Menu

Hokej

NHL

Arizona Coyotes – Minnesota Wild

1:3

konec (0:1, 1:0, 0:2)

18.03.2018, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.95 3.73 2.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:42

59:42 Eric STAAL - 1:3

59:42

Minnesota právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto, dva body za výhru v základní hrací době si odnesou Minnesota Wild. Dlouho se sice při hře v pěti proti šesti museli bránit, ale nakonec přeci jen trefují prázdnou domácí branku. Ze středního pásma se do samostatného úniku dostal útočník ERIC STAAL, jenž pojistil hostující vítězství. Divočáci už mohou dohrát zbytek duelu v klidu. Asistence: Charlie Coyle.

58:21

Antti Raanta podle očekávání zůstává na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti hráči v útočném pásmu.

50:51

50:51 Marcus FOLIGNO - 1:2

50:51

Minnesota právě vstřelila branku!
Ale pozor, máme tu branku na druhé straně barikády. A sypat popel na hlavu si mohou sami domácí hokejisté. Ti totiž hodně chybovali v rozehrávce v pravém rohu, kde přišli nečekaně o kotouč. Puk se pak dostal mezi kruhy na volného MARCUSE FOLIGNA, jenž střelou bez větší přípravy překonal Anttiho Raantu u pravé tyče. A tak necelých deset minut před koncem Minnesota znovu vede. Řada je na domácích. Asistence: Daniel Winnik, Joel Eriksson Ek.

47:28

Martinook je dnes podruhé na trestné lavici, tady nebylo o čem diskutovat. Musí si jít sednout za jednoznačné hákování a doufat, že jeho spoluhráči další oslabení zvládnou.

47:26

Zucker byl v šanci před brankovištěm faulován, bude se vlyučovat.

37:59

Ještě se bude v tomto dějství jednou vylučovat. Richardson si bude muset jít sednout, protože v rohu u mantinelu jednoznačně podrazil Dumbu. Takže pro změnu přesilovka Divočáků.

35:22

Ryan Suter musí jít na trestnou lavici, jelikož se provinil krosčekem. Kojoti tak mají na konci druhé třetiny možnost využít přesilovou hru. Povede se jim to?

34:00

Richard Pánik se dostával do dalšího samostatného úniku, opět k sobě měl mladíka Kellera. Tentokrát ale Dubnyk akci téhle dvojice zastavil.

32:23

Dubnyk měl štěstí. Nahozený puk z dálky mu poskočil na brankovišti a gólman Wild vůbec nevěděl, kam se odrazí. Nakonec to bylo někam těsně vedle levé tyče.

24:03

24:03 Clayton KELLER - 1:1

24:03

Arizona právě vstřelila branku!
Mladá krev, šikovné ruce a domácí radost. Tak se dá ve zkratce charakterizovat situace, které jsme právě byli svědky. Minnesota chybovala v útočném pásmu a pustila do protiútoku dvojici hokejistů Coyotes. Rychlejší z nich byl nováček soutěže CLAYTON KELLER, jenž svým klasickým únikem vyrazil proti Dubnykovi. Naznačil kličku a potom po ledě poslal touš gólmanovi mezi betony. A hala se může dnes poprvé radovat, máme srovnáno. Asistence: Richard Pánik.

21:40

Obrovská šance Cousinse u levé tyče. Už měl Dubnyka překonaného, jenže nedokázal trefit volný prostor, který se před ním náhle otevřel.

17:00

V první třetině se tresty rozhodně nešetří. Tentokrát si jde sednout Martinook, u něhož rozhodčí viděli nedovolené bránění. Takže ještě před sirénou je tu další šance pro Wild.

15:47

Velká šance Richardsona s Martinookem. Druhý jmenovaný dostával nahrávku k levé tyči, ale nedokázal trefit skoro polovinu odkrytého zařízení. Dubnyk měl hodně velké štěstí.

13:09

Minnesotě přesilovka moc dlouho nevydržela. Mikael Granlund totiž půjde za katr kvůli tomu, že fauloval nedovoleným bráněním. Dnes poprvé tedy uvidíme hru čtyři na čtyři.

12:45

Alex Goligoski podrazil soupeře a to znamená, že si jeho celek znovu zahraje oslabení. Minnesota tak může zkusit využít i svou druhou přesilovku v první třetině.

07:35

07:35 Nino NIEDERREITER - 0:1

07:35

Minnesota právě vstřelila branku!
Tak tohle byla hodně rychle využitá přesilovka. Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu, od té chvíle o kotouč nepřišli. Několikrát si jej posunuli z hokejky na hokejku, až nakonec střílel Dumba z dálky. Jeho ránu ještě Antti Raanta vyrazil před sebe, ale na dorážku NINA NIEDERREITERA už nestačil. Minnesota využívá hned úvodní početní výhodu a jde brzy do vedení. Arizona musí dohánět ztrátu. Asistence: Matt Dumba, Ryan Suter.

07:21

Máme tu první vyloučení zápasu. Přesilovou hru si zahrají Minnesota Wild, jelikož dvě minuty za hrubost inkasuje domácí hokejista Archibald. Uvidíme, zda to povede k otevření skóre.

01:30

Max Domi a jeho hodně zajímavá střela z levé strany. Mladý útočník Coyotes tam zůstal nikým nehlídaný, měl dostatek času na to, aby si připravil zakončení.

Arizona Coyotes – Minnesota Wild

1:3

konec (0:1, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Keller (Pánik) – 8. Niederreiter (Dumba, Suter), 51. M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek), 60. E. Staal (Coyle)

Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Ekman-Larsson, Demers, Goligoski, Chychrun, Connauton, Hjalmarsson – Keller, Stepan, Pánik – Domi, Dvorak, Perlini – J. Archibald, Rinaldo, Fischer – Martinook, Richardson, Cousins.

Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Dumba, Brodin, R. Murphy, Prosser, Olofsson – Zucker, E. Staal, Mikael Granlund – Parise, M. Koivu, Coyle – Ennis, Cullen, Niederreiter – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

Rozhodčí: Chmielewski, Kozari – Gibbs, Smith

Diváci: 13 735

Průběh zápasu
1. třetina
07:21 ARI 2 J. Archibald, hrubost
07:35 MNS 0:1 Niederreiter (Dumba, Suter)
12:45 ARI 2 Goligoski, podražení
13:09 MNS 2 Mikael Granlund, nedovolené bránění
17:00 ARI 2 Martinook, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
24:03 ARI 1:1 Keller (Pánik)
35:22 MNS 2 Suter, krosček
37:59 ARI 2 Richardson, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
47:28 ARI 2 Martinook, hákování
50:51 MNS 1:2 M. Foligno (Winnik, J. Eriksson Ek)
59:42 MNS 1:3 E. Staal (Coyle)
Konec