Menu

Tenis

WTA Miami (tvrdý povrch)

Sofia Keninová (Q) – Petra Kvitová (9)

1:2 6:3, 2:6, 4:6

konec

26.03.2018, 02:28 • 3. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 3.86 1.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

4:6

Petra Kvitová poslala první podání jen do sítě. Keninová skvěle returnovala druhé podání k základní lajně. Následně ale posílá bekhend jen do sítě a těžká bitva ve třetím kole tak končí vítězně pro českou tenistku!

30-40

A je tady mečbol! Petra Kvitová sestřelila soupeřku servisem na tělo. Keninová téměř nestačilo ani uhnout míčku.

4:5

První podání odmrštila páska do autu. Kvitová razantně poslala return pod nohy podávající tenistky a ta už byla bez šance. Po dvou rychlých gemech se dostává Kvitová znovu do vedení o brejk a bude podávat na postup do osmifinále.

0-40

Devatenáctiletá domácí tenistka přidává i další vyhozený forhend po přesném returnu a jsou tady tři brejkboly.

4:4

První podání zastavila síť. Po druhém servisu přišel razantní return po lajně, ale s tím si Češka poradila a poté už přichází jen nepřesný úder Keninové.

4:3

I proti brejkbolu musela Keninová hrát jen přes druhé podání. To jde znovu do autu a Petra Kvitová se tak dostává zpět do hry o postup do osmifinále.

30-40

Sofia Keninová nedosáhla na dělový return křížem a bude čelit brejkbolu.

4:2

Česká tenistka se opět nemohla opřít o první podání. Keninová zkrátila hru, ale Češka byla včas u míčku, na světový lob už ale odpověď nenašla. Keninová brejkuje Kvitovou čistou hrou.

40-0

Petra Kvitová poslala první podání do sítě. Po druhém servisu přišel vynikající return, Češka se musela bránit, ale na přesný bekhend už nedosáhla. Tři brejkboly.

3:2

Devatenáctiletá Američanka boduje znovu po nepřesném returnu české hráčky a ziskem druhého gemu v řadě se dostává v rozhodujícím setu do vedení.

2:2

Petra Kvitová si pomohla servisem, ale výhoda byla pryč po vysokém returnu k základní čáře. Následně Češka vyrobila nevynucenou chybu a třetí sada je tak znovu srovnána.

40-15

Ani tentokrát se první podání nevydařilo. Keninová navíc vytáhla vítězný return křížem a má k dispozici dva brejkboly.

1:2

A returnem také Kvitová ukončuje tento gem. Parádní první úder české reprezentantky křížem a Keninová už se na odpověď nezmohla.

40-A

Sofia Keninová přidala kvalitní podání, ale to nebylo nic pro českou hráčku, která vytáhla parádní return křížem a poté také vítězný forhend po lajně. Brejkbol.

1:1

Keninová si poradila se servisem na tělo, poté ale chybuje forhendem pod pásku a Kvitová si tak připisuje první hru ve třetí sadě. Keninová nevyužila dva brejkboly.

40-15

Tentokrát už se první podání do kurtu nepodívalo. A po druhém nepřesném podání přicházejí dva brejkboly pro domácí tenistku.

1:0

Sofia Keninová zakončuje první gem rozhodujícího setu esem do středu kurtu.

2:6

Petra Kvitová našla prvním servisem opět boční lajnu a esem tak ukončuje druhou sadu. O postupující do osmifinále rozhodne až třetí dějství.

0-40

Tentokrát už první podání zastavila páska. Po druhém servisu se však dostala Američanka jen k přetaženému returnu a jsou tady tak tři setboly pro Kvitovou.

2:5

Petra Kvitová tlačila soupeřku za základní lajnou a nakonec jí donutila k přetaženému bekhendu do autu. Češka bere domácí hráčce i další gem na servisu a je už velmi blízko zisku druhé sady.

40-A

Kvitová byla od základní lajny znovu aktivnější tenistkou. Keninová zkoušela zkrátit hru, ale nebyla přesná a toho využívá česká hráčka. Brejkbol.

40-A

A je tady brejkbol! Už se zdálo, že je Kvitová bez šance, ale v kritické pozici vystřihla parádní vítězný bekhend.

2:4

Skvěle! Petra Kvitová zakončila hru třetím esem a potvrzuje ve druhém setu brejk.

2:3

Sofia Keninová našla prvním servisem těsný aut u středové lajny. Následně vyhazuje z kurtu i druhé podání a Kvitová se tak dostává ve druhém setu znovu do vedení o brejk.

0-40

Navíc přichází tak dvojchyba a také Petra Kvitová má k dispozici tři brejkboly.

2:2

Už to vypadalo na eso, ale jestřábí oko našlo míček jen v autu. Po druhém podání přichází další nevynucená chyba od české tenistky a tak je ve druhém setu srovnáno.

40-0

Tentokrát už první podání končí v síti. Po druhém podání české hráčky přišel raketový return pod nohy a Kvitová znovu chybuje. Tři brejkboly.

S. Keninová – P. Kvitová

1:2 6:3, 2:6, 4:6

konec

Zpět na online