Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

SK Hokejbal Letohrad – Elba DDM Ústí nad Labem

2:3

po s.s. (1:1, 0:1, 1:0)

14.04.2018, 13:00 • 21. kolo • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

45:00

V samostatných stříleních zvítězil tým Elba DDM Ústí nad Labem.
Autorem vítězné branky je JAN ŠTĚPÁNEK, který se proti domácímu brankáři prosadil bekhendovou ranou pod břevno!

40:33

Obrovská šance domácího Věcheta, ten dostal parádní přihrávku před branku od Ondřeje Luxe, domácí plejer však sám před Bandou nedokázal zřejmě udělat to, co chtěl, takže to pro Letohrad neskončilo gólem. Hostující brankář ale musel i tak předvést skvělý zákrok!

35:36

Letohrad právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po velkém důrazu na brankovišti se dostal k míčku jeden z domácích mladíků a dokázal ho propasovat svoji premiérovou trefou v CROSSDOCK Extralize do branky. Autora doplníme později,

34:02

A mohlo být teoreticky už rozhodnuto! Soukup totiž dobrou přihrávkou našel před brankou domácích úplně volného Štěpánka, kterého však Šupík u své levé tyče dokázal vychytat!

27:14

Jenomže Jelenům se málem podařilo udeřit ve vlastním oslabení! Ondřej Lux utekl do přečíslení dva na jednoho a nahrával na volného Jana Luxe, bratrská souhra neskončila vyrovnáním jen díky skoku Červinky na zem a zásahu brankáře Bandy na poslední chvíli!

25:11

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Domácí opět nebyli daleko od vedení, všechno pro ně ale končí naopak! Po rychlém brejku Elby zakončoval přesně zřejmě JAN LANGTHALER a Ústí otáčí vývoj zápasu na svoji stranu – 1:2!

22:04

Od levé strany mantinelu střílel Hejtmánek a Lajčiak už se před brankou, navíc osamocený, natahoval po dorážce do odkryté branky. Banda ale skvěle zasáhl svým levým betonem!

18:29

Hra je najednou o něco rychlejší a na oko diváka jistě i bohatší. Tentokrát totiž vyšla střela od levé strany mantinelu a Šimara se pouze ohlédl, jak mu míček těsně minul prostor u levé tyčky!

18:09

Dobrá příležitost i na druhé straně! Lux dostal míček na hůl, jenomže se před brankovištěm ještě musel točit a bekhendové zakončení jen do betonů tak určitě nebylo podle jeho představ.

17:11

Hostující Štěpánek vytáhl míček od své branky a ve středu pole předvedl povedenou výměnu s Červinkou, tomuhle chyběla jen gólová tečka! Střela však šla dobrých třicet čísel vedle klece, takže se stav nemění!

10:09

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Hosté těží z minima maximum a nečekaně vyrovnávají! Po rychlé souhře všechny překvapil PATRIK BALCAR, který poslal míček za záda Šimary a začínáme tak prakticky od nuly – 1:1!

07:43

Tutovka domácích! Prudkou ránu až od červené čáry sice Banda dokázal pokrýt, míček však jenom vyrazil přímo na hůl Košťála, který tři metry před brankovou čárou nedokázal zamířit do skoro prázdné klece a těsně ji netrefil!

06:06

Velký tlak Jelenů pokračuje a hosté si museli pomoci dalším nedovoleným zákrokem! Letohrad tak bude mít první klasickou početní výhodu.

04:50

Letohrad právě vstřelil branku!
Nyní však už sudí signalizoval početní výhodu domácím, nikdo však z hostí dvě minuty odsedět nepůjde, protože domácí se stihli prosadit v šesti! ONDŘEJ LUX vypálil od modré a míček propadl až za záda brankáře – 1:0!

SK Hokejbal Letohrad – Elba DDM Ústí nad Labem

2:3

po s.s. (1:1, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. O. Lux, 36. ... – 11. Balcar, 26. Langthaler, rozh. náj. Štěpánek

Průběh zápasu
1. třetina
04:50 LET 1:0 O. Lux
10:09 UNL 1:1 Balcar
Po 1. třetině
2. třetina
25:11 UNL 1:2 Langthaler
Po 2. třetině
3. třetina
35:36 LET 2:2 ...
Po 3. třetině
45:00 UNL 2:3 Štěpánek (rozh. náj.)
po s.s.