Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Skalica – HK DUKLA Ingema Michalovce

5:1

konec (2:1, 1:0, 2:0)

18.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • O udržení • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.15 4.5 2.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Aj tretiu tretinu napokon ovládli domáci hokejisti a po výsledku 5:1 získavajú prvé tri body v play-out. Rozhodli teda hlavne úspešné presilovky domácich, hostia tak opäť vychádzajú naprázdno.

S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:12:14)

Koniec zápasu.

59:18

59:18 JAROLÍN - 5:1

59:18

Skalica dala gól!

Tak predsa len je tu ešte jeden gól a Skalica ho opäť dosahuje v presilovke! Vaškovič našiel pred bránkou hostí svojou presnou prihrávkou RENÉHO JAROLÍNA a ten upravuje zrejme už na konečných 5:1!
Asisetncie: Ľubomír Vaškovič, Alexander Kotzman.

58:51

Skalica teraz úspešne kombinuje v útočnom pásme, ale Trenčan ešte zasahovať nemusel. Uvidíme teda, či príde ešte nejaká zaujímavá situácia.

58:01

Posledné dve minúty tretej tretiny!

57:51

Navyše hrajú teraz domáci presilovku, takže akýkoľvek tlak hostí je už nemožní. Skalica sa však môže pokúsiť pridať ešte jeden gól.

57:41

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Hančák – 2 min., držanie).

57:00

Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, domáci sú tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov. Zápas sa tak už prakticky len dohráva.

56:19

Domáci v plnom počte.

56:10

Navyše sa teraz hostia previnili zakázaným uvoľnením a tak už domáci budú hrať čoskoro v plnom počte.

55:57

Domáci vyhadzujú puk do bezpečia, hostia zakladajú svoj útok spoza Trenčanovej bránky. S domácimi hokejistami to už vyzerá veľmi nádejne.

55:19

Aj polovička z tejto presilovky je už minulosťou, hostia sa síce držia v útočnom pásme, ale k ohrozeniu Petríka sa ešte nedostali.

54:38

Michalovce tak v krátkosti rozbiehajú svoju ďalšiu presilovku, ale ani teraz sa im nedarí preniknúť pred bránku domácich.

54:19

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Sloboda – 2 min., sekanie).

54:00

Skalica má puk na svojich hokejkách a pohodlne kontrolujú záverečné minúty tretej tretiny. Zatiaľ to teda vyzerá, že tri body ostanú v Hant Aréne.

53:27

Domáci v plnom počte.

53:15

Teraz sa však do zakončenia dostal Kolba, ale jeho pokus našiel iba pripraveného brankára Petríka. Hostia majú ešte pár presilovkových sekúnd.

52:27

Michalovciam sa však nedarí usadiť sa v útočnom pásme, domáci bez problémov ubránili prvú polovičku tohto oslabenia.

51:37

Hostia však majú ešte k dispozícii presilovku a šancu na zdramatizovanie tohto stretnutia. Skalica sa však okamžite oslobodzuje.

51:27

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Straka – 2 min., sekanie).

50:32

50:32 DUFEK - 4:1

50:32

Skalica dala gól!

O osude tohto zápasu sa tak zdá byť už rozhodnuté! Skalica sa teraz úspešne presunula do útočného pásma, spoza bránky prišla presná prihrávka na ALEŠA DUFEKA a ten dostal puk za Trenčanov chrbát – 4:1!
Asistencie: Danill Dmitriev, Ľubomír Vaškovič.

49:59

Rozhodnutie mal teraz na hokejke domáci Kniazev, ale v dobrej pozícii netrafil bránku hostí. Michalovce sa tak dostávajú k puku a už skúšajú prienik do útočného pásma.

48:06

Skalica drží puk na svojich hokejkách a svojho súpera tak k ničomu nepúšťa. Hosťom sa tak už postupne začne čas krátiť, potrebujú rýchlo streliť kontaktný gól.

47:20

Domáci v plnom počte.

46:57

Hostia sa držia v útočnom pásme, ale nemôžu sa dostať do zakončenia na bránku domácich. Skalica je tak na najlepšej ceste zvládnuť aj toto oslabenie.

46:20

Prvú polovičku oslabenia domáci zvládli a opäť sa oslobodzujú. Michalovce sa už pokúšajú o ďalší prienik pred bránku hostí.

46:14

Domáci sa však oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary. Michalovce však ešte strávia nejaký ten čas v početnej výhode.

45:39

V presilovke sa do zakončenia dostal Cútt, ale svoj druhý gól v tomto zápase nepridal. Michalovce však ostávajú v útočnom pásme.

45:20

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Škápik – 2 min., nebezpečný výstroj).

45:02

Do rýchleho brejku sa však teraz dostali domáci hokejisti, zakončením na bránku hostí sa prezentoval Jurák, ale brankár Trenčan bol pozorný.

44:17

Postupne sa však hra opäť prelieva zo strany na stranu, čo určite viacej vyhovuje domácim hokejistom. Michalovce sa pokúšajú o prienik do útočného pásma.

43:14

Dlhšiu dobu teraz držia puk na svojich hokejkách domáci hokejisti, postupne sa presúvajú do útočného pásma. Úvod tretej tretiny priniesol zatiaľ len jednu zaujímavú situáciu, v ktorej sa ocitol Janáč.

42:06

Hostia sa pokúsili o výpad do útočného pásma, ale napokon sa do žiadneho zakončenia na bránku domácich nedostali. Skalica sa tak zmocňuje puku.

41:38

Puk už na svojich hokejkách majú hostia, ale momentálne iba kombinujú vo svojom pásme. Domáci majú náskok o dva góly, takže sa určite nemajú kam ponáhľať.

40:51

Pred bránkou hostí sa do zakončenia dostal Janáč, ale nikým nekrytý poslal puk iba do brankára Trenčana! To bola teda zaujímavá príležitosť pre domácich hokejistov.

40:15

Posledná tretia tretina je už v plnom prúde, aj toto buly vyhrali hostia, ktorí čaká neľahká úloha.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
V druhej tretine napokon pridali domáci hokejisti ďalší gól a opäť to bolo z presilovky, postaral sa oň Kotzman. Skalica tak vyhráva o dva presné zásahy a pred treťou tretinou sa tak nachádza v lepšom rozpoložení, rozhodujúce však bude posledné dejstvo.

Posledná tretia tretina sa začína o 18:36!

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:47

Domáci v plnom počte.

39:21

Skalica posiela puk do bezpečia, domáci sa tak oslobodili z veľkého tlaku a zrejme už úspešne ustoja toto oslabenie.

39:01

Posledná minúta druhej tretiny!

38:21

Michalovce sa už úspešne usadili v útočnom pásme, ale nemôžu sa dostať do zakončenia na bránku domáceho celku.

37:57

Hostia majú veľkú šancu na strelenie kontaktného gólu, pretože hrajú v početnej výhode. Domáci sa však teraz úspešne bránia.

37:47

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Kučera – 2 min., držanie).

37:15

Skalica sa znova dostáva k puku, ale musí teraz kombinovať vo svojom pásme. To však domácim určite vadiť nemusí, pretože vyhrávajú o dva góly.

36:04

Hostia v plnom počte.

35:56

Michalovce vyhadzujú puk do bezpečia a tak zrejme hostia toto oslabenie už úspešne zvládnu, aj keď im to zobralo veľa síl.

35:04

Polovička z tejto presilovky však uplynula, domáci sú usadení v útočnom pásme, ale z ich strany prichádzajú len nepresné zakončenia na bránku hostí.

34:14

Domáci hrajú v krátkosti ďalšiu presilovku! Skalica je tak teraz jednoznačne v tlaku na bránku svojho dnešného súprea.

34:04

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Hančák – 2 min., hákovanie).

33:55

33:55 KOTZMAN - 3:1

33:55

Skalica dala gól!

Skalica využíva druhú presilovku v tomto zápase! Domáci sa usadli pred bránkou hostí, v tomto priestore sa najlepšie dokázal zorientovať ALEXANDER KOTZAMN a aj so šťastím poslal puk za chrbát brankára Trenčana – 3:1!
Asistencie: René Jarolín, Ľubomír Vaškovič.

32:30

Domáci znova hrajú presilovku o jedného hráča, ale momentálne majú problém s usadiť v útočnom pásme. Michalovce tak znova doplácajú na svoju nedisciplinovanosť.

32:20

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Piatak – 2 min., faul kolenom).

31:30

Hra sa aj naďalej prelieva zo strany na stranu, stále sú však v lepšej pozícii domáci hokejisti, ktorí by sa v prípade víťazstva mohli pomstiť Michalovciam sa prehranú finálovú sériu 1. ligy.

30:15

Michalovce sa prebojovali do útočného pásma, následne sa hostia pokúšali vyslať aj strelu na domácu bránku, ale hostia napokon úspešný neboli. Skalica sa momentálne nikam neponáhľa.

29:51

Opäť sa však útočné výpady striedajú na oboch stranách, rozhodne sa teda zatiaľ nenudíme. V hre je naozaj veľa, aj keď je pred nami ešte veľa zápasov play-out.

28:41

Skalica je však aj naďalej veľmi aktívna, hostia sa musia brániť vo svojom pásme. Domáci aj teda naďalej vyhrávajú o jeden gól a sú tak na najlepšej ceste za troma bodmi z tohto stretnutia.

28:00

Hostia v plnom počte.

27:51

V dobrej príležitosti sa v presilovke teraz ocitol Vaškovič, ale jeho zakončenie našlo len pripraveného brankára Trenčana! Michalovce následne vyhadzujú puk do bezpečia.

27:31

Michalovce vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia, presilovka domácich sa tak už chýli k svojmu koncu, ale nejaké tie presilovkové sekundy ešte ostávajú.

27:00

Až teraz sa však domácim hokejistom podarilo zakončiť, Verešov pokus však našiel len pripravenú lapačku brankára Trenčana. Prvú polovičku oslabenia tak Michalovce úspešne ustáli.

26:11

Domáci hrajú svoju tretiu početný výhodu v tomto zápase, okamžite sa už Skalica presúva do útočného pásma a hostia sú tak pod tlakom.

26:00

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Fajčák – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

25:23

Aj v druhej tretina má hra zatiaľ vysoké tempo, prerušenia vidíme naozaj len minimálne. Oba celky podnikajú nebezpečné útočné výpady a tak obe obrany majú plne ruky práce.

24:38

Veľká šanca na strane hostí! Michalovce vyrazili do prečíslenia, po dobrej prihrávke sa do zakončenia na bránku domácich dostal Solomonchak, ale puk poslal len do pozorného brankára Petríka.

23:39

Dopredu však znova vyrazila Skalica, do zakončenia sa teraz dostal Sloboda, ale jeho strela od modrej minula priestor troch žrdí hosťujúcej bránky.

22:41

Skalica sa teraz dlho drží v útočnom pásme, ďalšie zakončenie predviedol Schmidt, ale brankár Trenčan v tomto prípade zasahovať nemusel. Michalovce tak vyrážajú do rýchleho protiútoku.

21:53

A napokon musel zasahovať brankár hostí Trenčan. Proti strele od Okoličányho bol však úspešný a puk ukryl vo svojej lapačke. Skalica tak získava buly v útočnom pásme.

21:22

Do útočného pásma sa však už presúva domáci celok, hostia sa tak musia mať na pozore a vyvarovať sa každej jednej chybe.

20:41

Teraz sa však už hostia presunuli pred bránku domácich, do zakončenia sa dostal Mašlonka, ale strela z jeho hokejky nebola nijak zaujímavá.

20:15

Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia, ale momentálne kombinujú vo svojom pásme.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
Skončil sa prvá tretina tohto zápasu a pri jej sledovaní sme sa určite nenudili. Oba tímy vstúpili do tohto stretnutia s vysokým odhodlaním a hra mala veľmi vysoké tempo, prerušovalo sa len veľmi málo. Aktívnejší hostia išli do vedenia v 7. minúte po góle Cútta, ale v 15. minúte využil presilovku Kučera. Dlho netrvalo a Skalica strhla vedenie na svoju stranu, keď sa od modrej presadil Mikíska. Po prvej tretine je tak stav zápasu 2:1!

Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 17:50!

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:01

Posledná minúta prvej tretiny!

18:52

Jurák sa presunul pred bránku hostí a následne aj nebezpečne zakončil, ale puk skončil v pripravenej lapačke brankára Trenčana. Skalica však získava buly v útočnom pásme.

18:35

Hostia v plnom počte.

18:10

Aj naďalej majú hostia problém sa usadiť pred bránkou svojho súpera, domáci sa teda aj naďalej bránia veľmi úspešne. Pomaly sa už bude presilovka Michaloviec aj končiť.

17:35

Domáci sa však bránia úspešne a vyhadzujú puk do bezpečia. Táto presilovka tak hosťujúcemu celku zatiaľ vôbec nevychádza.

16:45

Hostia však teraz majú príležitosť na vyrovnanie, pretože hrajú svoju prvú početný výhodu v tomto zápase. Michalovce sa už usadili v útočnom pásme.

16:35

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Dmitriev – 2 min., podrazenie).

15:37

15:37 MIKÉSKA - 2:1

15:37

Skalica dala gól!

Domáci otáčajú vývoj stretnutia vo svoj prospech! Skalica sa znova usadila v útočnom pásme, na modrej dokázal zachytiť puk RÓBERT MIKÉSKA a presnou bombou prekonáva Trenčana a domáci vyhrávajú rozdielom jedného gólu 2:1!
Bez asistencie.

14:56

14:56 KUČERA - 1:1

14:56

Skalica dala gól!

Túto presilovku však už domáci hokejisti využívajú! Skalica sa dokázala usadiť pred bránkou hostí, Vereš nahodil puk na Trenčana, ten nedokázal puk ukryť vo svojej výstrojí a aktívny KRISTIÁN KUČERA z bekhendu poslal puk do bránky hostí – 1:1!
Asistencia: Rastislav Vereč.

14:17

Domáci tak hrajú v krátkosti ďalšiu svoju presilovku. Ale aj teraz sa hosťom podarilo rýchlo oslobodiť a puk vyhadzujú cez všetky čiary do bezpečia.

14:07

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Rusina – 2 min., hákovanie).

13:43

Hostia v plnom počte.

13:23

Aj naďalej sa domácim v tejto presilovke nedarí, hostia sa znova oslobodzujú. Zrejme tak už Michalovce toto oslabenie úspešne zvládnu.

12:43

Michalovce sa aj naďalej bránia úspešne a znova vyhadzujú puk preč zo svojho pásma. Prvá polovička domácej presilovky už uplynula.

12:10

Škápik to skúšal strelou od modrej, ale jeho zakončenie bolo nepresné a hostia sa oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary do bezpečia.

11:53

Domáci tak hrajú prvú presilovku v tomto zápase, ale momentálne sa musia do útočného pásma prebíjať. Hostia teda začali svoje bránenie veľmi úspešne.

11:43

Vylúčenie v tíme HK Dukla Ingema Michalovce (Mašlonka – 2 min., vrazenie na mantinel).

11:31

Nebezpečnejším dojmom však pôsobia hosťujúci hokejisti, ktorí sa znova presúvajú pred domácu bránku. Uvidíme teda, čo nám ešte ponúkne zvyšok prvej tretiny.

10:51

Oba celky však momentálne musia bojovať o puk, hra sa teraz presúva do stredného pásma. Hra sa tak postupne vyrovnáva, ale stále vyhrávajú hostia o jeden presný zásah.

09:48

Na malú chvíľu sa teraz pred bránku súpera dostali aj domáci hokejisti, ale ani oni si nič zaujímavého nevypracovali. K puku sa tak dostávajú Michalovce, ktoré sa nemajú kam ponáhľať.

09:15

Do útočného pásma sa však opäť presúvajú hostia, domáci sú tak znova pod tlakom. Michalovce sa však nemôžu dostať k presnému zakončeniu na bránku domáceho celku.

08:06

Skalica sa snaží o rýchly odpoveď, ale hostia dobre bránia svoje pásmo. Zápas má však aj naďalej vysoké tempo, z tribún sa ozýva hlasité povzbudzovanie, ktoré je smerované na domácich hokejistov.

07:10

Uvidíme teda, ako tento pomerne rýchly gól ovplyvní zvyšok zápasu. Hostia si o však určite za svoju aktivitu zaslúžili a momentálne sú tak vo výhodnej pozícii.

06:08

06:08 CÚTT - 0:1

06:08

Dukla Michalovce dala gól!

Aktivita hostí pramení v gólový úspech! Michalovce sa opäť presunuli do útočného pásma, dostali domácich pod tlak a po prihrávke pred bránu domácich sa gólovou strelou prezentoval RADOVAN CÚTT – 0:1!
Asistencie: Vladislav Solomochak, Michal Korenko.

04:31

Škápik zachytil puk a ihneď vysielal strelu na bránku hostí a brankár Trenčan musel včas vytasiť svoj pravý betón. Skalica je tak aj naďalej nasťahovaná pred bránkou svojho dnešného súpera.

04:05

Následne sa hostia opäť pokúšali prebiť pred bránku domácich, ale je z toho len zakázané uvoľnenie. Skalica sa tak presúva do útočného pásma.

03:41

Na pozore sa teraz musel mať brankár domácich Petrík, ale ľahké nahodenie na jeho bránku mu nemohlo narobiť problémy. Michalovce tak získavajú buly v útočnom pásme.

03:03

Hra má od začiatku svižné tempo, opäť sa do útočného pásma presúva víťaz 1. ligy a tak sa domáci hokejisti budú musieť brániť.

02:49

Momentálne sa však už útočné výpady striedajú na oboch stranách, oba celky vstúpili do zápasu s veľkým odhodlaním.

02:06

Hostia sa pomerne dlho držali v útočnom pásme, ale do zakončenia sa už nedostali. Puk tak na svoje hokejky už získava Skalica.

01:45

Michalovce sa znova dostávajú do útočného pásma, domáci sú tak teraz pod menším tlakom, ale hosťom sa nedarí presne zakončiť.

01:02

Zakončenie prišlo aj na druhej strane, bránku hostí sa snažil ohroziť Vereš, ale ani jeho pokus nebol presný a puk už majú opäť hostia.

00:31

Dopredu sa však rýchlo dostali Michalovce, do zakončenia sa dostal Bánovský, ale jeho pokus bol nepresný a puk skončil len na zadnom mantinely.

00:15

Prvá tretina toho zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrala Skalica.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Straka, Janík, Čederle, Kuliš – Kniazev, Vereš, Kučera – Janáč, Jarolim, Kotzman – Okoličány, Schmidt, Jurák – Dmitriev, Dufek, Vaškovič

HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Meliško, Rusina, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Fajčák – Mesaroš, Toma, Hamráček

Rozhodca: Peter Lokšík , vladimír Goga – Lukáš Kacej, Martin Krajčík – Martin Chudada

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Prajem príjemný nedeľný podvečer všetkým, ktorí klikli na tento online textové prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku druhého kola v rámci baráže o Tipsport ligu medzi mužstvami HK Skalica a HK Dukla Ingema Michalovce už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Obom tímom nevyšiel vstup do tejto časti turnaja, dnes je teda šanca na prvý bodový zápis. Uvidíme teda reprízu finále 1. ligy, ktorú lepšie zvládli Michalovce, ale dnes sa hrá úplne iné stretnutie. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Lokšík , vladimír Goga – Lukáš Kacej, Martin Krajčík – Martin Chudada. Hant Arena je tak už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto zápasu.

Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HK Skalica a HK Dukla Ingema Michalovce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

Základná časť Tipsport ligy sa skončila a súťaž sa teda rozdelila na dve časti. Prvých osem tímov hrá play-off, zvyšné dva celky putovali do baráže a doplnil ich víťaz 1. ligy Michalovce a porazení finalista zo Skalice. Hant Arena tak dnes bude hostiť reprízu finálovej série tohto ročníka 1. ligy.

HK Skalica:
Domáci hokejisti vyhrali základnú časť 1.ligy a tak putovali samozrejme do play-off. Tam dokázali postupne vyradiť Považskú Bystricu a aj Topoľčany a postúpili tak do finále. Tam napokon podľahli v sérii hrané na tri víťazné zápasy 1:3 práve Michalovciam a tak nemohli oslavovať titul. Dostali sa však do baráže o najvyššiu súťaž, do ktorej im však vstup nevyšiel podľa predstáv. Na ľade v Liptovskom Mikuláši síce vyhrávali po dvoch tretinách 2:0, ale v tretej tretine prišiel katastrofálny záver a napokon podľahli na Liptove výsledkom 4:2.

HK Dukla Ingema Michalovce:
Hosťujúci hokejisti obsadili v základnej časti 1. ligy druhé miesto a tak sa v play-off stretli postupne so Spišskou a aj s Prešovom. Oba celky napokon Michalovce vyradili a dokázali aj uspieť vo spomínanom finále a stali sa tak víťazom 1.ligy v tejto sezóne! Baráž o Tipsport ligu však tiež neodštartovali úspešne, keď prehrávali na ľade Detvy už 4:0 a dvoma gólmi už len upravili na konečný stav 4:2!

Takáto časť súťaže nikdy nemá jasného favorita, oba celky vedie, čo je v hre a že potrebujú bodovať. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

Zápas vám z pozície komentátora sprostredkuje Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Skalica – HK DUKLA Ingema Michalovce

5:1

konec (2:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Kučera (Vereš), 16. Mikéska (bez asistencie), 34. Kotzman (Jarolín, Vaškovič), 51. Dufek (Dmitriev, Vaškovič), 60. Jarolín (Vaškovič, Kotzman) – 7. Cútt (Solomonchak, Korenko)

HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Straka, Janík, Čederle, Kuliš – Kniazev, Vereš, Kučera – Janáč, Jarolim, Kotzman – Okoličány, Schmidt, Jurák – Dmitriev, Dufek, Vaškovič

HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Meliško, Rusina, Cvengroš, Jokeľ – Solomonchak, Cútt, Bánovský – Balko, Piatak, Mašlonka – Brezniak, Linet, Fajčák – Mesaroš, Toma, Hamráček

Rozhodčí: Peter Lokšík , vladimír Goga – Lukáš Kacej, Martin Krajčík – Martin Chudada

Průběh zápasu
1. třetina
06:08 MIC 0:1 Cútt (Solomonchak, Korenko)
11:43 MIC 2 Mašlonka, vražení na hrazení
14:07 MIC 2 Rusina, hákování
14:56 SKA 1:1 Kučera (Vereš)
15:37 SKA 2:1 Mikéska (bez asistencie)
16:35 SKA 2 Dmitriev, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
26:00 MIC 2 Fajčák, vysoká hůl
32:20 MIC 2 Piatak, faul kolenem
33:55 SKA 3:1 Kotzman (Jarolín, Vaškovič)
34:04 MIC 2 Hančák, hákování
37:47 SKA 2 Kučera, držení
Po 2. třetině
3. třetina
45:20 SKA 2 Škápik, nebezpečná výstroj
50:32 SKA 4:1 Dufek (Dmitriev, Vaškovič)
51:27 SKA 2 Straka, sekání
54:19 SKA 2 Sloboda, sekání
57:41 MIC 2 Hančák, držení
59:18 SKA 5:1 Jarolín (Vaškovič, Kotzman)
Konec