Menu

Další

Curling - MS žen

Německo - Česko

3:2

konec (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)

22.03.2018, 19:00 • North Bay Memorial Gardens, North Bay, Ontario, Kanada • Libor Štěpán (@libstep73)

EE

Jenže Anna Kubešková to nezvládla! Nakonec házela kámen na umístění, udělala to příliš opatrně a metařky ho nedokázaly domést do nejlepší pozice! Německo teprve potřetí na turnaji dokázalo ukrást bod při výhodě soupeře a znamená to pro něj druhé vítězství!

10

Německá skipka udržela nervy, hodila přesně ke středu a Německo získává bod, kterým se udrželo v zápase! Ten tak míří do enxtra endu, ve kterém ale bude mít výhodu posledního kamene Česko.

8

Kubešková trefuje poslední hod ke středu, ale jeden bod je z tohoto endu strašně málo! Bylo to rozehrané na minimálně 3 body, jenže právě Kubešková svým prvním hodem vše pokazila a místo možná rozhodujícího trháku mají Němky solidní šanci otočit zápas na svoji stranu.

8

Obrovská chyba Kubeškové může zazdit skvěle rozehraný end! Při snaze vyrazit předchozí kámen Jentschové nehodila přesně a zastavila se o vlastní kámen v přední části kruhů, který vyrazila. Teď naopak klidně hrozí německé body proti!

8

Abbesová se po poradě týmu rozhodla pro rozstřel shluku 4 českých kamenů a ani jeden nedokázala odstranit ze hry. Všechny zůstávají v kruzích, navíc hozený kámen je ze hry a německý v kruzích také posunutý. Aktuální pozice je 2 body pro Česko s možností odražení německého kamene pro mnohem vyší zisk.

8

Fantasticky Baudyšová! Dokázala v těžké pozici vyrazit jeden německý kámen z kruhů, druhý posunout dále od středu a ani jednoho českého se nedotkla! Navíc hozený kámen zůstal také ve velmi dobré pozici!

3

Daniela Jentschová měla namále, ale nakonec si mohla oddechnout. Hodila hodně dlouhý kámen, který e zastavil daleko v zadní části kruhů a chybělo jen nějakých 10 dalších centimetrů k tomu, aby český tým ukradl možná i dva body. Takto Německo vyrovnává.

1

Chyba Kubeškové v závěru prvního endu. Po úspěšné vyrážené v předchozích 15 kamenech nedokázala závěrečným hodem vyčistit kruhy. Po odstranění německého kamene ten její v kruzích zůstal a český tým zapisuje bod, ze kterého ale příliš velkou radost nemá.

Německo - Česko

3:2

konec (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)

Zpět na online