Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

1. HFK Olomouc – SK Jiskra Rýmařov

0:1

konec (0:1)

11.04.2018, 16:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice • 18. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Tipsport: 1.55 4.0 3.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Hosté se rozhodli k dalšímu prostřídání řad. místo Radka Němce se na hřiště dostane Tomáš Němec.

90

Rozhodčí nastavuje 2 minuty nad standardní hrací čas!

86

Tak tohle je velký zvrat! Ondřej Buček (HFK) obdržel červenou kartu za tvrdý zákrok na unikajícího Fialu, který unikal sám na branku. Zákrok byl nicméně na polovině hřiště.

77

Schmidt se valil úplně sám na rýmařovskou branku, jenomže tváří tvář Kameníkovi selhal. Rýmařovský brankář si připisuje parádní zákrok levačkou! Následná dorážka už pak mířila z nohy Antla vysoko nad.

71

Domácí mančaft střídá hned dvakrát, ze hřiště odcházejí Jakub Vichta a Marek Banasik, místo nich jdou do hry Marek Schmidt a Martin Krejčí.

68

Rýmařov si připsal taktéž gólovku! Ondruška se chopil exekuce standardní situace, která byla pořádně nebezpečná. Jeho rána proletěla těsně vedle tyčky!

67

Vlastimil Fiala je nakonec přeci jen asi lehce zraněný, rýmařovský trenérský štáb na hřiště místo něj posílají Róberta Pirošku.

64

Vichta se dostal k provedení standardní situace, které bylo další holickou gólovkou! Kameník jeho pumelici vytáhl na poslední chvíli konečky prstů nad horní tyč.

61

Dabič měl na noze další gólovku! Po zisku odraženého míče se dostal k palbě bez přípravy a okamžitě se pokusil míč poslat co nejblíže zadní tyči. Rýmařov měl nakonec velké štěstí, balón letěl o milimetry vedle tyčky.

57

Dabič znovu ukázal své dovednosti, když se protlačil na levém křídle přes obrannou řadu a okamžitě pálil. Jeho rána nakonec proletěla těsně nad rýmařovským břevnem!

49

Banasik se náhodně zjevil na pravé straně a bez většího přemýšlení se pokusil o diagonální ránu přes rýmařovské vápno. Míč nakonec proletěl těsně vedle tyče, Rýmařov si tak může pořádně oddechnout.

44

Tok tohle byla gólovka! Voleský se protlačil ke střele z levé strany a jen tak tak se nedokázal trefit na zadní tyč. Míč tak proletěl těsně vedle branky, Kameník si ale musel pořádně oddechnout.

42

Němcova rána nevypadala nijak nebezpečně, jenže zaváhání brankáře Svobody nakonec akci přidalo na dramatičnosti Menší vypadnutí z rukavic ale nebylo problémem pro domácí obranu, Hanáci se se štěstím ubránili pohromě.

38

Woitek si zapsal stoprocentní gólovku! Po propadnutí kompletní obranné linie domácích se dostal ke střele z hranice vápna, jenomže svůj pokus uspěchal. Svoboda tak nakonec ránu soupeře bez potíží vyrazil.

36

Vichta se zjevil na zadní tyči, kam až doputoval vysoký Šichorův centr. K trefení míče se ale nedostal, trajektorii pasu o kousek přeci jen minul. Kameník si tak mohl pořádně oddechnout.

29

Hra je tentokrát znovu přerušena, Zdeněk Horák (RYM) obdržel za ostrý skluz na Horku žlutou kartu.

18

Holice měla první velkou gólovku! K Voleskému se dostal náhodně odražený balón, avšak bývalý hráč olomoucké Sigmy nakonec až příliš spěchal. Místo zpracování pálil z první, jeho ránu si však bez potíží pohlídal brankář Kameník.

16

Rýmařov se dostal k rozehrávce standardní situace, která zaváněla gólem! Dydowicz sice nakonec dokázal propálit zeď, jenomže střílel pouze velmi zlehka. Svoboda si tak připisuje důležitý zákrok.

11

Furik ukázal své schopnosti a krásným navedením na střed pořádně vylekal holické příznivce. Jeho rána totiž ukázala potenciál rýmařovské útočné řady, míč směřoval těsně vedle tyče!

7

Rýmařov právě vstřelil branku!
Tak tohle je překvapení! Po Seibertově podcenění se dostal k centru Ondruška, jehož parádní nabídka našla přímo hlavu TOMÁŠE ŠUPÁKA. Jeho pokus nakonec byl na brankáře Svobodu přeci jen mimo dosah, na zadní tyč totiž holický brankář nedoskočil. HFK tak začíná záchranářský duel ve velké marasmu.

1. HFK Olomouc – SK Jiskra Rýmařov

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 7. Šupák

Karty:   29. Horák (RYM)   86. Buček (HFK)

1. HFK Olomouc: Svoboda – Buček, Horka (C), Šichor, Dabič, Banasik, Voleský, Seibert, Juráš, Vichta, Antl
Náhradníci: Kubica – Plesník, Spurný, Krejčí, Schmidt

SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Němec, Fiala, Dydowicz, Furik, Kocúr (C), György, Šupák, Horák, Ondruška, Woitek
Náhradníci: Baroš – Němec, Piroška, Hleba

Rozhodčí: Žurovec – Škrobák, Páral

Diváci: 153