Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

Volejbal Brno – VK ČEZ Karlovarsko

3:1

konec (23:25, 25:22, 25:21, 25:14) Stav série: 2:2

28.03.2018, 18:00 • Sportovní hala Kounicova, Brno • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

0:0

Brněnský celek srovnává především po vynikajícím výkonu ve druhé polovině zápasu stav čtvrtfinálové série s Karlovarskem na 2:2!

Brno nevstoupilo do zápasu ideálně, dostalo se do velké ztráty, kterou už nedokázalo do konce úvodního setu smazat. Ve druhé sadě se hrálo o každý bod, Karlovarsko se dostalo v koncovce do dvoubodové výhody, ale tým trenéra Nováka důležitou druhou sadu nedohrál do vítězného konce a to nakoplo Brno. Třetí sadu si domácí pohlídali v koncovce domácí a čtvrté dějství už šlo jasně pro Brno po zcela bezchybném výkonu.

Fantastický výkon odvedl pro Brno univerzál Daniel Římal, který výrazně pomáhal netradičně na přihrávce, soupeře trápil dělovým servisem a činil se také na útoku.

Čtvrtfinálová série se rozhodne v sobotu v pátém zápase v Karlových Varech. (20:00:49)

25:14

Čtvrtý set skončil.

25:14

O postupujícím do semifinále rozhodne až pátý zápas! Široký našel servisem Římala, poté Boula nahrál do hlavního kůlu na Hrazdiru a právě brněnský kapitán byl posledním, kdo se dnes dotkl balonu.

24:14

Karlovarsko první mečbol odvrací po smeči Rejlka do zadní části kurtu.

24:13

Neuvěřitelných jedenáct mečbolů pro Brno. Jakub Hukel zatlačil servisem, Římal po vysoké nahrávce neuspěl, ale poté smečuje Rejlek jen do bloku Klapala.

23:13

Ondřej Boula na servisu. Rejlek našel smečí jen Webera, ale na druhý pokus již boduje útokem do diagonály.

23:12

Brno si ale jde pro ukončení zápasu. Filip Rejlek se opřel do servisu, ale domácí bodují po útoku Okosanoviče. Parádní nahrávka Ondřeje Bouly.

22:12

Mendoza stále za koncovou lajnou. Hukel se ještě prosazuje ránou do diagonály.

22:11

Renzo Mendoza pokračuje na podání. Ani Pfeffer nepřihrál přesně a Hrazdira trestá na první přes.

21:11

Debakl ve čtvrtém setu pokračuje. Hukel opět v problémech na přihrávce útokem nezachránil a Okosanovič boduje.

20:11

A už to je znovu o devět bodů. Renzo Mendoza zatlačil plachtou Hukela a poté smečuje Hudeček z pipu jen do autu.

19:11

Brno si bere podání zpět. Hrazdira zakončil souhru s Boulou smečí z hlavního kůlu.

18:11

A právě Henri Treial na podání. Karlovarsko přidává další bod, nyní se hosté skvěle ubránili a poté už přichází přešlap Římala.

18:10

Po oddechovém čase pokračoval na podání srbský dnes smečař Okosanovič. Karlovarsko snižuje po útoku Treiala ze středu sítě.

18:9

A už to je o devět bodů! Okosanovič trápí soupeře servisem. A Hukel přihrával jen do diváků na tribuně. Karlovarsko si bere oddechový čas.

17:9

A Brno ještě navyšuje své vedení. Stefan Okosanovič se opět opřel do servisu. Rejlek po vysoké nahrávce smečuje do zámezí.

16:9

Brno vede při druhém technickém oddechovém čase dokonce o sedm bodů. Okosanovič našel servisem přesně boční lajnu vedle Hukela.

15:9

Ale Karlovarsku se nedaří snižovat. Ondřej Hudeček na podání nijak domácím nezkomplikoval pozici a Okosanovič boduje z hlavního kůlu.

Volejbal Brno – VK ČEZ Karlovarsko

3:1

konec (23:25, 25:22, 25:21, 25:14) Stav série: 2:2

Zpět na online

Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Jakubec, Stanislav, Handlíř – Mendoza, Pražák, Klapal, Pospíchal – Římal, Okosanovič – Gerža, Weber Trenér: Ondřej Marek

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Hukel, Zmrhal – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Rozhodčí: Dušan Rychlík – René Činátl