Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

Kladno volejbal cz – VK Euro Sitex Příbram

3:0

konec (25:19, 25:22, 25:18) Stav série: 1:0

19.03.2018, 18:00 • Kladenská sportovní hala, Kladno • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

25:18

Sudův servis našel Šulistu, následně West vyzval k útoku Hýského a ten vytlučením bloku ukončuje třetí sadu a tím i celý zápas.

24:17

A právě David Konečný přidává také eso. Kuchař byl na přihrávce hodně nepřesný. Sedm mečbolů!

16:13

David Konečný střídá na palubovce Gromadowského. West zatlačil servisem, poté neměl Pantič ideální nahrávku a je právě střídajícím Konečným zablokován. Je tady druhý technický oddechový čas.

11:9

Gromadowski se znovu opřel do servisu. Kladno se dostalo lehce k bodovce a právě polský univerzál boduje smečí kolem bloku Böhma. Příbram si bere oddechový čas.

7:8

Dnešní oslavenec trápí soupeře servisem. Kladno mělo velké problémy s útokem. To na druhé straně boduje tvrdou smečí Böhm, který sestřelil v poli stojícího Šulistu. Je tady první technický oddechový čas.

6:3

Matthew West znovu na podání. Domácí nahrávač podával o pásku, následně Kuchař smečuje daleko do autu. Příbram si bere oddechový čas.

25:22

Sudův servis našel Šulistu, poté byl na středu zablokován Sobotka, ale výměna ještě pokračovala. Šulista nakonec ukončuje rozehru i celý set sklepnutím balonu do středu kurtu.

24:21

Radek Suda se představil na podání. Následně je ještě Šulista na hlavním kůlu zablokován a Kladno si bere oddechový čas.

24:19

A právě kladenský kapitán je na podání. Po nepřesné přihrávce se dostala Příbram do složité pozice, kterou nedokázal vyřešit ani Böhm.

19:15

Marcel Gromadowski na servisu. Kuchař nepřihrál přesně, Hrdý měl co dělat, aby dostihl balon a poté smečuje Rychecký jen do připraveného dvojbloku Hýského se Zajíčkem. Příbram si bere oddechový čas.

16:13

Petr Šulista se opřel do podání. Už to vypadalo na jasnou záležitost pro Sobotku, ale hosté se zázračně dostali ještě k jedné obraně. Hýský následně neměl žádné slitování a smečuje do rozložené obrany. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:12

Jan Hrdý pokračuje na servisu. Podání hostujícího nahrávače našlo Hýského, následně ale smečuje Sobotka středem sítě jen do autu. Kladno reaguje na několik nepřesností na útoku oddechovým časem.

8:3

Šulista zatlačil tvrdým servisem a dává dokonce eso. Příbram ztrácí při prvním technickém oddechovém času pět bodů.

4:1

Böhm byl nejprve zablokován, poté jen odevzdat míč a to trestá na středu sítě Sobotka. Příbram si velmi záhy po začátku setu bere oddechový čas.

25:19

Martin Blažek přišel do hry na servis. Střídající osmnáctiletý volejbalista ukončuje první sadu přímým bodem na hostující libero Davida Juračku.

24:19

Martin Böhm byl na servisu. Moník si poradil se servisem o pásku, poté se prosazuje v úvodu Gromadowski.

23:19

Matthew West se představil na podání. Passier vytlouká středem sítě blok Sobotky. Kladno si bere před samotnou koncovou oddechový čas.

20:15

Rychecký následně smečuje daleko do autu a o prvním setu je nejspíše rozhodnuto. Martin Kop ještě reaguje oddechovým časem.

18:15

Příbram byla blízko srovnává stavu, ale nyní už znovu ztrácí tři body. Gromadowski boduje po přesné bodovce na lajnu. Hostující tým si bere oddechový čas.

16:13

Při druhém technickém oddechovém čase vede Kladno už o tři body. Westův servis nadělal hostujícímu celku velké problémy, Böhm musel jen odevzdat balon a to trestá Šulista.

8:5

Při prvním technickém oddechovém čase je to o čtyři body. Passierův servis nebyl dokonalý a toho využívá Gromadowski.

Kladno volejbal cz – VK Euro Sitex Příbram

3:0

konec (25:19, 25:22, 25:18) Stav série: 1:0

Zpět na online

Kladno volejbal cz: West, O. Fortuník – Hýský, Šulista, Bouza, Blažek – Zajíček (C), Trojan, Sobotka, Syrůček – Gromadowski, Konečný – Moník Trenér: Milan Fortuník

VK Euro Sitex Příbram: Kust, Hrdý – Pantič, Böhm (C), Kuchař – Passier, Suda, Mikulenka, Kohlmann – Renovica, Rychecký – Juračka Trenér: Martin Kop

Rozhodčí: Tomáš Fink – Petr Kvarda