Menu

Fotbal

Belgická liga

Standard Lutych – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:1)

18.04.2018, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • O titul • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.14 3.3 3.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Valerij Lučkevič ještě v závěru zápasu fauloval ve středu útočné poloviny svého týmu a viděl žlutou kartu.

90+4

Guillermo Ochoa vyběhl z brány trošku unáhleně, jenže Silvere Ganvoula byl domácím brankářem na levé straně šestnáctky vytlačen do ostrého úhlu, ze kterého už nedokázal vystřelit ani přesně přihrát! Blíží se konec.

90+2

Kenneth Saief nádherně odcentroval z pravé strany hřiště a posadil míč na hlavu střídajícího Silvera Ganvouly, jehož hlavička těsně minula pravý horní roh brány! Nyní moc nechybělo.

90

Nad rámec zápasu bylo nastaveno 5 minut!

85

Kenneth Saief se na obranné polovině svého týmu u rohového praporku marně dožadoval autového vhazování a za protesty mu navíc hlavní rozhodčí udělil žlutou kartu.

83

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Mehdi Carcela-González, přichází Carlinhos.

79

Kenneth Saief se krásně prohnal na levé straně šestnáctky u brankové čáry kolem jednoho z obránců Standardu a po jeho zpětné přihrávce se v blízkosti značky pokutového kopu dostal ke střele Silvere Ganvoula, který mohl vyrovnat na 2:2, jeho střelu mířící pod břevno ale Guillermo Ochoa skvěle vyrazil! Obrovská příležitost hostů.

77

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Răzvan Marin, přichází Uche Henry Agbo.

77

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Rjōta Morioka, přichází Massimo Bruno.

69

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Alexandru Chipciu.

61

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Łukasz Teodorczyk, přichází Silvere Ganvoula.

60

60. Mehdi CARCELA-GONZÁLEZ - 2:1

60

Standard právě vstřelil branku!
MEHDI CARCELA-GONZÁLEZ si v blízkosti pravého rohu pokutového území zpracoval míč po diagonálním pasu z osy hřiště a po navedení míče na levačku krásnou střelou z hranice šestnáctky zamířil technickou přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči! Standard podruhé vede.

48

Răzvan Marin už zvedal ruce nad hlavu, když po kolmém pasu za obranu a špatném odkopu hostujících obránců napřáhl v blízkosti pravé tyče k pohotovému voleji, jeho rána ale byla sražena na rohový kop! Odnesl ji Josué Sá.

46

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Valerij Lučkevič.

41

Standard Lutych mohl bleskově odpovědět, jenže přízemní střela z pravé strany šestnáctky byla odvrácena a následná patička jednoho z domácích hráčů přes hlavu zamířila ze vzduchu do rukavic Matze Selse! Skóre se nezměnilo.

40

40. Adrien TREBEL - 1:1

40

Anderlecht právě vstřelil branku!
Fotbalisté Anderlechtu na levé straně hřiště rozehrávali rohový kop a po odvráceném centru na přední tyči se zpoza šestnáctky bez přípravy parádně opřel do míče ADRIEN TREBEL, jehož přízemní střela s přispěním jednoho z domácích obránců zamířila k levé tyči! Guillermo Ochoa zůstal stát jako přikovaný k brankové čáře.

39

39. Anderlecht ani nadvakrát nedokázal vyrovnat na 1:1!

39

Rjōta Morioka využil fantastického sklepnutí spoluhráče a zpoza šestnáctky napřáhl bez přípravy k prudké přízemní střele, která se od pravé tyče odrazila zpět do hry! Poté přišla pohotová střela z hranice šestnáctky na levé straně hřiště, kterou na přední tyči Guillermo Ochoa výtečně vyrazil na rohový kop!

37

Ivan Obradović si uprostřed hřiště nabíhal na přihrávku a u levé postranní čáry do něj levým ramenem tvrdě narazil Giorgos Koutroubis, který viděl podle mě přísnou žlutou kartu.

29

Guillermo Ochoa se také nevyvaroval obrovské chyby, když podcenil po výběhu z brány přízemní centr z pravé strany hřiště a nedokázal ho zachytit. Rjōta Morioka ovšem jeho zaváhání potrestat nedokázal a na pravé straně pokutového území se zamotal do kliček.

27

Fotbalisté Standardu Lutych poslali do šestnáctky velmi nebezpečný centr, ze kterého nakonec byla střela a velké vzrušení, jelikož tečovaný míč skončil těsně nad bránou Anderlechtu! Hosté si zhluboka oddechli.

26

Edmilson Junior předvedl na levé straně hřiště v těsné blízkosti hranice šestnáctky pěknou přešlapovačku a z úhlu se snažil proniknout před bránu, jenže do cesty mu nastavil koleno Adrien Trebel, který byl za faul potrestán žlutou kartou.

24

Kenneth Saief poslal do šestnáctky z levé strany hřiště přízemní centr, který byl tečovaný, a na přední tyči se dostal do zakončení Rjōta Morioka, bránu ovšem vysoko přestřelil!

10

10. Renaud EMOND - 1:0

10

Standard právě vstřelil branku!
Matz Sels vyběhl na přízemní centr Lutychu z levé strany hřiště, jenže míč vůbec po vyběhnutí z brány nezasáhl na hranici malého pokutového území, a na vzdálenější pravé tyči jeho obrovské zaváhání potrestal přízemní střelou z úhlu a blízkosti RENAUD EMOND, který skóroval do prázdné brány! Standard Lutych vede 1:0.

9

Duje Čop se ocitl po krásné kolmé přihrávce úplně sám na levé straně šestnáctky, v obrovské šanci ale přízemní střelou trefil pouze levou nohu vybíhajícího brankáře Guillerma Ochoy!

Standard Lutych – RSC Anderlecht

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Emond, 60. Carcela-González – 40. Trebel

Karty:   37. Koutroubis (STA), 90+5. Lučkevič (STA) – 26. Trebel (AND), 85. Saief (AND)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:7.

Standard Lutych: Ochoa – Cavanda, Koutroubis, Laifis, Fai – Carcela-González (C) (83. Carlinhos), Marin (77. Agbo), Cimirot, Edmilson Junior – Čop (46. Lučkevič), Emond.
Náhradníci: J-F. Gillet – Vanheusden, Agbo, Pocognoli, Djenepo, Lučkevič, Carlinhos.

RSC Anderlecht: Sels – Obradović, Josué Sá, Kums, Morioka (77. Bruno) – Trebel, Saief, Gerkens, Dendoncker (C) – Saelemaekers (69. Chipciu), Teodorczyk (61. Ganvoula).
Náhradníci: B. de Jong – Deschacht, Chipciu, Bruno, Ganvoula, Amuzu, Danté, Marković.

Rozhodčí: Lawrence Visser. Asistenti: K. De Rocker, J. Cremers. Čtvrtý rozhodčí: E. Lambrechts