Menu

Fotbal

Evropská liga

Sporting Lisabon – Atlético Madrid

1:0

konec (1:0)

12.04.2018, 21:05 • Estádio José Alvalade, Lisabon (POR) • Čtvrtfinále • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 4.11 3.38 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Jan Oblak viděl žlutou kartu za zdržování času v závěru zápasu.

90+1

Rodrigo Battaglia fauloval v hlavičkovém souboji jednoho z hráčů Atlética ve výskoku loktem a viděl žlutou kartu.

83

83. Antoine Griezmann mohl popravit naděje Sportingu!

83

Antoine Griezmann se po nádherné kolmé přihrávce za obranu znovu řítil sám na bránu a už se zdálo, že kolem vybíhajícího Ruie Patrícia zamíří po zemi ke vzdálenější levé tyči, jenže ji těsně minul!

81

Antoine Griezmann se ocitl sám uprostřed šestnáctky po krásném náběhu, jenže vybíhajícího brankáře Ruie Patrícia nedokázal přízemní střelou překonat!

80

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Stefan Ristovski, přichází Seydou Doumbia.

77

77. Antoine Griezmann a jeho střela z volného přímého kopu

77

Antoine Griezmann na pravé straně hřiště rozehrál volný přímý kop a jeho následný pokus těsně minul bližší pravý horní roh brány domácího Sportingu Lisabon!

76

Antoine Griezmann unikal po pravém křídle a zdálo se, že ho Bruno Fernandes zezadu zastavil čistým skluzem, jenže vůbec nehrál míč a navíc viděl žlutou kartu.

70

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Bryan Ruiz, přichází Rúben Ribeiro.

70

Marcos Acuňa si dobře pohlídal míč u postranní čáry a Fernando Torres ho zezadu stáhl. Jasná žlutá karta.

69

69. Jan Oblak dobře vyrazil táhlou střelu Bruna Fernandese

69

Bruno Fernandes na levé straně hřiště napřáhl ze střední vzdálenosti k prudké táhlé střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jan Oblak ji ale vyrazil!

66

Fredy Montero na útočné polovině hřiště vyfasoval žlutou kartu a zřejmě ji viděl za protesty.

64

64. Fredy Montero v odvetě málem smazal náskok Atlética

64

Fredy Montero se dostal na ose hřiště na hranici šestnáctky k přízemní střele, jenže nedokázal svůj pokus dostatečně umístit k pravé tyči a Jan Oblak si připsal další zákrok!

60

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Ángel Correa.

58

Antoine Griezmann se na levé straně šestnáctky dostal k odraženému míči a z úhlu napřáhl k přízemní střele, kterou snadno lapil vpádu připravený Rui Patrício.

57

Sebastián Coates po odvráceném centru z rohového kopu pohotově vypálil zpoza šestnáctky, jenže jeho přízemní střela zamířila pouze doprostřed brány, kde šel rychle k zemi Jan Oblak a připsal si snadný zákrok.

52

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Diego Costa, přichází Fernando Torres.

46

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Šime Vrsaljko.

45+2

Marcos Acuňa nádherně nacentroval z levé strany hřiště do šestnáctky a na vzdálenější pravé tyči hlavičkoval nad po nádherné rybičce Gelson Martins, který málem zvýšil na 2:0!

45

45. Domácí Bryan Ruiz a jeho nádherná střela z dálky

45

Bryan Ruiz napřáhl na pravé straně hřiště ze střední vzdálenosti k nádherné táhlé střele, která byla ještě přizvednuta hlavou jednoho z hráčů Atlética, a míč mířil pod horní tyč, Jan Oblak ji ale dokázal vytáhnout nad břevno!

36

Marcos Acuňa vybojoval pro svůj tým po sraženém centru z levé strany hřiště rohový kop, který sice bezprostředně po rozehrání nic nepřinesl, poté ale z úhlu napřáhl k přízemní střele Bryan Ruiz a Jan Oblak musel na přední tyči rychle k zemi. Nakonec se ale jednalo o snadný zákrok.

29

Lucas Hernández se snažil prosadit podél levé postranní čáry, kde ho ostře fauloval Stefan Ristovski a viděl žlutou kartu.

28

28. Fredy MONTERO - 1:0

28

Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
Bruno Fernandes nádherně odcentroval z pravé strany hřiště a Jan Oblak jeho centr, jenž se stáčel nebezpečně do brány, vyboxoval pouze ke vzdálenější levé tyči, kde ho z úhlu překonal FREDY MONTERO! Asistence: Bruno Fernandes.

26

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Jérémy Mathieu, přichází Radosav Petrović.

11

11. Jan Oblak fantasticky zneškodnil hlavičku Coatese!

11

Stefan Ristovski rozehrál rohový kop na pravé straně hřiště a po jeho nádherném centru hlavičkoval ve výskoku uprostřed šestnáctky k levé tyči velice nebezpečně Sebastián Coates, Jan Oblak ale vytáhl fenomenální zákrok, když pravou rukou míč vytáhl na rohový kop!

4

4. Marcos Acuňa hlavičkoval po krásném centru nad

4

Marcos Acuňa si naběhl do šestnáctky na krásný centr z pravé strany hřiště a jeho hlavička minula pravý horní roh brány, když jeho pokus hlavou zamířil nad bránu Atlética Madrid!

Sporting Lisabon – Atlético Madrid

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 28. Montero (B. Fernandes)

Karty:   29. Ristovski (SPL), 66. Montero (SPL), 76. B. Fernandes (SPL), 90+1. Battaglia (SPL) – 70. F. Torres (ATM), 90+3. Oblak (ATM)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 16:11.

Sporting Lisabon: Patrício (C) – Ristovski (80. Doumbia), Coates, A. Pinto, Mathieu (26. Petrović), Acuňa – G. Martins, B. Fernandes, Battaglia, B. Ruiz (70. R. Ribeiro) – Montero.
Náhradníci: Salin – R. Ribeiro, Petrović, Palhinha, Doumbia, Baldé, Barbosa.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Savić, Godín, Lucas Hernández (46. Vrsaljko) – Vitolo (60. Á. Correa), Saúl Ñíguez, Gabi (C), Koke – Griezmann, D. Costa (52. F. Torres).
Náhradníci: Werner – Partey, F. Torres, Á. Correa, Vrsaljko, Gameiro, J. Giménez.

Rozhodčí: Milorad Mažić. Asistenti: Milovan Ristić, Dalibor Djurdjević. Čtvrtý rozhodčí: Nemanja Petrović. Brankoví rozhodčí: Nenad Djokić, Danilo Grujić (všichni SRB)

První zápas: Atlético - Sporting 2:0