Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Střed

HC Vlci Jablonec nad Nisou – HC Stadion Vrchlabí

4:2

konec (0:2, 1:0, 3:0) Stav série: 2:1

18.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Čtvrtfinále • Ondřej Belák

Tipsport: 2.0 4.6 2.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne vše. Ze zasněženého Jablonce se s vámi loučím. Přeji příjemný zbytek víkendu a někdy příště opět na počtenou! (20:20:27)
Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým HC Vlci Jablonec! Za delší konec pomyslného provazu tahalo dlouho Vrchlabí, které bylo čtyřicet minut lepším mužstvem. Třetí perioda ovšem znovu potvrdila, že právě v poslední části hry se tato série láme ve prospěch domácích týmů. Vlci zásluhou Martina Tondra, Jana Víška a Jakuba Mulače zvrátili zápas na svoji stranu a do Podkrkonoší tak pojedou s postupovým mečbolem!

60:00

Konec zápasu.

59:59

Vlci právě vstřelili branku!
Stadion pochopitelně pokračoval ve hře bez gólmana. Na vhazování sice získal kotouč, ale nedostal se za modrou čáru. Černou gumu totiž vybojoval JAKUB MULAČ, který si najel až do bezprostřední blízkosti vyklizené svatyně a učinil tak symbolickou tečku za jabloneckým obratem. Bez asistence.

59:52

Jablonec už je velmi blízko. Vhazovat se totiž bude ve středním pásmu, a to v době, kdy do sirény zbývá již pouze osm sekund!

59:30

Jakub Jelínek spěchá na střídačku! Vrchlabí se s šestým hráčem žene do útočného pásma. To je drama!

58:51

Babcovi ve skvělé střelecké pozici mezi kruhy kotouč sjel z čepele a k žádné nebezpečné střele tedy nedošlo.

58:29

Mulač se natáhl po vyraženém puku jako první a domácí celek se tak drží v ofenzivní zóně. Do konce třetí části zbývá minuta a půl.

57:49

Vlkům se zatím nedaří usadit v pásmu, ale hlavní pro ně je, že drží puk v bezpečné vzdálenosti od vlastní svatyně.

57:24

Vrchlabí se i v početní nevýhodě hnalo kupředu, nic jiného mu ostatně nezbývá. Urban ovšem přejel modrou čáru příliš brzy a je pískáno postavení mimo hru.

57:12

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jirků – 2 min., sekání).

56:39

Jan Víšek opět dostal puk do neutrální zóny a to se domácímu obecenstvu jednoznačně zamlouvá.

56:16

Nyní si domácí vypomohli pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tedy stěhuje před jejich klec a vhazuje se po pravé ruce brankáře Lukáše Hosnedla.

55:40

Homolka u hrazení srdnatě bojoval s Procházkou. Kotouč nakonec získal hostující hokejista a posílá jej do obranné třetiny jabloneckých Vlků.

54:58

Vrchlabí trestuhodně prohospodařilo nadějný náskok a rázem prohrává. Spěchá tedy do útočného pásma a snaží se o vytvoření tlaku na Hosnedla.

54:36

Vlci právě vstřelili branku!
Jablonecký zimní stadion se otřásá v základech! Víšek dostal nabito mezi kruhy a z výborné pozice ztroskotal na Jelínkovi. Kotouč dojel Tomáš Brokeš a poslal jej zpět před brankou, kde zůstal právě JAN VÍŠEK a tečoval pryž za brankovou čáru. Obrat dokonán, 3:2! Asistence: Brokeš.

53:38

Při vlastním oslabení se za odraženým pukem hnal s vidinou samostatného úniku Demel. Nakonec jej přesprintoval Procházka a zabránil tak obrovské šanci!

52:48

A byl to právě Martin Tondr, kdo teď úspěšným vyhozením dopřává svým barvám oddych.

52:20

Martin Tondr v souboji u mantinelu ztratil hůl. Rychle si ji ale sebral a už je opět připraven bránit severočeskou pevnost.

52:12

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., hákování).

51:57

Stadion se z pod jabloneckého tlaku vymanil pouze za cenu přihrávky rukou. Hra se tedy přesouvá zpět před hostující branku.

51:14

Pulcova vysoká střela proskákala po teči u tyčky Jelínkovy klece. Poté to vypadalo, že byl Brokeš obětí podražení, ale rozhodčí měli jiný názor, což se domácím fanouškům úplně nepozdává.

50:50

Vojtěch Havlas si našel kotouč na brankovišti a rychle se jej snažil nasměrovat do klece. K jablonecké smůle mu černá guma sjela a skončila pouze u zadního mantinelu!

50:05

Peřina byl ve středním pásmu vystaven přesile a nahodil tedy puk po mantinelu do obranného pásma Stadionu. Tam se o kus černé gumy svádí zajímavý souboj.

49:45

Ačkoliv Hlaváč kvapil, co mu síly stačily, bylo hostům odpískáno zakázané uvolnění. To se zrovna nezamlouvá jejich příznivcům a také samotnému Janu Hlaváčovi.

48:48

Víšek u mantinelu v silovém souboji přetlačil Pojkara a poslal puk za vrchlabskou svatyni. Tam už se jej chopil hostující Tržický a rozehrává.

47:55

Abrahamova střela od modré čáry netrefila cíl a zaduněla do zadního hrazení. Jablonec znovu obrací hru.

47:22

Čechura se ukázkově vrátil do defenzivy a obral o puk Urbana, který už si připravoval střeleckou pozici. Následně domácí vyhazují na zakázané uvolnění.

46:41

Pulec se vydal přes střední pásmo a prověřil Jelínka dalekonosným nahozením, které gólman úspěšně srazil do rohu kluziště.

45:30

Domácí vyrovnávací branka viditelně nakopla a opět se tlačí před soupeřovu klec. Z kombinace tentokráte nic vážnějšího nevzešlo.

44:37

Peřina se z pravé strany dral před branku. Byl ovšem dobře tísněn a kotouč mu z čepele ujel a zakončit tak nedokázal.

44:04

Procházka ustál souboj v neutrální zóně a puk tak zůstává na vrchlabských hokejkách. Hostům teď ale trošku vázne kombinace.

43:27

Jablonec, nabuzený úspěchem, opět operoval před soupeřovou klecí. Do brejku nakonec vyrazil Bláha a ještě se snažil vystřelit, ale zakončení bylo sraženo mimo tyče.

43:07

Vlci právě vstřelili branku!
Je vyrovnáno! Krátce po ubráněném oslabení se kupředu vydal MARTIN TONDR. Jablonecký bouřlivák zakončil individuální průnik střelou z úhlu a Jelínek se musí trošku červenat, kotouč mu totiž prošel prostorem u bližší tyčky. Dnes se už tedy trefili oba bratři Tondrové. Bez asistence.

41:56

Vrchlabí hraje v plném počtu a startuje mu tedy téměř přesně minutová přesilová hra. Kotouč se ale nachází u hostující branky.

41:10

Hlaváč se od pravého hrazení tlačil na osu hřiště. Poté zkoušel štěstí, ale neprostřelil hradbu těl před sebou.

40:57

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., hákování).

40:18

Opět hrajeme! Kupředu se hnal Martin Filip a přes Víška se dostal ke střele. Přízemní pokus Hosnedl v klidu zastavil a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:42.
V prostřední dvacetiminutovce měli hosté herní převahu, ale byli to Severočeši, kdo tuto část hry výsledkově ovládl! Jediným úspěšným střelcem byl Lukáš Tondr. Vrchlabí spálilo několik nadějných příležitostí a Vlci tak mají stále šanci na zvrat. Zbytek utkání tedy nabídne zcela jistě tu správnou play-off podívanou!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:57

Martin Filip uspěl jako správný kapitán na vhazování a je tak jasné, že už domácí před odchodem do kabin nebudou mít šanci cokoliv nebezpečného podniknout.

39:55

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Šimoníček – 2 min., držení).

39:04

Probíhá poslední minuta druhé periody. Kotouč drží za Hosnedlovou brankou Petr Pilař a zakládá ofenzivní akci svého mužstva.

38:38

Martin Tondr ve vlastní defenzivní zóně nikam nespěchá a vyčkává na vhodný pohyb spoluhráčů, kteří ještě dostřídávají.

38:18

Moravec při hře čtyř proti čtyřem vlétl do útočného pásma a tvrdou ranou od modré čáry vyprášil Jelínkovu rukavici.

38:04

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pilař – 2 min., vysoká hůl).

37:41

Emoce už jsou na skutečně nepříjemně vysoké úrovni. Jiří Peřina (JAB) inkasuje souběžně hned dvojici menších trestů (vysoká hůl, sekání), což pramení ve čtyřminutovou přesilovou hru Vrchlabí.

36:33

Jablonci se nedaří v mezihře. Kupí nezdravé množství nepřesností a nemůže se tak dostat do střeleckých situací, kterými by mohli vyrovnat stav utkání.
Dnešní utkání sleduje 749 diváků!

35:51

Jablonečtí se konečně vyprostili z vlastního obranného pásma. Byli skutečně dlouho pod poměrně drtivým tlakem, ale přežili jej bez úhony.

35:24

Další velká příležitost hostů! Nabito na pravý kruh dostal Bláha, jehož okamžitá rána bez přípravy prolétla nedaleko tyčky Hosnedlovy svatyně. Velice interesantní pasáž!

34:55

Teď předvedl Hosnedl doslova vlčí skok přes brankoviště a ukryl pod sebou opět nebezpečně volný kotouč.

34:28

Fanoušci Vrchlabí už zvedali ruce nad hlavu. K dorážce se totiž dral Hlaváč, kotouč ovšem kvůli skvělému zásahu Hosnedla v brance nakonec nekončí! Vrchlabí nicméně tlačí.

33:56

Vrchlabí mohlo využít přesilovou hru trošku netradičně, a sice z rychlého brejku. Před Hosnedlem se z otočky zkoušel prosadit Šťastný a jen těsně netrefil!

32:46

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., hákování).

32:18

Tribuny s nadšeným křepčením sledovaly po levé straně pronikajícího Demela. Bohužel pro domácí mu přihrávka trvala příliš dlouho a zblokovali ji beci.

31:33

Procházka vyhrál ve středu pole sprinterský souboj s Babcem a hosté tak obracejí hru do svého útočného pásma, kde se pokoušejí usadit a něco zajímavého vymyslet.

31:09

Vlci právě vstřelili branku!
Je sníženo! Obrana Stadionu trošku zaváhala a umožnila Tomáši Demelovi najít volného LUKÁŠE TONDRA. Ten okamžitě vlétl do útočného pásma a svižnou střelou nedal Jelínkovi šanci zasáhnout. Asistence: Demel.

30:50

Východočeši hrají v plném počtu. Oslabení zatím zvládají se skutečně velkým přehledem.

30:18

Puk se odrazil na modrou čáru k Jirků, který pálil bez přípravy. Ránu lízl Hosnedl betonem a černá gumu se třepotá v síti. Pouze však v té ochranné.

29:40

Rána Víška byla zblokována obětavým Pojkarem a hosté se opět osvobozují. Jablonci se dnes přesilovky úplně nedaří.

28:58

Domácí mají k dispozici výhodu čtyř proti třem. Víšek dlouho manipuloval s pukem na modré čáře, až se Vrchlabí stihlo zformovat a posléze dokonce zdárně vyhodit.

28:50

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Abraham – 2 min., podražení).

28:29

Do rychlého protiútoku se individuálně vydal Čechura. Snažil se ho také sám zakončit, trefil však prvního bránícího hráče Východočechů.

28:15

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hákování).

27:48

Záludnou střelou se prezentoval ze zákrytu Demel. Jelínek si ji i přes to dokázal najít a spolehlivě zakročil. Hra je přerušena.

27:29

Přesilovku Vlků otevřel přízemní střelou Lukáš Tondr. Kotouč byl bruslí bránícího hráče sražen mimo nebezpečné prostory.

27:22

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jirků – 2 min., podražení).

26:20

Vrchlabí se teď soustředí spíše na defenzivu a jen protečovává puky ze svého obranného pásma. Je to spíše voda na mlýn Jablonce, který začíná vystrkovat růžky.

25:41

Brankář Jelínek si teď pořádně zavařil! Vyjel si z klece, aby odehrál volný puk, ale našel přesně hokejku domácího Havlase! Ten se možná trošku ukvapil a rychlou ranou napálil beton maskovaného muže.

25:22

Po další dlouhé pasáži bez přerušení rozhodčí konečně zadul do píšťalky. Ztratil totiž kotouč z dohledu pod padajícími hráči v rohu ledové plochy.

24:37

Procházka se po pravém křídle prohnal až do střelecké pozice. Ránu přizvedl Hosnedl nad svoji branku, Jablonec se však musí mít nadále na pozoru.

23:48

Čechura se snaží dostat puk pryč od jablonecké klece, ale zatím se mu to nepodařilo. Hosté jsou velmi aktivní.

22:57

Vrchlabí znovu útočí. Kotouč poskakuje za domácí svatyní a fanouškům Východočechů se to líbí, což dávají najevo hlasitým skandováním. Zimák momentálně patří jim.

22:14

Po icingu Vlků se vhazovalo před Hosnedlem. Buly vyhráli hosté a okamžitě vypustili střelu od modré čáry. Tu Hosnedl vyrazil do strany, kde chyběl Šťastnému k úspěšné dorážce jen kousek!

21:40

Zatím čekáme na úvodní přerušení, druhá část je prozatím velice plynulá. Oba týmy se střídají v držení puku, ale zároveň kupí mnoho nepřesností, které brání ve vytvoření šancí.

20:49

Urban posílal od pravého hrazení bekhendem puk před branku. Odrazil jej jeden z bránících Vlků a žádné nebezpečí se tak v tomto případě nekonalo.

20:20

Trestné lavice se krátce po startu nové třetiny vyprázdnily a obě mužstva už se po ledě prohánějí v kompletním složení.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:52.
Je za námi první část dnešního utkání. Ta se nesla v režii hráčů Vrchlabí, kteří přežili velkou šanci Moravce a poté sami dvakrát udeřili. Nejprve se nenápadnou přesilovkovou střelou prosadil David Pojkar a vedení hostů zdvojnásobil povedeným zakončením z kruhu Radek Pilař. Stadion tak má dobře nakročeno k přivezení mečbolu na svůj led! Ještě ale nemá vyhráno, uvidíme, jak se souboj bude vyvíjet nadále.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Těsně před zazněním sirény ještě zkusil uspět dělovkou Radek Pilař. Rána to byla pořádná, leč branku minula a je jasné, že už před přestávkou více branek neuvidíme.

19:30

Puk se ze skrumáže odrazil před modrou čáru, kde měl výbornou střeleckou pozici Abraham. Místo rány ale ještě volil přihrávku a celá situace tak zůstala nevyužita.

18:57

Kotouč je opět v neutrální zóně. Rozbíhá se poslední minuta první periody a Vrchlabí má v přesilovce stále šanci na další gólový úder.

18:22

Víškovi se povedlo chytře vyhodit hned z vhazování. Pro kotouč rychle chvátá Jirků a snaží se hru otočit do domácího obranného pásma.

18:19

Emoce planou. Hosté si zahrají přesilovku čtyři na tři, za hákování je totiž poslán na odpočinek Tomáš Brokeš.

18:04

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Demel – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pojkar – 2 min., sekání).

16:43

Rána Martina Tondra byla sražena daleko mimo branku. Ze vzduchu ji rukou shodil Chleborád a uklidil puk do neutrální zóny.

16:20

Po zákroku Hosnedla se pro dorážku natahoval Procházka. Štěstí pro domácí, že na dlouhou hůl nedokázal zakončit lépe, než mimo tři tyče.

15:46

Šelmy vyprodukovaly před Jelínkem další ošemetnou situaci a Vrchlabští měli plné hokejky práce s odklizením puku do bezpečnějších prostorů.

15:11

Martin Tondr přejel modrou čáru a rychle vystřelil. Jelínek puk bezpečně zachytil a přerušil hru. Tondr ještě dojíždel k brankáři a byl rychle odstaven obránci.

14:50

Nyní byl na hranici pravidel atakován pro změnu hostující Šťastný. Píšťalka rozhodčích zůstává němá taky v tomto případě, což se zas nelíbí opačnému táboru příznivců.

13:51

Trošku se přiostřují emoce. Frustrovaným fanouškům Jablonce se příliš nelíbí některá rozhodnutí hlavních arbitrů a dávají to častými nadávkami hlasitě na odiv.

13:15

Vrchlabí vstřelilo branku!
Východočeši navyšují náskok! Po pokračujícím náporu vystřelil po přihrávce Šťastného RADEK PILAŘ a jeho povedený pokus z levého kruhu zapadl za zaskočeného Hosnedla. Asistence: Šťastný, Filip.

12:59

Zodpovědnost na sebe nakonec vzal Pojkar, jehož prudkou ránu mířící od modré čáry ukryl Hosnedl ve výstroji a kotouč z něj nevypadl.

12:29

Hostující fanoušci roztleskávají další nápor svého mužstva. Vlci už trošku tahají nohy a působí zaraženým dojmem.

11:50

Jablonec se pokusil o reakci, ale v útočném pásmu se nedokázal udržet a už se opět musí přeorientovat na defenzivní činnosti.

11:20

Vrchlabí vstřelilo branku!
Hosté si v přesilovce vytvořili neskutečný tlak a přestože se Jablonec bránil, co mu síly stačily, neměl už šanci déle odolávat. Ujala se zprvu nenápadná střela DAVIDA POJKARA od modré čáry, která byla dost možná tečována jedním z obránců a skončila v dolní části branky. Asistence: Filip.

10:23

Pilařův nástřel z rohu kluziště schytal Moravec. Domácím už se ale nepodařilo vyhodit a tlak Vrchlabí sílí.

09:43

Jablonec vstupuje do oslabení dobře a nedlouho po vhazování se úspěšně osvobozuje.

09:26

Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pulec – 2 min., podražení).

08:57

Brokešova prudká letící přihrávka trefila Havlase někam pod koleno. Domácí forvard neměl velkou šanci na její zpracování a k puku se tak dostávají Východočeši.

08:39

Procházka se po vhazování před Hosnedlovou brankou pustil do menší potyčky s Demelem a rozhodčí oba soky rychle oddělují od sebe.

08:09

Tomáš Demel se už dral za hostující obranu, leč nakonec jej úspěšně stíhal Chleborád a nedovolil domácímu hrajícímu trenérovi zakončit.

07:43

Tak to byla obrovská příležitost! Jan Víšek se dostal individuálně až za branku a poslal kotouč trošku se štěstím mezi kruhy. Tam situaci dobruslil obránce Jiří Moravec, proti jehož ráně bez přípravy se zaskvěl Jelínek.

07:22

Ze souboje zpoza branky se touš odrazil přímo před Hosnedla. Tam chvátal Bláha a maskovaný muž měl co dělat, aby černou gumu včas uschoval!

06:44

Přihrávka na Brokeše byla příliš dlouhá. Na kotouč se tedy dostávají Vrchlabští a vyvážejí jej kupředu.

06:15

Martin Tondr se ve středu pole dostal do obklíčení a pouze tak poslal puk po mantinelu do útočného pásma. Tam jej v pohodě zachytil Jirků.

05:36

Hosnedl si našel ve skrumáži kotouč a u tyčky jej schoval pod lapačku. Hra je přerušena a bude se vhazovat po pravé ruce jabloneckého gólmana.

05:09

Filipova přihrávka zpoza klece prosvištěla brankovištěm bez teče některého ze spoluhráčů. Stadion zůstává nastěhován v pásmu.

04:26

Pavlů trefil od modré čáry prvního soupeře. Tím byl Hlaváč a domácí bek měl co dělat, aby jej nepustil do brejkové situace.

03:30

Nyní se Šimoníček dokonce dostal k zakončení a jeho pokus z pravého kruhu ukryl Hosnedl v rukavici. Poté ještě rychle rozehrál a hra tak může pokračovat.

02:55

K puku se dostal Šimoníček a znovu jej poslal do bezpečí. Vrchlabí zvládá oslabení prozatím na jedničku.

02:29

Tomáš Demel pronikl za modrou čáru a okamžitě ranou po ledě vyprášil Jelínkův beton. Kotouč se odrazil na hostující hokejky a ty jej znovu poslaly až na opačnou stranu kluziště.

02:16

Jablonec při krátké výhodě tří proti pěti ani nevystřelili, a ještě se dopustili postavení útočícího hráče v brankovišti. Hra je tedy rozhodčími vykázána do neutrální zóny.

01:52

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Bláha – 2 min., sekání).

01:27

Jablonečtí hrají přesilovou hru poněkud staticky a nyní opět přicházejí o pásmo. To se líbí fanouškům hostí, kteří nadšeně tleskají.

00:58

Stadion opět vyhazuje, zatím se zvládá bránit dobře. Uvidíme, jak to půjde dále.

00:30

Vrchlabí se rychle osvobozuje, zasloužil se o to svým pohotovým vyhozením do bezpečí Urban. Hosté si určitě nepředstavovali, že budou hned v první minutě čelit oslabení.

00:13

Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Šťastný – 2 min., hákování).

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou mužstev již vstupují na hrací plochu. Vítají je velmi slušně zaplněné ochozy! Velkou podporu budou mít v hledišti také Vrchlabští, přijel je totiž podpořit početný kotel fanoušků, který obsazuje téměř celou tribunu za brankou, kam budou v první a třetí třetině útočit Vlci. Kulisa by měla být skvělá. Utkání započne po zaznění statní hymny.
Právě končí rozbruslení. Jablonec dnes oblékl modrou sadu dresu, zatímco hosté se představí v bílé variaci.
Oba trenéři dnes dali přednost podle očekávání svým brankářským jedničkám. V domácí kleci se představí Lukáš Hosnedl, zatímco Vrchlabí se bude snažit svými zákroky pomoci Jakub Jelínek.
Úvodní sestavy:

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Homolka, Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.

HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Tržický, Abraham, Pojkar, Jirků (A), Chleborád, Matějček, Erban, Niko – Oppelt, Miškovský, Šimoníček, Urban, Kerekanič, Filip (C), Pšurný, Bláha (A), Šťastný, Pilař, Procházka, Hlaváč..
2. ZÁPAS

Vrchlabí – Jablonec 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
---------------------------------------------------------------
Branky a nahrávky: 40. Hlaváč (Filip), 42. Urban (Jirků, Matějček), 50. Procházka (Pšurný), 54. Šťastný (R. Pilař) – 51. Nevyhoštěný (Peřina, M. Tondr). Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváků: 1 040.

Odveta se v Podkrkonoší nesla v dosti podobném duchu. Dlouho vyrovnané střetnutí opět zlomil ve třetí části domácí tým. Vrchlabí se v rozmezí čtyřicáté až padesáté minuty prosadilo třikrát a rozhodlo.
1. ZÁPAS

Jablonec – Vrchlabí 6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
---------------------------------------------------------------
Branky a nahrávky: 8. Demel (Nevyhoštěný), 22. Brokeš (Pilař P., Pulec), 27. Demel, 44. Demel (Tondr M.), 54. Víšek (Tondr L.), 59. Brokeš (Pilař P.) – 23. Pšurný (Pojkar, Jirků), 39. Bláha (Šimoníček). Vyloučení: 3:5. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváků: 627.

Úvodní utkání bylo dlouho vyrovnané, a to herně i výsledkově. Ve třetí třetině se ale Jablonec prudce utrhl, a to zejména díky hattricku hrajícího trenéra Tomáše Demela.
Zdravím všechny fanoušky druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž pokračuje v play-off a my se společně zaměříme na čtvrtfinálovou sérii mezi týmy HC Vlci Jablonec a HC Stadion Vrchlabí. Jedná se o typickou sérii bez favorita, což se zatím potvrzuje. Po dvou utkáních platí nerozhodné skóre 1:1, obě mužstva totiž ovládla domácí zápas. Dá se očekávat pořádná bitva o mečbol. Sledujte tedy náš přenos a užijte si aktuální informace!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Vlci Jablonec nad Nisou – HC Stadion Vrchlabí

4:2

konec (0:2, 1:0, 3:0) Stav série: 2:1

Zpět na online

Branky a nahrávky: 32. L.Tondr (Demel), 44. M.Tondr, 55. Víšek (Brokeš), 60. Mulač – 12. Pojkar (Filip), 14. Pilař (Šťastný, Filip)

HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Homolka, Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Peřina, Demel.

HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Tržický, Abraham, Pojkar, Jirků (A), Chleborád, Matějček, Erban, Niko – Oppelt, Miškovský, Šimoníček, Urban, Kerekanič, Filip (C), Pšurný, Bláha (A), Šťastný, Pilař, Procházka, Hlaváč.

Diváci: 749

Průběh zápasu
1. třetina
00:13 VRC 2 Šťastný, hákování
01:52 VRC 2 Bláha, sekání
09:26 JBL 2 Pulec, podražení
11:20 VRC 0:1 Pojkar (Filip)
13:15 VRC 0:2 Pilař (Šťastný, Filip)
18:04 JBL 2 Demel, sekání
VRC 2 Pojkar, sekání
18:19 JBL 2 Brokeš, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
27:22 VRC 2 Jirků, podražení
28:15 JBL 2 Moravec, hákování
28:50 VRC 2 Abraham, podražení
31:09 JBL 1:2 L.Tondr (Demel)
32:46 JBL 2 Pavlů, hákování
37:41 JBL 2+2 Peřina, sekání+vysoká hůl
38:04 VRC 2 Pilař, vysoká hůl
39:55 VRC 2 Šimoníček, držení
Po 2. třetině
3. třetina
40:57 JBL 2 Demel, hákování
43:07 JBL 2:2 M.Tondr
52:12 JBL 2 Homolka, hákování
54:36 JBL 3:2 Víšek (Brokeš)
57:12 VRC 2 Jirků, sekání
59:59 JBL 4:2 Mulač
Konec