

38

Do branky se tedy dostal Sousa. Gadeia ani v tomto případě nedokázal uspět, Lisabon tak ještě živí naděje na nějaký zvrat!

38

Míč si vzal na starost Gadeia. Brankář Marcao vyběhl dříve, než měl, vidí tak žlutou kartu, Inter si celou situaci zopakuje ještě jednou!

38

Cardinal si pomohl faulem na středu hřiště. Bylo to zezadu, rozhodčí uděluje žlutou kartu, následuje desetimetrový kop pro Inter!

38

Po chybě v rozehrávce se úplně sám před španělskou brankou ocitl Dieguinho. Ten ve stoprocentní příležitosti však minul branku!

37

Tým Sporting Lisabon právě vstřelil branku! Portugalci přeci jen dramatizují závěr dnešního utkání! DIOGO dostal dobrou přihrávku na střed, počkal si na skluz Ortize, poté ranou z šesti metrů překonal brankáře Herrera!

36

Neskutečné! Ricardinho si všiml špatného postavení brankáře Marcaa a zvolil střelu přes celé hřiště. Balón skončil na tyči, to mohl být klidně gól roku!

35

Ricardinho míč vybojoval pro Ortize. Kapitán Interu střílel přes celé hřiště do prázdné branky, kterou nakonec minul!

32

Gadeia na nic nečekal, po přihrávce střílel! Pokus fotbalisty španělského celku skončil na tyči, za Marcaem zvonila branková konstrukce!

29

Opět pálil Merlim! Herrero míč vyrazil pouze před sebe, kapitán Ortiz vzápětí odkopl raději do zámezí, autový kop pro Sporting.

28

Do skluzu šel Daniel. Ten místo balónu zasáhl Dioga a nemůže se divit, že vidí žlutou kartu. Dobrá příležitost pro Sporting na snížení!

27

Na druhé straně se popáté mohl prosadit Inter! Opět u toho byl Ricardinho, proti kterému na poslední chvíli zasáhl Marcao!

26

Rafael přišel o míč, Divanei poté přehazoval Herrera. Ten vše přečetl, připsal si snadný zákrok a rychle rozerhál!

23

23. RAFAEL - 1:4

23

Movistar právě vstřelil branku!
Do ojedinělé akce se dostal RAFAEL. Ten udělal kličku, poté vystřelil kolem obránce. Marcaovi míč proletěl mezi nohama, Inter jde do tříbrankového náskoku!

17

Oddechový čas pro španělský tým Inter Movistar!

16

Dobrou přihrávku dostal Diogo, který na nic nečekal a střílel na bližší tyčku. Jeho pokus nakonec skončil těsně vedle branky!

14

14. ELISANDRO - 1:3

14

Movistar právě vstřelil branku!
ELISANDRO byl zády k brance, udělal si prostor, poté neskutečnou ranou vystřelil pod horní tyč! Inter přidává další přesný zásah a odskakuje do dvoubrankového vedení!

12

Portugalci mohli srovnat! Balón teď směřoval do prázdné branky, Ricardinho se stihl vrátit a ještě před brankovou čarou odkopl do bezpečí!

10

Lavička Sportingu si vzápětí vyžádala čas na poradu!

10

10. RICARDINHO - 1:2

10

Movistar právě vstřelil branku!
Tak to byla další futsalová paráda! RICARDINHO si míč navedl na střed, poté z nějakých patnácti metrů vystřelil pod horní tyčku, Sousa byl bez šance!

9

Obrovská příležitost pro Movistar! Gadeia se dostal do zakončení, balón poté směřoval do tyče. Španělé se dožadovali odpískání gólu, míč se pravděpodobně za brankovou čáru nedostal!

8

8. Diego CAVINATO - 1:1

8

Tým Sporting Lisabon právě vstřelil branku! Alex Merlim zatáhl po levé straně, poté přihrával na zadní tyčku. DIEGO CAVINATO z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Herrera a srovnal!

4

Španělé mohli přidat další branku, za brankářem Sousou zvonilo břevno! Zatím sledujeme výborné utkání, jedna šance střídá druhou!

3

3. GADEIA - 0:1

3

Movistar právě vstřelil branku!
Rychlou přihrávku na útočnou polovinu poslal Ricardinho. GADEIA míč zpracoval, obešel obránce, střelou pod horní tyčku otevřel skóre dnešního utkání! To byla futsalová paráda!

3

Dlouhý balón na Dieguinha, který v akrobatickém zakončení mířil na zadní tyčku. Herrero si připsal nesmírně důležitý zákrok nohou!

2

Gadeia získal balón a dostával se do slibné příležitosti! Přišel však jasný faul od Alexe Merlima, který pochopitelně vidí žlutou kartu.

1

A hned tu byla první příležitost pro Inter! Rafael ani nadvakrát nepřekonal Sousu, který si připsal velmi jistý zákrok!

Sporting Lisabon – Movistar Inter FS

2:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 8. Cavinato (Merlim), 37. Diogo (Divanei) – 3. Gadeia (Ricardinho), 10. Ricardinho (Gadeia), 14. Elisandro (Ricardinho), 23. Rafael (Ortiz), 40. Pola

Karty:   2. Merlim (LIS), 38. Cardinal (LIS), 38. Marcao (LIS) – 28. Daniel (MVS)

Sporting Lisabon: Sousa (Marcao) – Cary, Matos (C), Merlim, Cardinal – Divanei, Diogo, Déo, Japa, Dieguinho, Cavinato, Varela, Fortino

Movistar Inter FS: Herrero (Gonzalez) – Ortiz (C), Ricardinho, Gadeia, Rafael – Bebe, Daniel, Pola, Solano, Bruno, Borja, Elisandro, Serginho

Rozhodčí: Sorescu (ROU), Tomič (CRO) – Galante (ITA)