Menu

Fotbal

Liga mistrů

Liverpool FC – Manchester City

3:0

konec (3:0)

04.04.2018, 20:45 • Anfield Road, Liverpool • Čtvrtfinále • David Panuška

Tipsport: 3.05 3.64 2.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Neoblíbenec domácích fanoušků Raheem Sterling ve středu hřiště zajel pod nohy Georginia Wijnalduma a je dalším žlutě potrestaným hráčem utkání.

86

Jordan Henderson nyní udělal zbytečnou klukovinu a v odvetě nebude vidět. Sterlinga připravil o míč celkem tvrdým zákrokem a vidí žlutou kartu.

85

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází Alberto Moreno.

84

Leroy Sané následně dostal přihrávku do vápna a poprvé mohl zakončovat zblízka. To se mu povedlo a Karius jeho pokus vyrazil před sebe. Následně sice přišel gól do prázdné branky, ale pozor – ofsajd!

80

Sadio Mané zapnul motor a kličkoval na vlastní polovině. Míč si následně předkopl a Kevin de Bruyne se mu postavil ve vysoké rychlosti do cesty. Jasná žlutá karta pro belgického borce.

76

Gabriel Jesus je lehce frustrovaný a jde to na jeho hře vidět. U levé lajny zajel do jednoho z domácích a následně s výrokem rozhodčího nesouhlasil. Inkasuje druhou žlutou kartu utkání.

71

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Dominic Solanke.

57

Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ilkay Gündoğan, přichází Raheem Sterling.

52

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Georginio Wijnaldum.

45+3

V závěru prvního poločasu přišla ještě jedna zajímavá šance Liverpoolu! Centrovaný míč totiž našel vysokého obránce van Dijka, jenž hlavičkou mířil jen těsně vedle branky!

45+2

Ještě jeden útok domácích fotbalistů vedl po levé straně Sadio Mané, jenž vybojoval aut. Po vhazování přišel faul Otamendiho na Firmina, Felix Brych následně vytasil první žlutou kartu utkání.

31

31. Sadio MANÉ - 3:0

31

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečné! Liverpool přidává třetí branku a po půl hodině vede 3:0. Mohamed Salah zakončoval z hranice vápna, kde zakončil do bránícího hráče. Míč se k němu ovšem opět dostal, a tak jej odcentroval na zadní tyčku, kde se hlavičkou prosadil SADIO MANÉ!

21

21. Alex OXLADE-CHAMBERLAIN - 2:0

21

Liverpool právě vstřelil branku!
Fantazie na Anfield Road, Liverpool prostě na Citizens asi umí! ALEX-OXLADE CHAMBERLAIN se dostal k míči, jenž byl nekontrolován hostující obranou a tvrdě se do něj opřel. Míč mířil k levé tyčce a zaplul do branky – 2:0!

12

12. Mohamed SALAH - 1:0

12

Liverpool právě vstřelil branku!
MOHAMED SALAH je hrdinou okamžiku, dostal se do první šance utkání a hned ji proměňuje! Egyptský borec našel ve vápně Firmina, který Edersona neprostřelil. Brazilský útočník se ovšem k míči dostal znova a dostal jej k Salahovi. Ten se nezmýlil!

Liverpool FC – Manchester City

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 12. M. Salah (Firmino), 21. Oxlade-Chamberlain (Milner), 31. Mané (M. Salah)

Karty:   86. Henderson (LIV) – 45+2. Otamendi (MAC), 76. Jesus (MAC), 80. De Bruyne (MAC), 90+2. Sterling (MAC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 2:6. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain (85. A. Moreno) – M. Salah (52. Wijnaldum), Firmino (71. Solanke), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Clyne, Wijnaldum, A. Moreno, Ings, Solanke, Masterson.

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Kompany, Laporte – Gündoğan (57. Sterling), Fernandinho, D. Silva – De Bruyne, Jesus, Sané.
Náhradníci: Bravo – Danilo, Stones, Sterling, Delph, B. Silva, Zinčenko.

Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp

Odveta: Manchester City - Liverpool 1:2