Menu

Futsal

Liga mistrů

Sporting Lisabon – Movistar Inter FS

2:5

konec (1:3)

22.04.2018, 20:00 • Príncipe Felipe, Zaragoza • Finále • Štěpán Slovák

Tipsport: 4.3 4.36 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (21:57:56)
UEFA Futsal Cup 2017/2018 je u konce. Španělský velikán Inter Movistar dokázal obhájit triumf z loňského roku a opět se může radovat. Sporting dnes většinu utkání tahal za kratší konec, na vítězství měl obrovskou zásluhu Ricardinho, který byl hned u tří branek svého týmu, v závěru byl dokonce vyvoláván španělskými příznivci. Historie soutěže s tímto názvem je u konce, od příští sezóny pak půjde o UEFA Futsal Champions League.

Konec zápasu.

40

Movistar právě vstřelil branku!
Sporting to i nadále zkoušel bez brankáře, Inter přidává jen pár vteřin před koncem definitivní pojistku. POLA se trefil přes celé hřiště, o vítězi je rozhodnuto!

40

Rozběhla se závěrečná minuta, Inter bez větších problémů kontroluje závěr utkání. Ke střele se ještě dostal Merlim, jeho pokus byl zblokovaný.

39

Lisabonští futsalisté teď dlouho drželi balón před brankou soupeře. Ricardinho nedokázal zakončit přes celé hřiště, o míč přišel.

38

Do branky se tedy dostal Sousa. Gadeia ani v tomto případě nedokázal uspět, Lisabon tak ještě živí naděje na nějaký zvrat!

38

Míč si vzal na starost Gadeia. Brankář Marcao vyběhl dříve, než měl, vidí tak žlutou kartu, Inter si celou situaci zopakuje ještě jednou!

38

Cardinal si pomohl faulem na středu hřiště. Bylo to zezadu, rozhodčí uděluje žlutou kartu, následuje desetimetrový kop pro Inter!

38

Diogo si pomohl faulem. Portugalský celek se dostává v tomto ohledu do problémů, to byl už pátý nedovolený zákrok ve druhém poločase.

38

Po chybě v rozehrávce se úplně sám před španělskou brankou ocitl Dieguinho. Ten ve stoprocentní příležitosti však minul branku!

37

Tým Sporting Lisabon právě vstřelil branku! Portugalci přeci jen dramatizují závěr dnešního utkání! DIOGO dostal dobrou přihrávku na střed, počkal si na skluz Ortize, poté ranou z šesti metrů překonal brankáře Herrera!

36

Neskutečné! Ricardinho si všiml špatného postavení brankáře Marcaa a zvolil střelu přes celé hřiště. Balón skončil na tyči, to mohl být klidně gól roku!

36

Do prázdné brány teď střílel také Gadeia. Jeho pokus byl hodně nepřesný, Sportingu už příliš času na nějaký zvrat nezbývá!

35

Ricardinho míč vybojoval pro Ortize. Kapitán Interu střílel přes celé hřiště do prázdné branky, kterou nakonec minul!

34

Merlim se zapojuje jako pátý hráč Sportingu. Portugalci to zkouší bez brankáře, v tuto chvíli budou rozehrávat rohový kop.

34

Odvážnou kličku dělal zhruba tři metry od vlastní branky Bebe. Nakonec mu to vyšlo, Diogo si následně pomohl pouze faulem.

33

Následný rohový kop rozehrál Bebe, který přihrával před branku. Pro balón si doběhl Marcao, který s ním rychle vyběhl směrem dopředu.

33

K další střele se dostal Daniel. Marcao byl i v tuto chvíli pozorný, hraje se však převážně před brankou Sportingu, což Interu vyhovuje.

32

Gadeia na nic nečekal, po přihrávce střílel! Pokus fotbalisty španělského celku skončil na tyči, za Marcaem zvonila branková konstrukce!

32

Hraje se hodně tvrdě. Na zemi teď chvíli ležel Herrero, který po kratším ošetření nejspíše zase zasáhne do utkání.

31

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka druhého poločasu. Favorit si i nadále drží tříbrankový náskok, Sporting se nemůže prosadit.

30

Sporting míč zakopává do autu, na zemi zůstává ležet jeden z futsalistů španělského týmu, kterého při pádu nešťastně zasáhl noha brankáře Marcaa.

30

Bebe si v souboji s Merlimem pomohl faulem. Jde o druhý faul pro Inter v této dvacetiminutovce, u míče stále Lisabon.

29

Opět pálil Merlim! Herrero míč vyrazil pouze před sebe, kapitán Ortiz vzápětí odkopl raději do zámezí, autový kop pro Sporting.

29

Na levé straně dostal těžkou přihrávku Cardinal, který střílel z otočky. Jeho pokus skončil pouze vysoko nad brankou!

28

Rozehrávku si vzal na starost Merlim. Ten trefil pouze padajícího Daniela, který odčinil předchozí zákrok, Portugalci zůstávají u balónu.

28

Do skluzu šel Daniel. Ten místo balónu zasáhl Dioga a nemůže se divit, že vidí žlutou kartu. Dobrá příležitost pro Sporting na snížení!

27

Na druhé straně se popáté mohl prosadit Inter! Opět u toho byl Ricardinho, proti kterému na poslední chvíli zasáhl Marcao!

26

Rafael přišel o míč, Divanei poté přehazoval Herrera. Ten vše přečetl, připsal si snadný zákrok a rychle rozerhál!

26

Hra se teď hodně kouskuje, oba celky střídají. Movistar už rozhodně nikam spěchat nebude, Inter si drží tříbrankový náskok.

25

Nejprve střílel Dieguinho, jehož pokus zbyl zblokovaný. O malou chvíli později pálil Varela, ten pro změnu minul branku!

24

Na tahu je portugalský tým, který se na útočné polovině snaží něco vymyslet. Zatím marně, Inter brání na jedničku.

23

23. RAFAEL - 1:4

23

Movistar právě vstřelil branku!
Do ojedinělé akce se dostal RAFAEL. Ten udělal kličku, poté vystřelil kolem obránce. Marcaovi míč proletěl mezi nohama, Inter jde do tříbrankového náskoku!

23

Hodně opatrný začátek Interu v úvodu druhého poločasu. Španělé zatím nechávají hrát svého portugalského protivníka.

22

V hlavní roli znovu Merlim, který si pomohl útočným faulem v souboji s Ricardinhem. Inter se zatím nikam nežene.

22

Merlim rozehrával rohový kop, přihrál na Matose. Střela kapitána Sportingu byla zblokovaná, Lisabon zůstává u balónu.

21

Jako první se ke střele ve druhé dvacetiminutovce dostal Ricardinho. Jeho pokus minul branku, rozehrávat bude Marcao.

21

Začal druhý poločas.
Je to tak, úvodní dvacetiminutovka hry je za námi. Favorit ze Španělska vede dvoubrankovým rozdílem. Největší zásluhu na tom má především Ricardinho, který je již tradičně k nezastavení. Sledujeme výborný futsal plný příležitostí na obou stranách!

20

První poločas skončil.

20

Inter drží balón a kombinuje na vlastní polovině. První poločas se blíží ke svému konci, víc už se nejspíše nestane.

20

Rozběhla se závěrečná minuta prvního poločasu. Matos byl posledním hráčem, který se dotkl míče, bude to balón pro Herrera.

19

Na jedné straně zakončoval Ricardinho, na té druhé pak Merlim. Oba střelecké pokusy byly nepřesné, rozehrávat bude Herrero.

19

Merlim si v souboji s Danielem pomohl faulem. Jde o už pátý faul portugalského klubu v dosavadním průběhu prvního poločasu.

18

Brankář Sousa se dostal do komplikací, balón pro jistotu odkopl do zámezí. Inter s následnou rozehrávkou nikam nepospíchá, Španělé střídají.

17

Oddechový čas pro španělský tým Inter Movistar!

17

Kapitán Ortiz si v souboji pomáhal nedovoleně, Lisabon se dožadoval odpískání pokutového kopu. Místo toho vznikl brejk Interu, který žádné nebezpečí pro Sousu nepřinesl.

16

Ke střele se dostal Merlim, brankář Herrero vyrazil na rohový kop, který bude rozehrávat právě Merlim. Lisabon je v posledních minutách aktivnějším týmem.

16

Dobrou přihrávku dostal Diogo, který na nic nečekal a střílel na bližší tyčku. Jeho pokus nakonec skončil těsně vedle branky!

15

Cardinal dostal úder do obličeje a zůstal ležet na hrací ploše. Čtvrtý faul v prvním poločase také na španělské straně.

14

Přihrávka hledala Daniela, který míč už nedokázal stihnout na hrací ploše. Futsalista Interu hned běží na střídačku.

14

14. ELISANDRO - 1:3

14

Movistar právě vstřelil branku!
ELISANDRO byl zády k brance, udělal si prostor, poté neskutečnou ranou vystřelil pod horní tyč! Inter přidává další přesný zásah a odskakuje do dvoubrankového vedení!

13

Brankář Sousa dostal spoustu prostoru a rozhodl se pro střelu. Ta byla zblokovaná, Lisabon však stále zůstává u balónu.

12

Portugalci mohli srovnat! Balón teď směřoval do prázdné branky, Ricardinho se stihl vrátit a ještě před brankovou čarou odkopl do bezpečí!

12

Dieguinho pálil z otočky! Fotbalista Sportingu trefil pouze vnější tyč, skóre se nemění, rozehrávat bude brankář Herrero.

11

Inter má nyní navrch, balón v podstatě nepůjčuje svému soupeři a hru kontroluje. Futsalisté Lisabonu napadají vysoko.

10

Lavička Sportingu si vzápětí vyžádala čas na poradu!

10

10. RICARDINHO - 1:2

10

Movistar právě vstřelil branku!
Tak to byla další futsalová paráda! RICARDINHO si míč navedl na střed, poté z nějakých patnácti metrů vystřelil pod horní tyčku, Sousa byl bez šance!

9

Obrovská příležitost pro Movistar! Gadeia se dostal do zakončení, balón poté směřoval do tyče. Španělé se dožadovali odpískání gólu, míč se pravděpodobně za brankovou čáru nedostal!

9

Dlouhá kombinace mezi Ortizem a Ricardinhem. Bude z toho rohový kop pro španělský tým z levé strany, Inter má nyní navrch.

8

Už se zase pokračuje, kapitán Ortiz dostal spoustu prostoru, balón však netrefil podle svých představ, míč skončil vedle branky.

8

Hodně ostrý dopad na hrací plochu. Hra je přerušena, brankář Lisabonu Sousa zůstává ležet na palubovce a nevypadá to s ním nejlépe.

8

8. Diego CAVINATO - 1:1

8

Tým Sporting Lisabon právě vstřelil branku! Alex Merlim zatáhl po levé straně, poté přihrával na zadní tyčku. DIEGO CAVINATO z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Herrera a srovnal!

7

Rychlá rozehrávka, zakončoval kapitán Matos. Ten přestřelil branku, sedmá minuta se blíží ke svému konci, Španělé stále vedou.

7

Daniel hlavičkoval zády k brance. To bylo obtížné, balón skončil vedle branky, Sousa bere míč a rychle rozehrává.

6

Fortino fauloval Polu na útočné polovině, to je už čtvrtý faul Lisabonu, který se v tomto ohledu dostává do obrovských komplikací.

6

Portugalci mají po pěti minutách už tři fauly. Následnou rozehrávku si vzal na starost Ricardinho, Sousa měl dobrý výhled a připsal si další zákrok.

5

Sporting bude rozehrávat, ještě předtím ale střídá. Hra se teď hodně kouskuje, čas popobíhá po pár vteřinách.

5

Tempo hry se nyní trochu zklidnilo, zahrál si také brankář Herrero, Inter hledá skulinku v defenzivě svého soupeře.

4

Španělé mohli přidat další branku, za brankářem Sousou zvonilo břevno! Zatím sledujeme výborné utkání, jedna šance střídá druhou!

3

3. GADEIA - 0:1

3

Movistar právě vstřelil branku!
Rychlou přihrávku na útočnou polovinu poslal Ricardinho. GADEIA míč zpracoval, obešel obránce, střelou pod horní tyčku otevřel skóre dnešního utkání! To byla futsalová paráda!

3

Dlouhý balón na Dieguinha, který v akrobatickém zakončení mířil na zadní tyčku. Herrero si připsal nesmírně důležitý zákrok nohou!

3

Elisandro se prokličkoval do dobré příležitosti, balón mu na poslední chvíli utekl. Obrovský podíl na tom měl brankář Sousa!

2

O následnou rozehrávku se postaral Elisandro! Míč skončil vedle branky, byla tam teč, Inter i nadále zůstane u balónu.

2

Gadeia získal balón a dostával se do slibné příležitosti! Přišel však jasný faul od Alexe Merlima, který pochopitelně vidí žlutou kartu.

1

A hned tu byla první příležitost pro Inter! Rafael ani nadvakrát nepřekonal Sousu, který si připsal velmi jistý zákrok!

1

O úvodní výkop se postarali španělští fotbalisté. Ti zatím drží balón na své polovině a vyčkávají, Sporting se rozhodně nikam nežene.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sporting Lisabon: Sousa (Marcao) – Cary, Matos (C), Merlim, Cardinal – Divanei, Diogo, Déo, Japa, Dieguinho, Cavinato, Varela, Fortino

Inter Movistar: Herrero (Gonzalez) – Ortiz (C), Ricardinho, Gadeia, Rafael – Bebe, Daniel, Pola, Solano, Bruno, Borja, Elisandro, Serginho

Rozhodčí: Sorescu (ROU), Tomič (CRO) – Galante (ITA).
Sporting Lisabon neměl v semifinále větší problémy, poradil si s maďarským celkem ETO Futsal Györ (6:1) a postoupil do utkání o titul! Na druhé straně Movistar. Viděli jsme čistě španělské semifinále, ve kterém Barcelona nakonec padla tím nejtěsnějším možným rozdílem (2:1). Inter Movistar je už potřetí v řadě ve finále UEFA Futsal Cupu! Dokáže obhájit triumf z loňského roku? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Situace z loňského ročníku se opakuje! Ve finále máme stejné dva celky, jako tomu bylo v sezóně 2016/2017. Aby toho nebylo málo, utkání bude řídit i stejná dvojice, jako v minulém roce. Bude to Bogdan Sorescu z Rumunska a Saša Tomič z Chorvatska. Loňské finále patřilo jednoznačně Španělům, Inter zvítězil 7:0 a do role favorita je sázkovými kancelářemi pasován i dnes!
Pěkný večer přeji všem příznivcům futsalu. UEFA Futsal Cup má na programu poslední dva zápasy, které určí medailové umístění. Ve finále nás čeká utkání, ve kterém Sporting Lisabon narazí na Inter Movistar.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Sporting Lisabon – Movistar Inter FS

2:5

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 8. Cavinato (Merlim), 37. Diogo (Divanei) – 3. Gadeia (Ricardinho), 10. Ricardinho (Gadeia), 14. Elisandro (Ricardinho), 23. Rafael (Ortiz), 40. Pola

Karty:   2. Merlim (LIS), 38. Cardinal (LIS), 38. Marcao (LIS) – 28. Daniel (MVS)

Sporting Lisabon: Sousa (Marcao) – Cary, Matos (C), Merlim, Cardinal – Divanei, Diogo, Déo, Japa, Dieguinho, Cavinato, Varela, Fortino

Movistar Inter FS: Herrero (Gonzalez) – Ortiz (C), Ricardinho, Gadeia, Rafael – Bebe, Daniel, Pola, Solano, Bruno, Borja, Elisandro, Serginho

Rozhodčí: Sorescu (ROU), Tomič (CRO) – Galante (ITA)