Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

VK ČEZ Karlovarsko – Volejbal Brno

3:0

konec (25:13, 29:27, 25:18) Stav série: 2:1

25.03.2018, 18:00 • Hala míčových sportů, Karlovy Vary • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

25:18

Kriškův servis tečovala páska. Červinka ještě dostihl nepřesný příjem, ale poté nedokázal najít na hlavním kůlu Římala, který v nouzi hraje jen do sítě.

24:18

A právě Michal Kriško je na servisu. A také on dává eso na zadní lajnu. Šest mečbolů pro Karlovarsko.

22:18

Okosanovič znovu nedal šanci Pfefferovi a najednou Brno není úplně bez šance na obrat ve třetím setu. Karlovarsko si bere oddechový čas.

22:16

Nyní je to eso! Okosanovič našel servisem roh kurtu. Jiří Novák si bere ještě oddechový čas.

16:10

Radoslav Prešinský na servisu. Pražák byl středem ubráněn, poté smečoval Rejlek do dlouhé diagonály a je to bod pro Karlovarsko. Domácí tak vedou při druhém technickém oddechovém čase již o šest bodů.

11:5

Ondřej Hudeček znovu na podání. Nyní museli hosté jen odevzdat míč a toho využívá znovu Zmrhal. Brno si bere oddechový čas.

8:4

Ondřej Boula znovu na servisu. Pfeffer jen odrazil přihrávku na stranu soupeře, ale Weber chybně pouštěl míč do autu a i domácí libero si tak připisuje bod! Následuje první technický oddechový čas.

5:1

Marek Zmrhal našel nyní servisem Webera. Handlíř byl ubráněn v poli Rejlkem, který poté ukončuje výměnu smečí do diagonály. Brno si bere po šest výměnách oddechový čas.

29:27

Marek Zmrhal na servisu. Okosanovič na první pokus neprošel blokem, poté mu dal Boula ještě jednu šanci, ale tu Srbský univerzál zahodil smečí do sítě. I druhá sada jde na konto Karlovarska.

28:27

Ondřej Boula na podání. Rejlek je nekompromisní s útokem po lajně a Karlovarsko má další setbol.

27:26

Martin Klapal za koncovou lajnou. Zmrhal z velké výšky vytlouká blok hostujícího nahrávače.

26:25

Michal Hrazdira chybuje servisem do autu a je tady další setbol pro domácí.

25:24

Ondřej Hudeček znovu na servisu. Hrazdira smečuje jen do autu a nyní má setbol Karlovarsko.

23:24

Stefan Okosanovič za koncovou lajnou. Pfeffer přesně přihrál a poté se útokem prosazuje Hudeček. Brno si bere oddechový čas.

22:24

Gregor Ropret znovu na podání. Hrazdira byl znovu ubráněn, ale následně smečuje přesně Klapal. Dva setboly.

17:21

Jakub Hukel na servisu. Handlíř byl ubráněn v poli Pfefferem a toho využívá na útoku Rejlek. Také Brno si ještě bere oddechový čas.

15:19

Boula za koncovou lajnou. Rejlek následně smečuje jen do autu a o druhém setu je nejspíše rozhodnuto. Karlovarsko si bere oddechový čas.

12:16

Michal Hrazdira našel servisem Pfeffera, následně útočil středem sítě Treial jen do bloku Klapala. Při druhém technickém oddechovém čase tak vede Brno již o čtyři body.

11:14

Hudeček byl zablokován, ale pokračovalo se ve hře. Následně boduje z hlavního kůlu Hrazdira. Karlovarsko si bere oddechový čas.

8:6

Martin Klapal na podání. Také jeho servis se ale do kurtu nevešel a tak vede při prvním technickém oddechovém čase Karlovarsko o dva body.

25:13

Rejlek přidává povedený úder po lajně proti brněnskému jednobloku a první sada tak bleskově končí.

24:11

Hudeček zakončuje pohlednou souhru z hlavního kůlu a je tady třináct setbolů pro Karlovarsko.

17:5

Ondřej Hudeček se představil na podání i po oddechovém čase. Levoruký smečař si připisuje přímý bod. Brno si vybírá i svůj druhý oddechový čas.

16:5

Domácí kapitán Ondřej Hudeček dokázal servisem pořádně potrápit Handlíře. Následně ještě útočil Římal, ale našel znovu jen připravený trojblok. Karlovarsko tak vede při druhém technickém oddechovém čase o jedenáct bodů.

8:2

Jan Pražák našel plachtícím servisem Zmrhala. Ropret si dovolil zahrát na druhou přes a to znamená bod pro domácí. Je tady první technický oddechový čas.

4:0

Henri Treial pokračuje na podání. Nyní měl problémy s přihrávkou Handlíř, hosté se přesto dostali k útoku středem sítě, ale Klapal narazil znovu na Prešinského. Je tady oddechový čas pro Brno.

VK ČEZ Karlovarsko – Volejbal Brno

3:0

konec (25:13, 29:27, 25:18) Stav série: 2:1

Zpět na online

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Hukel, Zmrhal – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Jakubec, Stanislav, Handlíř – Mendoza, Pražák, Klapal – Římal, Okosanovič – Weber Trenér: Ondřej Marek

Rozhodčí: Martin Hudík – Tomáš Fink