Menu

Hokejbal

CROSSDOCK Extraliga

SK Hokejbal Letohrad – Elba DDM Ústí nad Labem

2:3

po s.s. (1:1, 0:1, 1:0)

14.04.2018, 13:00 • 21. kolo • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Konec zápasu. (14:57:18)

45:00

V samostatných stříleních zvítězil tým Elba DDM Ústí nad Labem.
Autorem vítězné branky je JAN ŠTĚPÁNEK, který se proti domácímu brankáři prosadil bekhendovou ranou pod břevno!

45:00

Třetí třetina skončila.

40:33

Obrovská šance domácího Věcheta, ten dostal parádní přihrávku před branku od Ondřeje Luxe, domácí plejer však sám před Bandou nedokázal zřejmě udělat to, co chtěl, takže to pro Letohrad neskončilo gólem. Hostující brankář ale musel i tak předvést skvělý zákrok!

35:36

Letohrad právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Po velkém důrazu na brankovišti se dostal k míčku jeden z domácích mladíků a dokázal ho propasovat svoji premiérovou trefou v CROSSDOCK Extralize do branky. Autora doplníme později,

34:02

A mohlo být teoreticky už rozhodnuto! Soukup totiž dobrou přihrávkou našel před brankou domácích úplně volného Štěpánka, kterého však Šupík u své levé tyče dokázal vychytat!

32:34

Začátek třetí části patří domácím, kteří jistě přišli rovnou z kabin vyrovnat, Banda ale ještě nějak vážněji zasahovat nemusel, takže se Jeleni snaží být stejně aktivní i nadále.

30:01

Začala třetí třetina.

30:00

Druhá třetina skončila.

27:14

Jenomže Jelenům se málem podařilo udeřit ve vlastním oslabení! Ondřej Lux utekl do přečíslení dva na jednoho a nahrával na volného Jana Luxe, bratrská souhra neskončila vyrovnáním jen díky skoku Červinky na zem a zásahu brankáře Bandy na poslední chvíli!

26:08

Elba nyní navýšila svůj tlak a pramení z toho pro ně hned první početní výhoda, dokáže z toho Ústí vydolovat i dvojnásobné vedení?

25:11

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Domácí opět nebyli daleko od vedení, všechno pro ně ale končí naopak! Po rychlém brejku Elby zakončoval přesně zřejmě JAN LANGTHALER a Ústí otáčí vývoj zápasu na svoji stranu – 1:2!

25:03

Ústecký hráč se nakonec oklepal a už je na střídačce, hra pokračuje.

25:03

Chvíli se nyní nehraje, pokračovat se však hne nebude, na zemi totiž zůstal ležet hostující Růžička, kterému se moc nechce na nohy.

24:58

Letohradští i nadále stupňují svůj tlak a snahu jít zpět do vedení, Elba navíc teď dlouho nevěděla, jak se dostat ze svého pásma a může tudíž hodně děkovat svému brankáři. Banda totiž dokázal vykrýt i prudkou ránu z pravé strany hřiště, která končí v ochranné síti!

23:12

Před brankou hostů už to znovu hořelo a navíc došlo i na menší strkanici. I když ve druhé periodě ještě branka nepadla, určitě je o dost zajímavější než ta úvodní.

22:04

Od levé strany mantinelu střílel Hejtmánek a Lajčiak už se před brankou, navíc osamocený, natahoval po dorážce do odkryté branky. Banda ale skvěle zasáhl svým levým betonem!

20:11

Rybičkou tentokrát musel pro míček skákat Banda a menší tlak Jelenů pokračuje, Elba i nadále hraje převážně na brejkové situace.

18:29

Hra je najednou o něco rychlejší a na oko diváka jistě i bohatší. Tentokrát totiž vyšla střela od levé strany mantinelu a Šimara se pouze ohlédl, jak mu míček těsně minul prostor u levé tyčky!

18:09

Dobrá příležitost i na druhé straně! Lux dostal míček na hůl, jenomže se před brankovištěm ještě musel točit a bekhendové zakončení jen do betonů tak určitě nebylo podle jeho představ.

17:11

Hostující Štěpánek vytáhl míček od své branky a ve středu pole předvedl povedenou výměnu s Červinkou, tomuhle chyběla jen gólová tečka! Střela však šla dobrých třicet čísel vedle klece, takže se stav nemění!

15:01

Začala druhá třetina.

15:00

První třetina skončila.

14:01

Zatímco Ústí volí rychlé výpady směrem dopředu a chodí i do menších přečíslení, domácí raději zůstávají u pozvolné kombinaci v útočné třetině. Vypadá to však, že ničeho podstatného pro vývoj skóre se v první třetině už nedočkáme.

11:26

Hosté jsou rázem směrem dopředu více aktivnější a takém viditelnějším, Letohrad nyní musí litovat, že ze svého úvodního tlaku nevytěžil více, než jeden jediný vedoucí gól.

10:09

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Hosté těží z minima maximum a nečekaně vyrovnávají! Po rychlé souhře všechny překvapil PATRIK BALCAR, který poslal míček za záda Šimary a začínáme tak prakticky od nuly – 1:1!

07:43

Tutovka domácích! Prudkou ránu až od červené čáry sice Banda dokázal pokrýt, míček však jenom vyrazil přímo na hůl Košťála, který tři metry před brankovou čárou nedokázal zamířit do skoro prázdné klece a těsně ji netrefil!

07:13

Rychlý přechod Východočechům se tentokrát nepovedl, protože je zastavuje ofsajd. Pro hosty další příjemné uklidnění hry.

06:36

Úvodní tlak Elba přečkala a snaží se vysunout hru co nejdále od své branky, nutno podotknout, že se ji to nyní daří.

06:06

Velký tlak Jelenů pokračuje a hosté si museli pomoci dalším nedovoleným zákrokem! Letohrad tak bude mít první klasickou početní výhodu.

04:50

Letohrad právě vstřelil branku!
Nyní však už sudí signalizoval početní výhodu domácím, nikdo však z hostí dvě minuty odsedět nepůjde, protože domácí se stihli prosadit v šesti! ONDŘEJ LUX vypálil od modré a míček propadl až za záda brankáře – 1:0!

04:19

Najednou se začalo hrát ze strany na stranu, nyní byli však u míčku domácí, a to konkrétně kapitán Halbrštát, jenž se ale tvrdě ocitl na zemi a hra se přerušuje. Vylučovat se však nebude a po chvíli se pokračuje.

03:24

O chvíli později na druhé straně Banda raději pozastavuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

03:05

A tak se poprvé dostala hra také k brance Letohradu, Balcar na polovině hřiště ulovil špatnou rozehrávku, Soukup následně protáhl míček přes modrou a prvně jmenovaný pak páliůl z levé strany hřiště. Šupík bezpečně vyráží do ochranné sítě.

01:43

Úvod zápasu patří jednoznačně domácímu celku, který se hosty hned snaží zatlačit a rychle si vypracovat první gólovou příležitost utkání. Elba však dobře brání a Jeleni se tak pohybují pouze s míčkem na hokejkách.

00:01

Utkání právě začalo.
Dobré sobotní odpoledne z Letohradu!
Týden nazpět na Východočechy čekala jedna předehrávka, a když to pro Jeleny byl úspěšný víkend, muselo se to zákonitě promítnout také do tabulky. Letohrad je totiž aktuálně už třetí a vypadá to, že do vyřazovací části by si mohl vybojovat jednu z nejlepších pozic za poslední roky. K tomu, aby se tak stalo, ale nejprve potřebuje udělat ještě jeden poslední krok. V sobotu hodinu po poledni na domácím hřišti přivítá ústeckou Elbu, jenž je na tom při teoretických bodových počtech ještě o něco lépe. Severočeši sice mají o dva body méně, ale také zároveň o právě zmiňovaný zápas odehráno méně. A i oni útočí na třetí pozici po základní části, na kterou si však zuby brousí ještě několik týmů. Však mezi druhým a sedmým místem je rozdíl pouhých tří bodů! Tohle bude pro všechny hodně atraktivní cílová rovinka, my ji tento víkend budeme společně sledovat také ve svatostánku Letohradských! Začínáme hodinu po poledni.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

SK Hokejbal Letohrad – Elba DDM Ústí nad Labem

2:3

po s.s. (1:1, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. O. Lux, 36. ... – 11. Balcar, 26. Langthaler, rozh. náj. Štěpánek

Průběh zápasu
1. třetina
04:50 LET 1:0 O. Lux
10:09 UNL 1:1 Balcar
Po 1. třetině
2. třetina
25:11 UNL 1:2 Langthaler
Po 2. třetině
3. třetina
35:36 LET 2:2 ...
Po 3. třetině
45:00 UNL 2:3 Štěpánek (rozh. náj.)
po s.s.