Menu

Další

Curling - MS žen

Německo - Česko

3:2

konec (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)

22.03.2018, 19:00 • North Bay Memorial Gardens, North Bay, Ontario, Kanada • Libor Štěpán (@libstep73)

Děkuji za pozornost. (22:13:09)
Předposlední utkání v základní skupině (a pravděpodobně i na celém turnaji) odehraje český tým v pátek od 14:00 našeho času proti USA.
Tabulka po 16. kole

1. Kanada 9/0 (vítězství/pořážky)
2. Švédsko 9/1
3. Korea 6/3
3. Rusko 6/3
5. USA 5/4
6. Česko 5/5
7. Japonsko 4/5
8. Čína 4/6
8. Švýcarsko 4/6
10. Dánsko 3/7
10. Skotsko 3/7
12. Německo 2/7
13. Itálie 2/8
Výsledky 16. kola

Čína – Itálie 7:5
Dánsko – USA 0:6 (po 7. endu)
Německo – Česko 3:2 (po extra endu)
Švýcarsko – Korea 8:6
Češky se vyloženě protrápily utkáním s Německem, přesto měly šanci ho vyhrát. V 8. endu dlouho útočily na minimálně tříbodový zisk, jenže skipka Anna Kubešková situaci totálně zabila a nezvládla ani závěrečný hod celého zápasu v extra endu. Český tým prakticky ztrácí šance na postup do play off a propadá se na 6. místo v tabulce. Německo se tímto vítězstvím odlepilo ze samotného dna.

Konec utkání.

EE

Jenže Anna Kubešková to nezvládla! Nakonec házela kámen na umístění, udělala to příliš opatrně a metařky ho nedokázaly domést do nejlepší pozice! Německo teprve potřetí na turnaji dokázalo ukrást bod při výhodě soupeře a znamená to pro něj druhé vítězství!

EE

Daniela Jentschová svůj poslední hod v zápasu nezvládla ideálně a dává české skipce šanci dobře porvedeným hit and stay, případně mírným rollem, vyhrát zápas.

EE

Ovšem Kubešková ustála těžkou roli a dokázala přes vlastní kámen v přední části kruhů rozrazit německý blok. Sice jsou německé kameny stále nejlepší, ale situace je pro Češky hratelnější.

EE

Daniela Jentschová to zahrála velmi dobře. Dala svému hodu dostatečnou sílu na to, aby zasáhla vlastní kámen u středu a přes něj odsunula český z nejlepší pozice.

EE

Mezi jednotlivými hody jsou nyní velké prodlevy, týmy se dlouho radí, co přesně zahrají.

EE

Baudyšová vyrazila německý kámen z přední části kruhů, ale úmysl zarolovat tak, aby přikryla dvojici u středu, nevyšel.

EE

Abbesová výborně nalepila svůj hod na český kámen u středu. Při zásahu německého kamene půjde český pryč a německý se ani nepohne. Stane se tak nejlepším ve hře.

EE

Úplně stejný průběh měl i první souboj umisťující Abbesové a vyrážející Baudyšové.

EE

Analena Jentshová staví nový center guard, ale Plíšková je tentokrát bezchybná a znovu ho vyráží.

EE

Plíšková perfektním hodem odstraňuje oba center guardy.

EE

Analena Jentschová se pokusila o double take out, ale zvládla vyrazit jen jeden kámen. Druhý český byl jen posunut na opačný okraj středu a je stále nejlepší.

EE

Schöllová přidává druhý center guard z opačné strany center line a Kolčevská ani druhý hod na umítění nedostala do pozice, do jaké přesně chtěla. Přesto mají v současnosti Češky dva kameny na kruzích a Němky musí začít hrát.

EE

Kolčevská posílá kámen těsně před sřed, ale není úplně zakrytý guardem.

EE

Schöllová zahajuje extra end center guardem.

Začátek extra endu.

Konec 10. endu.

10

Německá skipka udržela nervy, hodila přesně ke středu a Německo získává bod, kterým se udrželo v zápase! Ten tak míří do enxtra endu, ve kterém ale bude mít výhodu posledního kamene Česko.

10

Kubešková to zvládá, vyráží oba kameny a přitom vlastní v kruzích udržela. Dva body Německa nehrozí, ale Daniela Jentschová je pod tlakem, nesmí udělat velkou chybu, aby dostala zápas aspoň do extra endu.

10

Daniela Jentschová sice nalepila svůj kámen na předchozí kámen Kubeškové a je lepší, ale pouze tak, že jde poměrně dobře vyrazit. Co na to česká skipka?

10

Kubešková dala do svého prvního hodu trochu více síly a kámen skončil až poměrně daleko v zadní části kruhů.

10

Pozor, Abbesová nedokázala nalepit vlastní kámen na český tak, aby byl v lepší pozici. To na dva body pro Německo nevypadá, stále více se blížíme k extra endu.

10

Abbesová do volných kruhů poslala kámen do levé části, Baudyšová ho vzápětí vyrazila.

10

Jenže Baudyšová to vzápětí totálně kazí nezvládnutým hit and rollem. Sice zasáhla německý guard, jenže odrazem poslala ze hry i vlastní kámen z kruhů.

10

Plíšková ani napodruhé po hitu neodjela do plného zákrytu. Jenže Analena Jentschová dělá hrubu chybu a trefuje pouze český center guard! To je šance pro český tým!

10

To samé následně Plíšková. Hit v pořádku, ale roll jen nepatrný a na kámen je jasně vidět. Stejně se poté vedlo i Analeně Jentschové.

10

Kolčevská přidává daleký center guard a Schöllová vyráží český kámen z kruhů. Vlastním ale nedokázala zarolovat do zákrytu.

10

Kolčevská zamířila před střed, Schöllová staví těsný pravý guard.

Začátek 10. endu.

Konec 9. endu.

9

Tak se také děje. Daniela Jentschová bezpečně přehazuje kruhy a ponechává Německu výhodu posledního kamene do desátého endu.

9

To se ale Kubeškové po vyražení německého kamene nepovedlo a tak má německá skipka velmi jednoduchou úlohu ponechat end nulový a zaútočit v závěrečném endu na vítězství.

9

Daniela Jentschová také nechybovala a sama zůstala v kruzích.

9

Kubešková také zasáhla a rolovala zpět do míst, kde stál před chvilkou kámen Baudyšové.

9

Baudyšová tentokrát zahrála na přední okraj kruhů, Abbesová ale opět nechybovala, trefila a zůstala stát kousek vedle.

9

Baudyšová zahrála center guard, který Abbesová ihned vyrazila.

9

Plíšková a Analena Jentschová své druhé hody sice zasáhly, ale kameny již nedokázaly dostat do kruhů, které tak jsou čisté, jen jeden němcký kámen stojí před nimi výrazně vpravo.

9

Plíšková s Analenou Jentschovou pokračují v nastoleném trendu, jen se hra přesnunula na samotný okraj kruhů.

9

Kolčevská hit and roll do pravé části kruhů, Schöllová další bezchybný hit and stay.

9

A nyní to opět jede rychle. Kolčevská do přední části kruhů, Schöllová okamžitý hit and stay.

Začátek 9. endu.
V devátém endu budou teprve potřetí v zápase hrát s výhodou posledního kamene Němky.

Konec 8. endu.

8

Kubešková trefuje poslední hod ke středu, ale jeden bod je z tohoto endu strašně málo! Bylo to rozehrané na minimálně 3 body, jenže právě Kubešková svým prvním hodem vše pokazila a místo možná rozhodujícího trháku mají Němky solidní šanci otočit zápas na svoji stranu.

8

Daniela Jentschová házela volnou levou půlkou dráhy do středu kruhů, ale poněkud přetáhla. Sice to aktuálně zmaneá dva nejlepší německé kameny, ale také prostor pro český poslední hod, který ale bude pravděpodobně pouze pro bod.

8

Obrovská chyba Kubeškové může zazdit skvěle rozehraný end! Při snaze vyrazit předchozí kámen Jentschové nehodila přesně a zastavila se o vlastní kámen v přední části kruhů, který vyrazila. Teď naopak klidně hrozí německé body proti!

8

Po další dlouhé poradě německého týmu zahrála skipka Daniela Jentschová pokus o double take out, který vyšel jen z části. Dva nejbližší české kameny u středu sice jsou pryč, ale jeden z nich v kruzích zůstal a stále může potenciálně bodovat. Hod Jentschové zůstal v místě nárazu a je aktuálně nejlepší.

8

Baudyšová přesným hodem posunula jeden z českých kamenů ke středu a hozeným zůstala na jeho pozici, takže aktuální stav jsou 3 body pro Česko.

8

Abbesová se po poradě týmu rozhodla pro rozstřel shluku 4 českých kamenů a ani jeden nedokázala odstranit ze hry. Všechny zůstávají v kruzích, navíc hozený kámen je ze hry a německý v kruzích také posunutý. Aktuální pozice je 2 body pro Česko s možností odražení německého kamene pro mnohem vyší zisk.

8

Fantasticky Baudyšová! Dokázala v těžké pozici vyrazit jeden německý kámen z kruhů, druhý posunout dále od středu a ani jednoho českého se nedotkla! Navíc hozený kámen zůstal také ve velmi dobré pozici!

8

Abbesová ale nehrála take outy, nýbrž chtěla připravit pozici na následné vyrážení přes vlastní kámen. To se úplně nepovedlo, nehodila do správné pozice. V kruzích je ale momentálně 5 kamenů blízko sebe.

8

Jenže Plíšková nezahrála nejlépe. Bohužel jsem přesně neodhadl její záměr, ale situace je taková, že dva české kameny za sebou posunule vedle sebe a půjdou vyrazit najednou.

8

Velká chyba Analeny Jentschové! Při snaze zahrát double take out českých kamenů zasáhla pouze vlastní v zadní části kruhů, hozený kámen také zmizel a z českého pohledu se tento end začíná vyvíjet velmi zajímavě!

8

Plíšková částečně český kámen ve středu přikrývá hodem do jeho blízkosti.

8

Analena Jentschová házela také do středu se snahou vysunout český kámen z nejlepší pozice, ale to se nezdařilo.

8

Schöllová přidává center guard a Kolčevská míří přímo do středu.

8

Schöllová zamířila poblíž středu kousek za něj, Kolčevská staví pravý guard.

Začátek 8. endu.
Do osmého endu půjdou Češky opět s výhodou posledního kamene. Začíná se nabízet kacířská myšlenka dohrát tuto vyráženou až do samotného konce a posledním kamenem desátého endu urvat těsné vítězství 2:1. Ale to je opravdu velmi riskantní scénář.

Konec 7. endu.

7

Zpočátku zajímavě se vyvíjející end v samém závěru opět sklouzl do bohaposté vyrážené a Kubešková posledním hodem dokázala nechat kruhy opět prázdné. Češky v tomto utkání zahrávají pátý nulový end, což je stejně, jako za předchozích 9 zápasů na MS dohromady.

7

To samé v podání Daniely Jentschové a reagující Kubeškové.

7

Abbesová zamířila do středu, Baudyšová reaguje perfektním hit and stay.

7

Abbesová trefuje a sama končí daleko v levé části kruhů. Baudyšová sice také zasahuje, ale vlastní kámen v kruzích neudržela. Na dráze je úplně čisto.

7

Ten Plíšková vyráží a roluje trochu doprava. Dotýká se kruhů.

7

Analena Jentschová ale také hodila výborně a odstranila jak český guard, tak poblíž stojící před malou chvílí hozený kámen. Kruhy jsou čisté, před nimi na center line německý guard.

7

Plíšková se vzchopila a perfektním double take outem vyčistila kruhy od německých kamenů. Vlastním zůstala na pravém okraji.

7

Analena Jentschová vyráží český kámen z kruhů a původní německý posunule trochu doleva, tj. mimo zákryt. Hozeným kamenem zůstala státá v místě nárazu.

7

Schöllová velmi dobře zasáhla svůj první kámen. Postavila tak guard a odražený kámen poslala ke středu kruhů. Kolčevská ho pravděpodobně chtěla trochu posunout, ale nedojela až k němu. Konečně vidíme end, kde se začíná něco dít.

7

Nevím, jestli Schöllová hrála center guard, nebo kámen do kruhů, skutečností je, že zahajuje hodem na center line na okraj bodovaného prostoru. Kolčevská staví velmi těsný pravý guard.

Začátek 7. endu.
To znamená, že i v sedmém endu budou mít výhodu posledního kamene Češky.

Konec 6. endu.

6

Daniela Jentschová zahrála další hit and stay, načež Kubešková vyčistila kruhy. Třetí blanked end v řadě, čtvrtý v celém zápase.

6

Daniela Jentschová zvládá take out a zůstává na okraji bodovaného prostoru. Kubešková po hitu roluje na center line. Vypadá to na další nulový end.

6

Abbesová sice vyráží český kámen, ale vlastní v kruzích neudržela, takže hrozba německých bodů proti výrazně poklesla. Navíc Baudyšová poté zvládla hit and stay a na kruzích je nyní pouze jeden český kámen, v pravé zadní části kruhů.

6

Abbesová hází do pravé části kruhů téměř do stejné příčné linie, takže double take out je nemožný. Baudyšová vyráží levý kámen a roluje drobně ke středu.

6

Analena Jentschová opět poslala ze hry český guard a tentokrát zarolovala tak šikovně, že se zastavila o vlastní kámen v levé části kruhů. Plíšková následně dokázala vyrazit pouze jeden z této dvojice.

6

Ten Analena Jentschová ihned odstranila a Plíšková ho nahradila.

6

Tak změna. Schöllová druhým hodem sice vyrazila český kámen, ale zarolovala výrazně do levé čáati kruhů. Kolčevská reaguje pravým guardem.

6

Zdá se, že se bude hrát vyrážená od samotného začátku. Schöllová poslala kámen do přední části kruhů a Kolčevská ho ihned odstranila.

Začátek 6. endu.
Po krátké přestávce budou v šestém endu pokračovat s výhodou posledního kamene opět Češky.

Konec 5. endu.

5

Je to tak, Kubešková přehodila prázdné kruhy a máme tu již třetí nulový end v zápase.

5

Jenže Daniela Jentschová zahrála fantasticky a velmi těžký doble take out zvládla dokonale! End, který měly hrubě chybující Němky prohrát minimálně o 3 body, tak nakonec pravděpodobně zůstane opět nulový.

5

Kubešková hodila do levé části kruhů a prakticky zabraňuje pokusu o double take out. Minimálně 2 české body by to měly být.

5

Daniela Jentschová zabraňuje tomuto scénáři. Vyráží vlastní i český kámen, které stály kousek za sebou.

5

Výborně Baudyšová. Perfektní kámen jen kousek za německý guard na přední okraj kruhů. Nakonec by z toho česká trojka přeci jen mohla být.

5

Abbesová dělá další německou chybu v tomto endu. Pouze narazila do vlastního kamene bez dalšího užitku. Německý tým hraje v tomto endu opravdu špatně, ale český toho nedokáže pořádně využít. Snad se mu to nevymstí.

5

Abbesová vyráží volný český kámen na okraji kruhů a hraje se odznovu. Baudyšová chtěla schovat svůj hod za pravý německý kámen před kruhy, ale hodila hodně daleko. Nakonec se kámen zastavil těsně na zadním kraji kruhů.

5

Jenže Plíšková dvojité německé chyby nevyužívá a trestuhodně přehazuje kruhy. Bohužel, Tereza Plíšková je v posledních dnech nejslabším článkem českého týmu.

5

Jentschová se pokusila o těžký take out přes vlastní guard a nezvládla to. Guard je pryč, hozený kámen také a český kámen trčí na předním kraji kruhů i nadále.

5

Analena Jentschová také házela na umístění, ale pouze narazila do vlastního guardu. Velká německá chyba. Plíšková vzápětí tento nepovedený kámen odstraňuje ze hry.

5

Schöllová vyráží český kámen a roluje doprava. Ale její hod nekončí v kruzích, jen těsně před nimi na pravé straně. Kolčevská napodruhé za německý center guard dokázala zaparkovat.

5

Schöllová postavila center guard, za který chtěla zajet do kruhů Kolčevská, ale úplně se jí to nepovedlo.

Začátek 5. endu.

Konec 4. endu.

4

Ano, na rozdíl od prvního endu chybu neudělala a nulovým endem ponechává svému týmu výhodu posledního kamene i do pátého endu.

4

Daniela Jentschová dokázala vyrazit i druhý český kámen z kruhů. Kubešková bude podruhé v zápase házet na vyčištění kruhů a nulový end. Zvládne to tentokrát?

4

Daniela Jentschová vyrazila pravý český kámen a Kubešková zazdila veškeré šance na dva body pro Česko tím, že po odstranění kamene Jentschové ten svůj v kruzích neudržela.

4

Abbesová vyrazila český guard a chtěla zarolovat doleva, aby vytvořila guard vlastnímu kameni v levé části kruhů. Téměř se to povedlo. Baudyšová poté využila právě čerstvého kamene Abbasové a schovala za něj hod do zadní části kruhů.

4

Abbesová kámen Plíškové ihned odstranila, ale vlastní hod v kruzích neudržela. Baudyšová poté zahrála to, co chtěla její česká spoluhráčka před tím a zvládla to mnohem lépe.

4

Analena Jentschová po vyražení předchozího českého kamene velmi dlouze zarolovala do okrajové levé části kruhů. Plíšková házela do zákrytu za český guard, ale poslal kámen poněkud dále, než bylo záhodno.

4

Plíšková a Analena Jentschová opět hrají svoji oblíbenou vyráženou. Plíšková přitom hodila skvěle a zvládla double take out obou německých kamenů ve hře.

4

Schöllová chtěla zakrýt svůj kámen v kruzích, ale nehodila dobře. Jednak až do kruhů, jednak svůj první kámen schovat nedokázala. Kolčevská reaguje vyražením tohoto nezdařeného kamene a její hod zůstal stát na přední hraně kruhů.

4

Schöllová posílá kámen do kruhů poblíž středu na T-line, Kolčevská staví pravý guard.

Začátek 4. endu.
Ve čtvrtém endu budou hrát s výhodou posledního kamene Češky.

Konec 3. endu.

3

Daniela Jentschová měla namále, ale nakonec si mohla oddechnout. Hodila hodně dlouhý kámen, který e zastavil daleko v zadní části kruhů a chybělo jen nějakých 10 dalších centimetrů k tomu, aby český tým ukradl možná i dva body. Takto Německo vyrovnává.

3

Kubešková hodila skvěle poslední český kámen třetího endu. Do přední části kruhů tak, že double take out je velmi těžký a běžný hit nenechá německý kámen v nejlepší pozici. Německá skipka tak musí házet na umístění pro jeden bod.

3

Kubešková činí podobně. Přesný hit and stay. Daniela Jentschová se následně pokusila o double take out a skoro jí to vyšlo. Střední kámen je pryč, boční ale dokázala jen posunout více do strany. Odhozený kámen pak zaroloval do pozice, kdy se na pravé straně těsně dotýká kruhů a Němky tak mohou živit naději na 2 body.

3

Baudyšová hodila do pravé části kruhů a schovala kámen za pravý německý guard. Abbesová dokázala střední český kámen vyrazit a vlastním ho nahradila.

3

Baudyšová hodila do přední části kruhů do zákrytu za center guard, takže Abbesová onen clonící guard vyráží.

3

Analena Jentschová druhým hodem zahrála skvěle. Nejen, že vyrazila z kruhů předchozí kámen Plíškové, ale odrazem dokázala odsunout zadní český kámen z dosahu kruhů.

3

Plíšková a Analena Jentschová i ve třetím endu vlastními hody pouze odstraňují předchozí kameny soupeřek.

3

Kolčevská přikrývá svůj první kámen center guardem, ale Schöllová s tím nemá problém a český kámen ze středu vyráží. Ne však úplně mimo kruhy, český kámen se jich pravděpodobně těsně dotýká. To může hrát ke konci důležitou roli.

3

Kolčevská hází přesně na střed, Schöllová staví pravý guard.

Začátek 3. endu.
Ve třetím endu tak pokračují Němky s výhodou posledního kamene.

Konec 2. endu.

2

Tak se také děje. Daniela Jentschová vyčistila kruhy, zahrála nulový end a ve třetím endu si bude chtít její tým vypracovat lepší pozici.

2

Kubešková dokázala německý kámen odstranit a vlastní v kruzích nechat. Je však volný a pro skipku soupeře by to neměl být problém vyčistit.

2

Kubešková vyráží předchozí německý kámen, ale češky v tomto endu nedokáží vlastní hody udržet v kruzích, čímž Němkám nepřidělávají žádné starosti. Daniela Jentschová hodila naopak přesně do zákrytu za český guard.

2

Baudyšová sice kámen Abbesové ihned vyrazila, ale ani teď ten vlastní na bodech neudržela. Abbesová reaguje novým hodem do zadní části, tentokrát na levou stranu.

2

Baudyšová sice německý kámen vyrazila, ale zarolovala na špatnou stranu. Její kámen tak sice je ve hře, ale bez dalšího vlivu na vývoj endu. Abbesová zamířila až do zadní části kruhů.

2

Drobná chyba Plíškové, která druhým hodem sice vyrazila německý kámen, ale vlastní po nárazu také z kruhů zmizel. Analena Jentschová chtěla zajet do zákrytu za vlastní gurad do přední části kruhů, ale dala tomu malou rychlost a metařky to nedometly do požadované pozice.

2

Vyrážená v kruzích pokračuje i přes dva guardy v cestě. Plíšková i Analena Jentschová svými prvními kameny vyhazují ty soupeřovy a nechávají stát v cílovém prostoru svoje.

2

Kolčevská měla podobný problém, když chtěla vlastní kámen v kruzích přikrýt guardem. Toho poté Schöllová využila, český kámen z kruhů vyrazila a nahradila ho svým.

2

Kolčevská poslala kámen do přední části kruhů, Schöllová pak chtěla postavit guard, který ale sotva dosáhl zóny, ve které může stát.

Začátek 2. endu.
Ve druhém endu tak budou mít výhodu posledního kamene Němky.

Konec 1. endu.

1

Chyba Kubeškové v závěru prvního endu. Po úspěšné vyrážené v předchozích 15 kamenech nedokázala závěrečným hodem vyčistit kruhy. Po odstranění německého kamene ten její v kruzích zůstal a český tým zapisuje bod, ze kterého ale příliš velkou radost nemá.

1

Daniela Jentschová přesným hit and stay pokračuje v nastoleném trendu, Kubešková po zásahu odrolovala více ke středu.

1

Abbesová po vyražení svůj druhý kámen v kruzích neudržela a Baudyšová umísťuje svůj druhý hod do levé části kruhů před T-line.

1

Poměrně nudný první end stále pokračuje ve stejném duchu. Analena Jentschová i Plíšková druhé kameny zahrály bezchybně, to samé první kameny v podání třetích žen družstev, Abbesové a Baudyšové.

1

Analena Jentschová i Plíšková pokračovaly ve hře prvních členek týmu, jen Plíškové se nepodařilo kámen v kruzích zanechat, takže po 6 kamenech 1. endu je bodovaný prostor prázdný.

1

Vyrážená v kruzích pokračuje. Schöllová i Kolčevská svými druhými kameny dokázaly odstranit předchozí kámen soupeřky a svůj tam zanechat.

1

Schöllová poslala úvodní kámen do zadní části kruhů, Kolčevská ho ihned vyrazila a svůj nechala na podobné pozici.

Začátek utkání.
V prvním endu budou mít výhodu posledního kamene Češky, které hrají žlutými kameny. Němky červenými.
Tabulka po 15. kole

1. Kanada 9/0 (vítězství/pořážky)
2. Švédsko 9/1
3. Korea 6/2
4. Rusko 6/3
5. Česko 5/4
6. USA 4/4
7. Japonsko 4/5
8. Čína 3/6
8. Dánsko 3/6
8. Švýcarsko 3/6
11. Skotsko 3/7
12. Itálie 2/7
13. Německo 1/7
Česko

České ženy se posedmé v historii představují na MS a počtvrté je to tým Anny Kubeškové. Po 9. místě z roku 2014 a 7. místě z loňska útočí na nejlepší umístění v historii a dává zapomenout na nepříliš dobré ME a zpackanou olympijskou kvalifikaci. V současnosti se drží na 5. místě a stále živí naději na senzační postup do play off. K její udržení musí porazit poslední Německo.

Sestava
First: Ežen Kolčevská
Second: Tereza Plíšková
Viceskip: Alžběta Baudyšová
Skip: Anna Kubešková
Alternate: Klára Svatoňová
Německo

Německý ženský curling se může pyšnit 2 tituly mistryň světa z let 1988 a 2010, avšak současnost zdaleka není tak dobrá a potvrzuje to také vystoupení týmu Daniely Jentschové na tomto turnaji. Dosud dokázal porazit pouze Itálii, dalších 7 utkání prohrál a v tabulce je poslední.

Sestava
First: Pia-Lisa Schöllová
Second: Analena Jentschová
Viceskip: Emira Abbesová
Skip: Daniela Jentschová
Alternate: Josephine Obermannová
Vážení fanoušci curlingu, vítejte u dalšího přímého přenosu z mistrovství světa v curlingu žen. Na český tým Anny Kubeškové narazí německý výběr reprezentovaný Danielou Jentschovou. Zápas začíná v 19:00 našeho času.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

Německo - Česko

3:2

konec (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)

Zpět na online